Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

quick_5hifter 25-01-07 23:38

Re: Divergente de tot felul !

Quote:

Originally Posted by o`fata (Post 715790)
am si io o intrebare :D da` sa nu`mi sariti in cap ;)) daca tot aveti asemenea probleme gen: ma toarna "indienii", imi scot vorbe, s.a.m.d .. de ce nu mergeti la 12 ziua cand nu`i nici draq` acolo .. daca tot faceti ce faceti pt voi? ;)

OUCH ! ! ! :lol:

LKS 26-01-07 00:38

Quote:

am si io o intrebare :D da` sa nu`mi sariti in cap ;)) daca tot aveti asemenea probleme gen: ma toarna "indienii", imi scot vorbe, s.a.m.d .. de ce nu mergeti la 12 ziua cand nu`i nici draq` acolo .. daca tot faceti ce faceti pt voi? ;)

direct la os :D acum cei care vor veni cu scuze/contraargumente/spuneti-le cum vreti , vor demonstra direct ca nu se dau doar pentru ei ...ci pentru spectacol

e cu dus si intors treaba ...ca si cum tu ai avea ceva super tare de vanzare ...da nu stie nimeni ..
si intr`un final ..spectacolul se face tot pentru indieni si spargatori de seminte ..care sunt mult mai multi decat cei cunoscuti

X-Ray-Eyes 26-01-07 01:29

Quote:

am si io o intrebare ( ... ) de ce nu mergeti la 12 ziua cand nu`i nici draq` acolo

Ca la ora aia lumea mai e pe la scoala , pe la facultate , mai are treaba ...
Nu toti sunt shomeri ...
:D

sonykel 26-01-07 06:25

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 715946)
Ca la ora aia lumea mai e pe la scoala , pe la facultate , mai are treaba ...
Nu toti sunt shomeri ...
:D

aleluia:hug: un raspuns inteligent...
cine dracu rupe masina in port la ora 12???pasta ai scoso din fundu gandirii...cum ar fi sa ma duc duminica pe la 12?cand sunt pensionarii se plimba acum 2duminici mam dus pe acolo de plictiseala era lumea juca fotbal...
oricum toata discutia asta a inceput de la topicul port... se tot discuta ca portu a murit ca nu mai e cea fost ca nu va mai fi niciodata la fel...
si discutia se impartea in 3tabere:cei care ziceau ca noi juniorii nu facem nimic pentru a invia portu,cei care ziceau ca in port nu mai ai cum sa te dai cai plin de masini cu iubitei,cei care se bagau in seama desi nici nu stiau undei portu... Vinerea trecuta sa va povestesc eu cum sa intamplat:ne-am strans cativa la o conferinta pe mess si am zis sa organizam ceva frumos shi sa strangem shi multi membrii 4tuning,am adus ulei neam adunat in tabacarie si am mers in port... trebuiau sa fie niste liniutze o plimbare ceva cu membri 4tuning... dar dupa ce sa intamplat in port sa distrus tot... deci showu din port nu a fost facut ca sa ne vada indienii a fost o mini intalnire 4tuning... dar na iesit cum trebuia...

YZF-PWR 26-01-07 09:31

direct la os ? :) e un simplu raspuns , care l-a dat si x ray , multi sunt la scoala , facultate , munca etc , si ziua daca s-ar duce ... parerea mea mai repede ar veni gheza decat seara...

13RvR 26-01-07 10:11

fata a spus ca ideee (12 ziua) - nu mai luati ad literam , adica la ore la care nu e plin portul de "cei care fac reclama". ;)

ERY 26-01-07 10:14

Ce draq mai intreba-ti ..... spune-ti pe fata ce este de zis...toti ne-am "spart in figuri" la un moment dat prin port....si pute-ti sa spune-ti ce vreti...totul a plecat de acolo.

Si e normal sa nu isi rupa masinile ziua......lipsesc spectatorii. Este ca un meci de fotbal fara spectatori...te caci pe el....iar cei care se dau cu masinile prin port sunt ca echipele de fotbal.....unii sunt huiduiti altii aplaudati. :)

13RvR 26-01-07 10:18

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 716140)
Ce draq mai intreba-ti ..... spune-ti pe fata ce este de zis...toti ne-am "spart in figuri" la un moment dat prin port....si pute-ti sa spune-ti ce vreti...totul a plecat de acolo.

Si e normal sa nu isi rupa masinile ziua......lipsesc spectatorii. Este ca un meci de fotbal fara spectatori...te caci pe el....iar cei care se dau cu masinile prin port sunt ca echipele de fotbal.....unii sunt huiduiti altii aplaudati. :)

Cel mai pertinent post din tot topicul asta. La asta ma refeream si eu , bine, nu asa direct, dar asta e ideea. Ai pus punctul pe i. ;)

SMocKey21 26-01-07 12:40

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 715582)
dani vineri cand am fost in erau multzi oameni ( k sa nu le mai zic indieni) care dadeau telefoane si isi chemau prietenii si le spuneau sa vina in port pt k "isi rup unii masinile ... " si chiar vreo 2 persoane le'am auzit cand au zis celor cu care vb la tel sa cumpere semintze ... sau faze de genu " uitai pe astaia acum rup masinile si maine plang" sau "masina castigata la loz si dk afla ai lui il omoara " .. dar nu mai are rost sa dezvolt ... oricum sunt multzi care se uita si comentaza ca prostii si spun numai aberatzii si dupa imi aud eu in orash ca eram sa calc oameni prin port, k am intrat cu masina in alta masina cand ma invarteam si ca a doua zi masina era in service k am calat motoru...

stefane fara suparare,dar daca nu va place prezenta lor acolo..dc nu va vorbiti voi si va duceti asa o gasca cu cei care vor sa isi rupa masina in alt loc???

GABBY_ 26-01-07 12:59

e ca si cum ai intreba :de ce nu dai 50 de ture nene pe aurel vlaicu cu masina noua a lu taticu si te plimbi pe tomis de la dacia pana la voiculescu ?deci....indienii n-are moarte bre :))

SMocKey21 26-01-07 13:03

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 716365)
e ca si cum ai intreba :de ce nu dai 50 de ture nene pe aurel vlaicu cu masina noua a lu taticu si te plimbi pe tomis de la dacia pana la voiculescu ?deci....indienii n-are moarte bre :))

stiu gabi chestia asta..dar daca tot nu le convine prezenta lor acolo..mai bine se vbesc doar intre ei atat..si se duc 5-6-7-20 masini sau cate sunt intr`o locatie stiuta doar de ei atat ;)

quick_5hifter 26-01-07 13:37

asta-i ca vorba aia cu umbra (valabil si cu femeia): fugi dupa ea, fuge de tine....fugi de ea, vine dupa tine...
...in traducere libera: rau e cu indienii, dar mai rau e fara ei...

orice scuze ati gasi voi, Andrei, YZF si altii, o` fata ne-a zis-o verde in fatsa...
PS: eu macar nu am apucat sa ma laud ca fac de-astea pentru mine :oops: :oops: :oops:
PS2: bine zis Catalin, achiesez si eu la postul tau :D

YZF-PWR 26-01-07 17:03

nu e vba de scuze , dar vba lu ery , acolo s-a inceput tot , acolo se vor da mereu , si u probabil la inceput sau mai tarziu tot acolo ai ajuns si toti , parerea mea bravo baietilor care se dau pe acolo ( mai putin la liniute ca ala nu`i locu potrivit ) in rest bravo lor chiar daca le iese sau nu bine / NU TOTI ATI AVUT CARNET LA NASTERE , au timp sa invete

aciduletz` 26-01-07 18:08

nu are rost sa mai ocolitzi raspunsu acuma...toata lumea se invarte pt spectacol si sa`i vada altzii ....nu o mai datzi pe ocolite acuma k va invartitzi si etc doar pt voi k asa va putetzi duce la vaca magic si nu va vede nici draq peacolo dekt loganurile albe din cand in cand :))) atata tot :D

GABBY_ 26-01-07 18:15

destul de logic!

o`fata 26-01-07 21:24

dar sa se dea`.. pana se intorc acasa tractati din partea mea .. dar sa nu mai sufere atat .. k ei fac ce fac pt ei si ca x si y nu`i lasa sa se "desfasoare" in liniste. scuze daca am cam repetat ideea .. dar poate inteleg si ei :D

SMocKey21 26-01-07 22:01

Quote:

Originally Posted by o`fata (Post 717037)
dar sa se dea`.. pana se intorc acasa tractati din partea mea .. dar sa nu mai sufere atat .. k ei fac ce fac pt ei si ca x si y nu`i lasa sa se "desfasoare" in liniste. scuze daca am cam repetat ideea .. dar poate inteleg si ei :D

da draga s-a inteles ideea..off..dar de ce nu te apuci sa ii si batzi putin? :))))

B_Boy 26-01-07 22:08

Quote:

asha jiji...fii rea :)

aciduletz` 27-01-07 10:49

Quote:

cred k au intzeles acum :))))

YZF-PWR 27-01-07 10:51

gata s-au udat toti cand au vazut k a venit o`fata pe forum :))) e luata baaa:)))

needBrain 29-01-07 00:24

Quote:

ca daca nu intelegeti va ia mama lu provces verbal!!! :D

clar? :))

o`fata 29-01-07 00:37

asa :)) multumesc pt sustinere baieti :))

GABBY_ 29-01-07 01:04

mai pun si ei cate o sipca la gardul din jurul curtii pe care ti-o fac :P :))))))))))

DUTZU 29-01-07 02:03

Bah frate...da din totzi care sunt in ctza nu avem nici o membra pasionata...!!!

YZF-PWR 29-01-07 09:05

cum nu ma ?! aveti la anonymous o membra pasionata " blonda " cu tico ( care de fapt e bruneta ) , eu zic k e pasionata si imi place k fatza de alte fete are tupeu sa se dea si la concursuri si etc

ERY 29-01-07 09:34

Pai Dutzu nu este in club....

street_racer 29-01-07 10:41

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 709901)
io zic sa nu tratati problema ca pe un '' razboi '' intre cei vechi si cei de acum pt ca suna urat si ies alte vorbe dupaia , chiar daca s-a zis in gluma.
Parerea mea si sfatu meu , ceea ce faceti e frumos , dar chemati de acum persoanele care stiti ca se dau sigur si au ce sa arate si sa fiti putini , nu tot poporu , si dupa ce va faceti de cap tineti pt voi , k pana la urma ptr voi o faceti nu ca sa vada altii , va zic eu ca asa e mai bine pt ca ati vazut si voi ce discutii ies. repet , ceea ce faceti ar trebui sa faceti pt voi si placerea voastra de a participa la asemenea evenimente , nu pentru a afla si altii. ( invetzi pt a perfectiona , nu pt a mediatiza ) parerea mea

cand i-am zis asa ceva "cuiva" m-a facut nebun si s-a suparat p mn !!! si ptr faza cu razboiul ... care plm a scos prima data cuvantul ala din gura ... sa si-l bage la loc !!!

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 715975)
aleluia:hug: un raspuns inteligent...
cine dracu rupe masina in port la ora 12???pasta ai scoso din fundu gandirii...cum ar fi sa ma duc duminica pe la 12?cand sunt pensionarii se plimba acum 2duminici mam dus pe acolo de plictiseala era lumea juca fotbal...
oricum toata discutia asta a inceput de la topicul port... se tot discuta ca portu a murit ca nu mai e cea fost ca nu va mai fi niciodata la fel...
si discutia se impartea in 3tabere:cei care ziceau ca noi juniorii nu facem nimic pentru a invia portu,cei care ziceau ca in port nu mai ai cum sa te dai cai plin de masini cu iubitei,cei care se bagau in seama desi nici nu stiau undei portu... Vinerea trecuta sa va povestesc eu cum sa intamplat:ne-am strans cativa la o conferinta pe mess si am zis sa organizam ceva frumos shi sa strangem shi multi membrii 4tuning,am adus ulei neam adunat in tabacarie si am mers in port... trebuiau sa fie niste liniutze o plimbare ceva cu membri 4tuning... dar dupa ce sa intamplat in port sa distrus tot... deci showu din port nu a fost facut ca sa ne vada indienii a fost o mini intalnire 4tuning... dar na iesit cum trebuia...

nu te lua mah magarule de "o'fata" ... stim noi cine e !!! las-o in pace ca dup-aia rupe capota la sollenza pe noi :-ss :P

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 715917)
direct la os :D acum cei care vor veni cu scuze/contraargumente/spuneti-le cum vreti , vor demonstra direct ca nu se dau doar pentru ei ...ci pentru spectacol

e cu dus si intors treaba ...ca si cum tu ai avea ceva super tare de vanzare ...da nu stie nimeni ..
si intr`un final ..spectacolul se face tot pentru indieni si spargatori de seminte ..care sunt mult mai multi decat cei cunoscuti

vad ca aici ai glas in tine .. acum cateva zile la sala sporturilor amutisei ...

Scrie tot intr-un singur post.

LKS 29-01-07 12:12

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 720586)
vad ca aici ai glas in tine .. acum cateva zile la sala sporturilor amutisei ...

1 la mana ... n`aveam de ce sa incep sa tzip si sa fac nebunii pentru ca nu stiam care e faza
2 la mana ... tot nu am inteles de ce nu a venit sonykel sa`mi zica personal daca are ceva cu mine ...si ai venit tu si cu celalalt

daca tu vrei sa iti rupi masina in port in vazul tuturor sau pe ascuns ...fa`tzi treaba ... io am spus ce aveam de spus ...oricum io nu ma simt inclus printre "indienii" de care ziceati ...mi`e indiferent pana la urma daca vin in port sa te vad pe tine cum te dai ...sau vin in port sa stam la o vorba cu baietii

GABBY_ 29-01-07 12:33

gata frate ,ia ca facem ceva week-end-ul asta si eu ma anunt de acum indian pur sange ,ma cam ajuta un pic culoarea pielii.

sonykel 29-01-07 15:18

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 720764)
gata frate ,ia ca facem ceva week-end-ul asta si eu ma anunt de acum indian pur sange ,ma cam ajuta un pic culoarea pielii.

facem domne facem...

Replica ptr LKS: racere eu personal nu prea am mare lucru cu tine... dar ei au auzit niste vorbe urate la adresa mea... si daia au sarit sami ia apararea... ca daca aflam eu inaintea lor discutam eu personal cu tine... ai vazut foarte bine ca atunci cand au venit la sala nu team aratat cu degetu,am discutat intai cu ei sa vad ce stiu.Deci gata aici ingropam securea.
Oricum unii juniori au cam prins pene... si eu sunt junior in sensu cas de putin timp in aceasta comunitate, dar se pare ca miam facut multi preteni... shi cand zic juniorii se stiu ei cu musca pe caciula la care ma refer,oricum voi sunteti viitoru si sa sper si imi doresc ca voi sa fiti mai buni ca noi...

Iar cu faza cu showu in port e cu dus si intors... unu la mana nu poa sa afirme nimeni ca ne dam doar ptr show atat timp cat ei nu stiu ca poate in port ma dau doar 10min sa zicem iar ptr mine ma dau 100min(asta ca sa nu o iau in procente si sa va ametesc)...doi: in port vine mai greu garda si de obicei o vedem si rar ne prinde in plina actiune,spre deosebire de aqua magic,halta sau mai stiu eu ce zone
Oricum ca sfarsit, fiecare are dreptu la replica si fiecare are dreptu sa-si ia apararea...

street_racer 29-01-07 15:36

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 720735)
1 la mana ... n`aveam de ce sa incep sa tzip si sa fac nebunii pentru ca nu stiam care e faza

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 720735)
2 la mana ... tot nu am inteles de ce nu a venit sonykel sa`mi zica personal daca are ceva cu mine ...si ai venit tu si cu celalalt

daca tu vrei sa iti rupi masina in port in vazul tuturor sau pe ascuns ...fa`tzi treaba ... io am spus ce aveam de spus ...oricum io nu ma simt inclus printre "indienii" de care ziceati ...mi`e indiferent pana la urma daca vin in port sa te vad pe tine cum te dai ...sau vin in port sa stam la o vorba cu baietii

vezi ca schimbi subiectul .. eu ma luam de tine ptr ce i-ai facut lu sonykel ... sonykel e prea de treaba si d-aia nu ti-a zis nimik ... nu ma mai int episodul "indieni" ... ti-am zis ... nu te mai lua de lume aiurea !!!

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 721002)
facem domne facem...

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 721002)

Replica ptr LKS: racere eu personal nu prea am mare lucru cu tine... dar ei au auzit niste vorbe urate la adresa mea... si daia au sarit sami ia apararea... ca daca aflam eu inaintea lor discutam eu personal cu tine... ai vazut foarte bine ca atunci cand au venit la sala nu team aratat cu degetu,am discutat intai cu ei sa vad ce stiu.Deci gata aici ingropam securea.
Oricum unii juniori au cam prins pene... si eu sunt junior in sensu cas de putin timp in aceasta comunitate, dar se pare ca miam facut multi preteni... shi cand zic juniorii se stiu ei cu musca pe caciula la care ma refer,oricum voi sunteti viitoru si sa sper si imi doresc ca voi sa fiti mai buni ca noi...

Iar cu faza cu showu in port e cu dus si intors... unu la mana nu poa sa afirme nimeni ca ne dam doar ptr show atat timp cat ei nu stiu ca poate in port ma dau doar 10min sa zicem iar ptr mine ma dau 100min(asta ca sa nu o iau in procente si sa va ametesc)...doi: in port vine mai greu garda si de obicei o vedem si rar ne prinde in plina actiune,spre deosebire de aqua magic,halta sau mai stiu eu ce zone
Oricum ca sfarsit, fiecare are dreptu la replica si fiecare are dreptu sa-si ia apararea...

zii asta lu lks mah .. ca pe el nu l-ai aratat... nu p mn ca nu eu aveam pb ...

Te-am rugat ceva.

X-Ray-Eyes 29-01-07 15:39

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 720466)
aveti la anonymous o membra pasionata " blonda " cu tico ( care de fapt e bruneta )

Neee ... ai incurcat borcanele ... vezi ca nu e in Anonymous ...

YZF-PWR 29-01-07 15:53

ops , stiu k era cu voi in midnight , aas k am presupus k s-a bagat si ea in anonymous cu voi in continuare

DUTZU 29-01-07 22:34

Bah manctias sufletu...eu am zis fata...(pzda buna) nu ma lua cu blonda :))))

YZF-PWR 29-01-07 23:29

:)):)):)) te mananca de viu daca iti vede postu:))

o`fata 30-01-07 00:06

street_racer ma stii pe mine asa violenta? :)))

quick_5hifter 30-01-07 03:48

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 720764)

:lol: hai ca ai fost tare la partea cu "indian pur sange" :lol:

PFLu 30-01-07 14:11

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 720466)
cum nu ma ?! aveti la anonymous o membra pasionata " blonda " cu tico ( care de fapt e bruneta ) , eu zic k e pasionata si imi place k fatza de alte fete are tupeu sa se dea si la concursuri si etc

pardon nu cred ca este fata si daca o placi .... treaba ta si din cate stiu eu nu este membru anonymous ct

YZF-PWR 30-01-07 15:07

loool :) ca sa intelegi mai bine , am mai zis si sus , pe vremea cand era midnight racers in constanta era membra , si cum a fost modificarea in care majoritatea fosti membrii midnight au intrat in anonymous am crezut ca si ea a fost printre ei ! dak u ai inteles ceva de placut lol , mai citeste odata :)

sonykel 30-01-07 15:37

:shock:
Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 722545)
loool :) ca sa intelegi mai bine , am mai zis si sus , pe vremea cand era midnight racers in constanta era membra , si cum a fost modificarea in care majoritatea fosti membrii midnight au intrat in anonymous am crezut ca si ea a fost printre ei ! dak u ai inteles ceva de placut lol , mai citeste odata :)

bine bine si in ce club e acum???

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning