![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
......Masina nu are suflet si nici mila...calci pedala de acceleratie,se duce...virezi,te asculta...dar nu poate sa gandeasca ca un om...pacat ca se intampla atatea si nu se invata nimic din intamplari...
|
eu am aflat azi noapte la o ora dupa ce s`a produs, si mi s`a spus ca aveau 50 la ora si ca au murit din cauza lipsei de airbaguri. Eu nu cred ca o masina derapeaza la 50 la ora si se face in halu asta .... si nu cred ca forta unui impact la 50 la ora iti rupe organele in tine...
|
Quote:
Eu de exemplu, recent, veneam de la tara 60-70 mers in localitate(asa merg mai mereu) si dupa o curba mica mi-a aparut un vitel fix in fata, am franat si m-am oprit fix in fata lui, iar din sensul opus venea alta masina...deci daca aveam 100 si...ala eram. |
Quote:
|
e baiatul cu calibra aia cu jenti cu buza din nord?
|
Da....ARK :cry:
|
Quote:
|
Cand am citit de dimineata nu mi-a venit sa cred, am vorbit cu un prieten si mi-a zis ca a vazut masina lui la el la bloc. Dupa aia am citit si am vazut ca a fost implicata in accident o Calibra, nu masina lui.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. :( |
Ne stragnem in seara asta la mall sa aprindem o lumanare?
|
|
saptamana asta a fost plina de accidente...pacat ca nu se invata lumea minte...
|
Quote:
|
.......Soarta uneori ne`o mai facem si singuri...asa apare si vorba: Vaya con Dios!
|
aiurea rau .... au fost o gramada de accidente in seara si in noaptea aia ....
|
cEaska ai facut ma masina ?
|
da ma ..... sunt in valcea ..... da intra si tu pe mess .... sau iti place sa vb pe forum ?
|
ceaska cand ne dam:)
|
nu crek vrei pe vremea asta .... :)
|
mutati-va la discutii diverse va rog
|
1 Attachment(s)
mai pe dimineata
|
Poze sau filmulet cu accidentul la cald de la Mall,are cineva...???
|
alt accident la mall ? ... sau tot acela cu calibra ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca da !
|
Quote:
|
Si cu ce te ar incanta sa vezi poze "la cald"?
Mie imi pare rau de om, si chiar il cunosteam , ca era vecin cu varumi-o... Din pacate, nu pot sa ajung la valcea decat sambata, deci am ratat deja faza de care s-a discutat... |
Quote:
|
Nasol arata masina ...... tarata pe plafon :(
|
Accident naspa acuma cateva ore pe Valea Oltului...cica au murit 2 fete din Valcea...:( RIP
|
da am vazut si eu la TV :(
Pe o ninsoare puternica, autoturismul a derapat, a ajuns pe contrasens, s-a ciocnit cu un TIR si apoi, s-a prabusit in apa. In zadar au incercat ceilalti soferi sa le ajute pe cele doua femei. Tinerele deja murisera in impact Cica prietenul unei feter era in spatele lor cu alta masina si au vazut totul .... :???::sad: |
doamne fereste si dumezeu sa le ierte....deci sincer...prea multe accidente in ultima perioada...nu trece zis a nu adu ca mai moare cineva.. :(( R.I.P aveti grija de voi... !
|
|
A fost azi un accident la Boromir , o pisicuta visine cu numere de italia...era rasturnata in curtea unuia...stie careva ceva?
|
Accident naspa aici in Olanesti Sat acum cateva ore.
O fata venea de la scoala din Baile Olanesti si cand sa dat jos din taxi, sa dat pe partea cu carosabilul si nu sa asigurat/nu a fost atenta si a luat`o unu ce avea viteza, in plin. Au fost 3 ambulante... dar nu`mi dau seama de ce 3..... S`ar putea sa aiba coloana rupta :( E la spital la Bucuresti in coma.:( Doamne Ajuta sa traiasca ! |
7 Attachment(s)
Quote:
PM pt piese kre vrea !!! |
pfoaaaa :| a patit cineva ceva? :???:
|
are jante ca ale tale gogule....
|
Nimeni nu a patit nimic......da tata, sunt k ale mele dar cere mult rau pe ele si n'am acceptat pretul :cry:
|
ai nevoie de tot setul tu? pt ca vad ca lui ii cam lipseste o roata. Daca nu are set complet lasa-l sa ceara cat vrea, pan la urma le da la cat ii dai tu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning