Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

bobby_gsi2 18-07-08 11:01

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

Usa a fost indreptata asa de ochii lumii....mai are niste valuri care trebuiesc scoase....dar stii cum sunt meseriasii....stai dupa ei mai mult timp.

rhadu 18-07-08 18:17

stiu :| nici acum nu am apucat sa imi faca capota :| si am promisiuni de vreo 2 luni :|

RENAULTts 27-07-08 11:59

Salut! Am vazut ca ai cumparat o axa Schrick. Si eu vreau sa-mi cumpar, dar in catalogul lor nu precizeaza codul motorului (eu vreau tot pentru un c20ne). Ce am gasit a fost pentru "Opel OHC 4 Cyl. 2 Valve Aluminium Cyl. Head ,Big Block (Kadett, Ascona, Manta...)''. Acum eu nu stiu daca ce au scris ei in catalog se refera la c20ne. Poate ma lamuresti tu. Multumesc!

bobby_gsi2 27-07-08 16:19

O alta "lamurire" mai buna nu pot decat sa iti vand axa mea. Avand in vedere ca te scutesc de o luna si jumatate de asteptare.....eu zic ca nu e rau. Pretul axei a fost 326 de euro , iar cu tot cu transport sare de 350 lejer. Fa-mi o oferta si poate facem targul.

RENAULTts 28-07-08 20:55

Nu pun la indoiala calitatea piesei tale , insa in motor pun doar piese noi.

bobby_gsi2 29-07-08 09:32

E o simpla axa.....nu cuzineti segmenti sau altceva, nu stiu daca se pune problema daca e noua sau nu, dar fiecare face cum vrea. Axa mea are maxim 2000 de km si nu o vand pt ca nu e buna....o vand ca trec la alta configuratie. Arcurile supapelor le schimbi? Ar fi bine sa umbli si la electronica daca schimbi axa. bobby_gti_vr6 e id-ul meu daca vrei sa mai discutam.

bobby_gsi2 29-07-08 23:02

1 Attachment(s)
Dupa doua ore de bibilit pe la ea, in sfarsit curata :)

AG 80 BBI 30-07-08 16:44

a zis cineva BIBI-lit!? :)

scorpio GL 01-08-08 20:19

da tata, asa da ;)

bobby_gsi2 02-08-08 12:08

Scorpio matale nu trebuia sa fi undeva pe transfagarasean? Eram chitit sa ma duc numai sa o vad pe aia mica verzulie :)

scorpio GL 03-08-08 23:18

am fost fara ea.a nu am terminat instalatia electrica si evacuarea. nu poti sa crezi cat de rau imi pare, mai ales ca 99% ma lipeam de o cupa.Asta e, ne vedem la evenimentul de la mare, si la buzau :)

bobby_gsi2 04-08-08 09:15

Eu nu am mai ajuns din cauza unei dureri de cap, m-am lipit vineri noaptea de niste beri si sambata nu am avut chef de nimic. Am avut acolo doi reprezentanti....dintre care unu` am inteles ca s-a intors cu o cupa. g2 gti rosu ag-xx-ryo. La buzau nu stiu daca vin.....dar nu se stie niciodata.
On: sambata am incercat sa ii pun bara dintre lonjeroane (brate)....dar se pare ca nu e de acolo :). Bara respectiva sa va schimba cu una dintre amortizoare. Intr-un moment de luciditate...oricat de optimist as fi......usa nu va iesi niciodata tipla decat daca pun chit si vopsea pe ea. Am incercat sa evit asta...dar se pare ca nu am de ales. :(

bobby_gsi2 08-08-08 10:20

Care aveti o toba mai silentioasa, ma intereseaza sa se auda mai infundat. Eventual dau la schimb teava mea din inox cu tips borla gen dtm...sau cum dreaq s-o numi :). Maine e posibil sa schimb trapa plus alte maruntisuri ce mai gasesc...si daca am noroc si e liber tinichigiul sa rezolv si usa. Bineinteles ca va fi vopsita tot la cuptor.

bobby_gsi2 11-08-08 12:41

Sambata s-a inlocuit trapa cu una de astra f tipla. multumita lui serban_pc si lui dune de la craiova aseara a sosit si bara intre amortizoare reglabila. Astazi sper sa imi fac timp sa o montez.

dany_let 12-08-08 10:00

trapa se potriveste de astra f???

bobby_gsi2 12-08-08 10:11

Se potriveste la fix, cea de astra f se prinde si in partea din spate in 4 puncte insa kadettul nu are sistemul asta de prindere.Oricum nu e nici o problema....ea se rigidizeaza f bine si nu sunt probleme. Daca ai probleme cu trapa ta si intra apa....sa nu te sperii cand noua trapa va intra mai greu....asa tre sa intre defapt, are chederul mai "carnos". eu intrasem putin in panica....credeam ca e mai mare :) dar i-am dat un capac si a intrat. acum astept prima ploaie....cu toate ca sunt foarte sigur ca nu mai intra apa. Sa verifici si furtunele de scurgere......eu m-am avantat si chiar am inlocuit unu , nici nu iti spun ce semne am pe maini. Moama cata poveste am scris pt un *** de trapa :)

dany_let 13-08-08 14:27

3 Attachment(s)
nu-mi intra apa ....e ok ..dar e un pic de tot intr-un colt zgariata si ma gandesc sa-o schimb...ai vazut..?? acum am si roll-bar;

bobby_gsi2 13-08-08 15:12

Stiam ca ai roll bar, ferice de tine....de ex poti sa te dai duminica la vtm amatori la craiova...eu nu pot sa ma dau ca nu am roll bar :(, si eu ma gandesc f serios sa ii pun.

sco211 13-08-08 23:15

poti sa ii pui rpd unu d aluminiu..*****ii ceva frumos p el...il lipesti cu super glue...si aia e! :P

:lol:

bobby_gsi2 13-08-08 23:36

Cica nu trebuie neaparat sa fie sudat...sa se vada acolo ceva in poze probabil....
cred ca ma apuc de indoit teava
:))

sco211 13-08-08 23:56

mi-a venit o idee si mai tare.
cum ar fii sa iei burete dinala d invelit, il faci rotund, si il prinzi cu soricei.

asta da inventie romaneasca...

bobby_gsi2 14-08-08 09:36

Buna idee.....si nici nu cantareste asa mult. Stau sa ma gandesc la doua masini modificate de pe aici sa ii iau la Buzau......de aseara tot ma gandesc si nu am gasit decat una. Pisicutza pis pis pis ..... :)

sco211 14-08-08 16:13

"pisicutza pis psss psss" mai de graba...

bobby_gsi2 14-08-08 17:11

Astazi masina a facut o vizita la Pilot unde pentru a 4-a oara i s-a schimbat sound-ul. Noua finala se numeste borla pro-xs si a fost montata pe o hayabusa. sper sa o lut cu ceva cai de pe motocicleta. Acum se aude mai linistit, mai infundat....exact cum vroiam. Bine....si datile trecute eram incantat de sound si pana la urma ma plictiseam de el. Sa vedem acum cat ma tine :)

Rebel_Boy 15-08-08 13:06

Vii la Buzau cu Kadett-ul?

22VIN 15-08-08 13:09

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1696325)
Acum se aude mai linistit, mai infundat....exact cum vroiam. Bine....si datile trecute eram incantat de sound si pana la urma ma plictiseam de el. Sa vedem acum cat ma tine :)

:cry::cry::cry: nu te mai auzi de la enspe km cand treci prin fratii golesti...

bobby_gsi2 15-08-08 13:32

Facea prea mare galagie pentru o masina de strada, la drumuri scurte era cum era.....dar la drum lung trebuia sa merg cu ea la 3000 de ture sa nu se mai auda asa tare.....acum merg chiar si mai tare. Una peste alta sunt innebunit dupa sound-ul actual.....cand am incercat prima oara toba nu eram asa incantat....dar acum il iubesc. Stai linistit ca daca o fortez putin tot rasuna Fratii golesti....dar mai infundat. Dupa o lunga perioada de timp aud si eu zgomotul motorului care e belea....chiar uitasem cum suna :) , ca sa nu mai zic de filtrul de aer....care isi face treaba....doar de aia l-am pus.

bobby_gsi2 22-08-08 16:30

Aseara neastamparata cum e nu a vrut sa circule legal si s-a bagat pe sens unic. Urmarea: 2 puncte penalizare si amenda de 2 mil in 48 de ore, plus baietii de la sectie pusi pe mine sa vada cand o trec pe numele meu. nu-i nimic...platim amenda din banii care urmau sa fie cheltuiti pentru ea :). Luni sau marti inatlnire de gradul 3 sa vedem ce si cum cu o suspensie desteapta.
Le: multumesc domnilor militieni care patruleaza si isi fac datoria cum nu se poate mai bine. Daca mi se urca pisica in pom stiu la cine apelez.....caractere rare.....sa le iau caschetele in pwla.

AG 80 BBI 22-08-08 20:34

nu esti singurul....
probabil ei te urmaresc de mult....
stai sa vezi cand or sa te astepte cu controlul rar la coltzu blocului! :)

sco211 22-08-08 20:44

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1710299)
nu esti singurul....
probabil ei te urmaresc de mult....
stai sa vezi cand or sa te astepte cu controlul rar la coltzu blocului! :)

era sa zic io ce sa faca cu raru lor...

bobby_gsi2 24-08-08 11:24

Cand omul nu are ce face......e inventiv si isi face el de lucru.....am zis sa reglez macaraua de la geamul soferului....si surpriza....am rupt-o si pe asta :) .Urmeza sa achizitionez alta......a 4-a la numar .

AG 80 BBI 25-08-08 00:21

crek ar incepe sa fie mai avantajos sa iti deschizi o mica fabrica....

serban_pc 26-08-08 09:28

Frumoasa masina, daca te hotarasti sa dai vreodata jantele sa ma anunti.

bobby_gsi2 26-08-08 10:01

Mersi, te trec si pe tine pe lista de asteptare pt jante dar sa sti ca e destul de lunga, din pacate mi-e f f greu sa renunt la ele......chiar daca masina se va vinde vreodata...jantele le opresc.

bobby_gsi2 27-08-08 12:34

7 Attachment(s)
Ieri s-a montat macaraua cu numarul 4, eu zic ca de data asta am reglat-o bine....dar asa am zis de fiecare data, partea proasta e ca s-au si scumpit :). Si daca tot murdarisem geamul , am zis sa incerc produsele de curatat sonax....care sunt f bune. Si cum mereu unu` munceste si altu sta......au iesit urmatoarele instantanee.

Gabi 27-08-08 12:57

Dar la degeţel ce-ai păţit ? :lol:

bobby_gsi2 27-08-08 13:16

Accident de munca, l-am mai ajustat putin ca nu imi placea cum arata :) . Am mai scris undeva dar cred ca nu ai vazut....dau si eu o tuica......fa-mi si mie o semnatura din aia cu masinutze mici....manga sau cum dreaq le zice cu un gsi cu jante albe....replica dupa masina mea pls pls :)

sco211 27-08-08 16:12

zii mersii ca sunt dragute instantaneele...sa tot stea si sa faca poze dastea.

bobby_gsi2 27-08-08 16:22

Zic mersi pentru ca mi-ai achizitionat macaraua, bineinteles si ii multumesc si pt poze...si asa plimba mereu aparatul dupa el. Oricum poze au fost multe....am mai selectat si eu din ele.....cred ca vreo 30 a facut numai cand o spalam...plus alte cateva cand schimbam macaraua :)

AG 80 BBI 27-08-08 21:30

un singur lucru mi se pare aiurea la masina.....NUMARUL....

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning