Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

apache 07-06-08 12:54

Re: Conducere fara permis

ada de udne din brasov esti?

~Ada~ 07-06-08 12:56

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1577081)
ada de udne din brasov esti?

Langa BV defapt,nu stau chiar in oras:-)

apache 07-06-08 12:57

ah, ok ...scuze de off

marius_driver 09-06-08 10:41

mam inscris la sc de soferi mia dat cazierul curat pentru ca nu sa terminat ancheta abea cnd se termina ancheta o sa-mi scrie in cazier pana atunci eu o sa am permisul in mana :)

marius_driver 09-06-08 10:46

treaba voastra credeti ce vreti daca vreiti va trimit poze cu o citatie si cu,cazierul care lam scos

apache 09-06-08 15:06

o sa ai permisul in mana dupa care ti-l suspenda sau ti-l anuleaza printr-o hotarare judecatoreasca definitiva.

asa ca nu te mai chinuii

marius_driver 09-06-08 15:09

la asta sa stii ca nu mam gandit macar sa mil suspende da sa nu mil ia de tot :(

apache 09-06-08 15:11

nu stiu , tu ia intai carnetul si dupa aceea sa ne mai povestesti ce si cum

Geo_ZGA 09-06-08 16:45

Quote:

Originally Posted by marius_driver (Post 1580880)
la asta sa stii ca nu mam gandit macar sa mil suspende da sa nu mil ia de tot :(

:lol: :lol: :lol:
chiar ai vointa... si eu sunt chiar curios daca am sau nu dreptate. o sa vedem la decizia judecatoareasca, dar eu zic ca o sa ai probleme destule... permisul o sa fie cea mai mica dintre ele.

likety 09-06-08 17:22

Pana acum am citit pe acest thread despre:biciclisti zburatori,copii care se cred mari conducatori dar ei nu stiu nici reguli elementare s.a.m.d.

Am prieteni care au carnet luat pe bune dar nu cunosc nici macar indicatoarele (din pacate).Mergeam intr-o zi cu unul dintre ei(el la volan) si pune o frana brusca de am crezut ca zbor din scaun.Il intreb ce a patit si ma intreaba panicat(Ce semn e asta?Zi repede ca nu stiu si nu stiu ce sa fac?)Era vb despre Drum in ambele sensuri.Tipu` a luat la sala 22 cu noroc(recunoaste el) si la trasesu cum necum s-a descurcat.

Comcluzia:
-Poti sa ai permis dar sofer tot sa nu fii
-Sunt oameni care conduc fara carnet mai bine decat cei cu(unii,nu toti,dar sunt)
-Mare grija cei care se aventureaza fara plastic,posibil sa dea peste voi unu` cu plastic da` fara minte.

Conduceti prudent!!

apache 09-06-08 17:27

Quote:

Originally Posted by likety (Post 1581231)
Pana acum am citit pe acest thread despre:biciclisti zburatori,copii care se cred mari conducatori dar ei nu stiu nici reguli elementare s.a.m.d.

Am prieteni care au carnet luat pe bune dar nu cunosc nici macar indicatoarele (din pacate).Mergeam intr-o zi cu unul dintre ei(el la volan) si pune o frana brusca de am crezut ca zbor din scaun.Il intreb ce a patit si ma intreaba panicat(Ce semn e asta?Zi repede ca nu stiu si nu stiu ce sa fac?)Era vb despre Drum in ambele sensuri.Tipu` a luat la sala 22 cu noroc(recunoaste el) si la trasesu cum necum s-a descurcat.

Comcluzia:
-Poti sa ai permis dar sofer tot sa nu fii
-Sunt oameni care conduc fara carnet mai bine decat cei cu(unii,nu toti,dar sunt)
-Mare grija cei care se aventureaza fara plastic,posibil sa dea peste voi unu` cu plastic da` fara minte.

Conduceti prudent!!

uite asa ai ajuns tu la o concluzie la care nu mai ajunsese nimeni inainte:lol::lol:

Trebuie pur si simpu zis " nu ai carnet , nu conduci " ..nu ii mai gadilati atat sa mearga pe nush unde si nush unde si sa fie prudenti si porcarii deastea

likety 09-06-08 17:34

Te-ai simtit cumva?

Nici eu nu sunt de acord sa mergi fara plastic,ma refeream doar la faptul ca exista si genii care chiar daca au carnet sunt praf si altii care nu au carnet dar se descurca;)

"Trebuie pur si simpu zis " nu ai carnet , nu conduci ""-Te pomenesti ca daca asa scrie asa si faca.Sa nu-mi spui ca tu nu ai incalcalcat nicio regula...asa ca poti fi in aceeasi oala.

apache 09-06-08 17:52

reguli de circulatie am incalcat, am mai taiat o linie continua fara motiv, am mai depasit viteza legala (ma rog aproape zilnic) , asta nu ma baga in oala cu unul care conduce FARA permis

Si NU , NU MA SIMT , sunt un sofer mediu spre bun , nu ma laud degeaba, stiu sa ma scot din belele cand e cazul.

Daca scrii asa faci ceea ce e corect. Ca vine Ionescu Georgel de 14 ani si citeste aici ca " e ok daca mergi atent " si ce face? ia audi lu' tasu si il da de gard ( vezi ca s-a si intamplat asa ceva).
Referitor la geniile care au carnet si sunt praf te aprob. 8 din 10 femei care conduc sunt praf, ele cred ca sunt mari soferite dar cand e vorba de o parcare iti pui mainile in cap si te intrebi cine le-a examinat sa le dea carnet?

B-XX-NOX 10-06-08 00:23

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1581300)
reguli de circulatie am incalcat, am mai taiat o linie continua fara motiv, am mai depasit viteza legala (ma rog aproape zilnic) , asta nu ma baga in oala cu unul care conduce FARA permis

Si NU , NU MA SIMT , sunt un sofer mediu spre bun , nu ma laud degeaba, stiu sa ma scot din belele cand e cazul.

Daca scrii asa faci ceea ce e corect. Ca vine Ionescu Georgel de 14 ani si citeste aici ca " e ok daca mergi atent " si ce face? ia audi lu' tasu si il da de gard ( vezi ca s-a si intamplat asa ceva).
Referitor la geniile care au carnet si sunt praf te aprob. 8 din 10 femei care conduc sunt praf, ele cred ca sunt mari soferite dar cand e vorba de o parcare iti pui mainile in cap si te intrebi cine le-a examinat sa le dea carnet?

sunt de acord cu tine , eu sunt un caz fericit , eu am inceput sa conduc pentru ca imi place.... nu pot sa sfatuiesc pe cineva sa mearga fara carnet( desi eu am mers) dar nici nu condamn anumite persoane ca merg fara... acum am carnet... dar daca intradevar esti pasionat de mic si ai condusul in sange... poti sa conduci bine d prima oara de cand te-ai urcat la volan . sa iti dau exemplu eu pana la 15 ani m-am uitat la tata non stop cand eram cu el in masina de cum conduce.. fiecare miscare , reflexe... prioritati etc... in momentu in care m-am urcat in masina sa conduc deja stiam cam jumate din ce trebuia sa ma invete la scoala de sofer peste vreo 2-3 ani :) inca odata spun , nu ma laud.... dar mai sunt si exceptii in afara de alea in care "copilu ia audi lu' tasu si il da de gard" . numai bine

Gabi 10-06-08 01:32

Dacă mai postează cineva un singur mesaj despre mersu' pe bicicletă, ne certăăăăăăm ! :)

D o n n 10-06-08 09:29

daca conduci in ziua inca re iei permisul e considerat condus fara permis ?ma refer in ziua in care treci probele,sau in ziua in care te duci sa iti ridici permisul? la mine a2a zi iti faci permisul,faci pozele platesti taxele si dupa 2 ore til da...ai voie sa conduci pana atunci sau?

apache 10-06-08 12:30

nu ai. daca nu il ai in mana (ridicat de la politie) e ca si cum nu ai avea permis

D o n n 10-06-08 13:17

si in cazul in care esti prins se aplica sanctiunile ca si cum nu ai avea nu? sa til ia dupa ce il ridici?

mihai88 10-06-08 13:45

mare e gradina...........cate aberatii pe aici de la pimp my bicicle la cazier curat dupa furt,baut,condus fara permis,+multe altele

baieti trezirea lasati figurile ca nu impresionati pe nimeni,mai mult va faceti de ras

serios acuma...........stati dra*( in banca voastra si ciocu mic

D o n n 10-06-08 14:39

io nu inteleg ceva...daca unii dintre voi nu puteti sa realizati ceva aia inseamna ca nimeni nu poate? INVIDIA E RASPUNSUL AICI

Sasha 10-06-08 15:53

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1582361)
daca conduci in ziua inca re iei permisul e considerat condus fara permis ?ma refer in ziua in care treci probele,sau in ziua in care te duci sa iti ridici permisul? la mine a2a zi iti faci permisul,faci pozele platesti taxele si dupa 2 ore til da...ai voie sa conduci pana atunci sau?

pana nu faci pozele si pana nu`ti platesti taxa nu poti sa conduci... e ca si cum nu l`ai avea;)

D o n n 10-06-08 20:12

ok ms de raspuns..

paunionutz 10-06-08 21:30

Mai baietzi, eu fara permis am facut 2-3 ture cu masina prin spatele blocului si din grandomanie era sa o lovesc. Bineinteles ca au aflat parintii si am scapat fara bataie, dar cu pedepse sa-mi ajunga (aveam cca 15-16 ani). Am avut permisul suspendat pentru bautura, asta insemnand o cana de vin fiert (0.011) si atunci limita era la 0.010 (oricum bine mi-a facut ca m-a invatat minte si daca beau o jumate de pahar de bere nu ma mai urc la volan), asta pentru 3 luni, iar alta data pentru un accident stupid, cu avarii minore, la care mi-am facut ambitia cu ei, m-am judecat, am cheltuit bani si am stat cam 8 luni fara permis, dupa niste complicatii idioate. In fine, in toata aceasta perioada nu m-am urcat la volan, ba chiar am vandut masina, ca sa nu mai fie aceasta tentatie si mi-am facut abonament la RATB si vorba aia, stiam si eu sa conduc si nu mai eram incepator. Asa ca voi astia smecheri cxare mergeti fara permise, as fi fericit sa nu ne intalnim in trafic, sau mai ales sa ne lovim, ca ori imi veti plati pana va saturati chiar daca sunt eu vinovat, ori va alegeti cu dosare penale, ca asta e PROSTIA SI SMECHERIA SE PLATESTE

apache 10-06-08 21:42

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1582690)
mare e gradina...........cate aberatii pe aici de la pimp my bicicle la cazier curat dupa furt,baut,condus fara permis,+multe altele

baieti trezirea lasati figurile ca nu impresionati pe nimeni,mai mult va faceti de ras

serios acuma...........stati dra*( in banca voastra si ciocu mic

tie ce iti trebuie?

Gabi 10-06-08 22:39

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1583358)
Mai baietzi, eu fara permis am facut 2-3 ture cu masina prin spatele blocului si din grandomanie era sa o lovesc. Bineinteles ca au aflat parintii si am scapat fara bataie, dar cu pedepse sa-mi ajunga (aveam cca 15-16 ani). Am avut permisul suspendat pentru bautura, asta insemnand o cana de vin fiert (0.011) si atunci limita era la 0.010 (oricum bine mi-a facut ca m-a invatat minte si daca beau o jumate de pahar de bere nu ma mai urc la volan), asta pentru 3 luni, iar alta data pentru un accident stupid, cu avarii minore, la care mi-am facut ambitia cu ei, m-am judecat, am cheltuit bani si am stat cam 8 luni fara permis, dupa niste complicatii idioate. In fine, in toata aceasta perioada nu m-am urcat la volan, ba chiar am vandut masina, ca sa nu mai fie aceasta tentatie si mi-am facut abonament la RATB si vorba aia, stiam si eu sa conduc si nu mai eram incepator. Asa ca voi astia smecheri cxare mergeti fara permise, as fi fericit sa nu ne intalnim in trafic, sau mai ales sa ne lovim, ca ori imi veti plati pana va saturati chiar daca sunt eu vinovat, ori va alegeti cu dosare penale, ca asta e PROSTIA SI SMECHERIA SE PLATESTE

Un om - cum se spune - cu scaun la cap !!!

D o n n 10-06-08 23:20

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1583358)
Asa ca voi astia smecheri cxare mergeti fara permise, as fi fericit sa nu ne intalnim in trafic, sau mai ales sa ne lovim, ca ori imi veti plati pana va saturati chiar daca sunt eu vinovat, ori va alegeti cu dosare penale, ca asta e PROSTIA SI SMECHERIA SE PLATESTE

nu dorii raul altuia...pt k doamne fereste nu stii cum ajungi tocmai tu in situatia asta...si nu o sa mai zici asa...te asigur

p.s. din cate observ aici....pe forumul asta ,unii ori se da prea mari, unii ori sunt prea cinstiti....prea putini care spun adevarul

Gabi 10-06-08 23:23

D o n n: hai să îţi spun ceva. Un om care se urcă la volan fără să posede permis de conducere este un i d i o t ! Poate să ştie să conducă şi să fie stăpân pe el, tot idiot rămâne ! Cine se încadrează în caracterizarea mea şi se supără, asta e... da' şmecherie cu siguranţă nu e !

Şi eu am fost idiot şi m-am urcat la volan şi ce bine m-am simţit până am făcut 3 maşini ***. Din momentu' ăla, nu m-am mai urcat la volan decât 45 minute (şcoala de şoferi) până am luat permisu' !

D o n n 10-06-08 23:26

nu am zis ca e smecherie....dar acum sicner ...tu niciodata nu ai incalcat legea? asa IDIOT e omul si cand merge cu 100 si nu are voie mai mult de 50 ,si cand depaseste pe linie continua....si lista poate continua..nu? io nu am zis nimic de smecherie...dar gandestete ca din pasiune cam greu te poti abtine...io am mers cu scuterul pana m`a oprit politia la tara si mia dat doua variante: a doua zi il vand sau imi face dosar...si asta era cu 8 luni inainte sa fac 18 ani...a doua zi l`am vandut..dar na...e greu sa te abtii

overclocker 11-06-08 01:05

am văzut că a întrebat cineva daca e ok să conduci în ziua în care ai luat carnetul.
şi eu am avut dilema asta şi am întrebat la politie si mi-au dat următorul răspuns: din momentul în care examinatorul îţi semneaza admis, eşti posesor de categorie A, B, C... şi in consecinţă ai dreptul de a conduce pe drumurile publice. În cazul in care te opreşte poliţia măsura legală e amenda contravenţională de 150ron şi 3 puncte de penalizare.

Concluzia e că dacă conduci fară permis dar ai fost declarat admis e una si acealaşi lucru cu uitatul permisului acasă.

paunionutz 11-06-08 08:40

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1583622)
nu am zis ca e smecherie....dar acum sicner ...tu niciodata nu ai incalcat legea? asa IDIOT e omul si cand merge cu 100 si nu are voie mai mult de 50 ,si cand depaseste pe linie continua....si lista poate continua..nu? io nu am zis nimic de smecherie...dar gandestete ca din pasiune cam greu te poti abtine...io am mers cu scuterul pana m`a oprit politia la tara si mia dat doua variante: a doua zi il vand sau imi face dosar...si asta era cu 8 luni inainte sa fac 18 ani...a doua zi l`am vandut..dar na...e greu sa te abtii

Dao draqu de pasiune, ca m-ai inebunit cu pasiunea asta a ta. Nu poate fi pasiune, pana nu sti sa conduci. Si eu am facut prostii in trafic, am lovit masini, am luat amenzi, am stat fara permis, dar nu sunt de acord cu bautura la volan si incerc sa respect cat pot de mult pietonii. Iar de raul altuia, nu stiu ce sa zic, ca nu-l doresc, dar sa nu fie cu mine raul altuia. Mie sincer nu mi se poate intampla, ca daca il lovesc pe unu, ii dau asigurarea, iar daca e mai rau si nu ne intelegem, imi ia permisu max 3 luni si asta e, dorm linistit noaptea, nu cu gandul la dosare penale si alte porcarii

Geo_ZGA 11-06-08 08:58

iar se transforma in sf-uri si unii dintre voi vorbesc din auzite sau din carti de colorat.
Donn, fara sa am ceva personal cu tine sau sa o zic cu rautate: incepi sa semeni cu stim-noi-cine-kent-daciawrc.... minciunica, minciunica.

overclocker, eu zic sa nu mai ai incredere in toate capetele de creta... daca tu esti admis, nu are nici o legatura cu dreptul de a conduce. in primul rand, nu figurezi in baza de date a politiei ca fiind posesor de permis, pana cand nu ti se face unul, cu serie si numar de inregistrare. in al doilea rand, dureaza 1-2-3 zile pana cand dosarul tau ajunge la autoritatea competenta, care sa te inregistreze ca fiind "admis"... crede-ma ca toti am avut dilema asta cand am dat de permis, atunci l-am intrebat pe fostul comandant de la Udriste-cercetari penale....NU AI VOIE SA CONDUCI PANA NU AI CARNETUL ROZ IN MANA.

mihai88 11-06-08 09:02

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1583371)
tie ce iti trebuie?

imi trebuie multe,ce nu iti convine?

condus fara permis si nici macar 18 ani impliniti = INCONSTIENTA

D o n n 11-06-08 11:10

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1584067)
iar se transforma in sf-uri si unii dintre voi vorbesc din auzite sau din carti de colorat.
Donn, fara sa am ceva personal cu tine sau sa o zic cu rautate: incepi sa semeni cu stim-noi-cine-kent-daciawrc.... minciunica, minciunica.

overclocker, eu zic sa nu mai ai incredere in toate capetele de creta... daca tu esti admis, nu are nici o legatura cu dreptul de a conduce. in primul rand, nu figurezi in baza de date a politiei ca fiind posesor de permis, pana cand nu ti se face unul, cu serie si numar de inregistrare. in al doilea rand, dureaza 1-2-3 zile pana cand dosarul tau ajunge la autoritatea competenta, care sa te inregistreze ca fiind "admis"... crede-ma ca toti am avut dilema asta cand am dat de permis, atunci l-am intrebat pe fostul comandant de la Udriste-cercetari penale....NU AI VOIE SA CONDUCI PANA NU AI CARNETUL ROZ IN MANA.

si fara rautate cu ce am mintit? sunt tare curios

Snapy_xxl 11-06-08 11:46

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1584067)
[...]
[...]

Ce subtil ai fost :lol: :lol:

Dar daca esti prins conducand fara permis pe un drum nepublic (pe camp sa zicem) se considera infractiune? Eu unu personal am auzit mai multe variante...

Geo_ZGA 11-06-08 12:04

nu incercam sa fiu subtil, dar cu Donn chiar nu am nimic si nu vreau sa se supere pe mine :) dar... cred ca exagerezi un pic cu sutele de km pe zi, mersi pe jos/cu bicicleta/cu masina... adica tu nu mai stai acasa niciodata, numai pe drumuri esti? :lol:
si sunt complet de acord cu Gabi! eu cand am avut permisul suspendat 3 luni am stat cuminte, nici macar pana la magazinul de la colt nu am mers cu masina... nu fiindca nu asi fi stiut sa conduc, aveam permisul de destui ani, dar daca Politia a hotarat ca 3 luni nu il merit... si ma trezeam cu un dobitoc ca se infige in mine, ce faceam? indiferent ca era vina lui, eu eram vinovat ca circulam fara permis.

D o n n 11-06-08 12:48

asta e ...unii se pot abtine altii nu...si in legatura cu sutele de km....te sun de fiecare data and sunt plecat?dar nu te superi...k e 1.2.3 noaptea sau dimineata la 6 sau ...facem?daca ai cosmote te sun de fiecare data cand conduc:)) ce naiba ...gandestete si tu ca am luat masina cu 96.000 de km pe bord....tata a facut 20.000...iar in prezent masina are 122.000...stii doar bine pozele le am puse pe topicul meu...pe la primele pagini ...cu bordu si daca vrei iti pun acum sa vezi...iar cu bicla daca vrei iti pun poza cu kilometrajul..numai sa o gasesc...

p.s. SCUZE DE OFF-TOPIC DIN NOU

26WRC 11-06-08 16:01

vrem nu vrem toti am condus macar o data in viata fara permis, fie ca nu'l aveam deloc fie ca era suspendat, asta nu inseamna ca am fost inconstienti, eram foarte constienti dar ne'am asumat riscurile, daca ai nesansa sa te prinda politia, regreti...te oftici te dai cu capul de toti peretii, daca nu te bucuri ca nu ai patit nimic si a 2a ora nu te mai risiti

Snapy_xxl 11-06-08 16:08

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1584878)
[...] daca nu te bucuri ca nu ai patit nimic si a 2a ora nu te mai risiti

Sau incepi sa crezi ca nu poate sa ti se intample chiar tie si te mai urci de cateva ori la volan pana cand ti sa termina norocu.

paunionutz 11-06-08 21:31

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1584896)
Sau incepi sa crezi ca nu poate sa ti se intample chiar tie si te mai urci de cateva ori la volan pana cand ti sa termina norocu.

De cele mai multe ori asa se intampla. Ai dreptate 100%

alexcump 11-06-08 22:24

Voi chiar credeti ca astia baga la cap. Copilasi astia cand vad niste chei o masina si au in fata o berica II doare undeva ca ''scrie pe 4tuning ca nu e voie domnle sa mergi cu masina". Cine intelege intelege. Am mers si eu o data fara permis. cand mergeam de la servici la politie sa imi iau buletinu(si ma ajutau hainele :Derau mai speciale). In rest nu am mers fara permis nici o data. Am 16 ani de cand conduc si ma bucur ca nu am avut prea multe posibilitati sa ma avant in acesta peripetie.

ps: nu comentati ca am 26 de ani. SCRIE GRESIT. Am 39 de ani. Pun pariu ca cei care vor comenta nu au cu mult peste varsta baiatului meu.

Respect

All times are GMT +2. The time now is 17:34.

- Copyright 2026 4Tuning