![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
e misto ideea...dar parca nu-ti scoate in evidenta formele barii...banuiesc ca nu ramane un simplu galben metalizat...ai putea sa-i bagi "fulgi" sau ceva perla...nush...mi-a placut ideea cu jantele galbene cu negru...dungile alea nu prea au ce cauta pe masina...si cam atat...
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu un desen in 30 minute :D Voi face alt desen in week-end sau vineri..nu prea am timp acum :( In urmatorul desen voi face o culoare cameleon rosu/protocaliu si jenti cromate. Sper ca e bunicel si desenul acesta :D
|
Quote:
|
Am vazut ca vrei sa dai motoru...un pret?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca i afara de tot ce ai facut la masina ai mai avea pe ea si un vr6 turbo chiar ca ar fi cireasa de pe tort.ai putea sa o duci la expozitii cu capota ridicata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am urmarit de la inceput constructia masinii si nu vroiam sa zic nimic pana nu era gata... dar totusi nu mai am rabdare :D Masina e super imi place si polo-ul ce l-ai avut da cred k golful o sa le intreaca pe toate... astept sa o termini si sa mai pui poze :)
|
4 Attachment(s)
lume lume!!!nu am mai postat ca nu s-a prea intamplat multe la masina deoarece am avut alte preocupatii......doar...ca....acum imi fixez stopurile farurile ulrimile reglari si suduri de tinighicerie si la fulherit toata ...va sta nevopsita pana in mijloc de februarie inceput de martie cand incepe ansamblarea totala.............mici modificari recente am montat evacuarea inca nu am poze am decupat suportul de roata de rezerva in portbagaj si ultimele mulari...vreau sa iasa mai mult decat bine :):):):):)din ianuarie incepe puternic ultima faza mai dificila..interiorul din fibra :( acolo e de lucru mult :)
sa nu analizati linia stopului cu bara deoarece doar e acolo neprins doar pentru poza cum va arata:):):) |
Bv.omule!!!va iesi un super golf 4,.am urmarit tot pana acuma si se vede ca , chiar ai talent la ceea ce faci. Mult succes in continuare!
|
vai pana in februarie mor aici pana e gata:D
|
Quote:
|
Re: New -- My Car!!! VW Golf 4 vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!
interesant. am urmarit si eu evolutia golfului tau. am numai cuvinte de lauda... spoiler-ul fatza imi place de mor. e CRIMA :) insa tot am o nelamurire. de ce l-ai cumparat pe ala cand puteai sa-ti iei unu stock si cu motor mai mic ( am vazut ca nu te intereseaza puterea) ieseai mai ieftin.
|
ti`ai pus stopurile sa reprezinte marca interiorului?? :) prietenii stiu ce si cum :D
multa bafta sandu!! :) |
super, super, super, tare masina!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
e belea!;) spor la treaba! abia astept sa vad rezultatul final! |
Deci... Sandule tu esti de belea... pe langa ce sisteme au iesit din mana ta si pe langa ce stii sa faci... iti mai faci si o masina benga benga de tot. Bravo tie si oamenilor care sunt pe langa tine si te ajuta.
Eu in viitorul foarte apropiat vreau sa achizitionez un ursan si sa fii sigur ca lautarii ce vor fi pusi in el si nce modificari vreau sa ii fac vor fi facute de mana ta... bineinteles daca vrei si tu :))... numai bine si Sarbatori Fericite... Bravo Sandule si bafta in continuare... |
multumesc baieti de urari .......am mult de lucru si sper sa iasa fara dezamagire si sa scot ceva mai unicat
|
Quote:
Ember era sa nu te recunosc :lol: dar te-am claxonat. MUlta bafta in continuare si sa ai timpul necesar sa finisezi masina. |
va Urez Sarbatori Fericite Tuturor!!!
La Mai Multe Tuningari Si La Mai Multe Showuri Si La Noi Craciun Fericit Si Un An Nou De Implinirii ,bucurii Si Sanatate Maxima Tuturor!!! |
Si tie asemenea Sandule, multa sanatate si numai bine, si cum zici tu la anul numai proiecte noi.
PS. Ce ti-a adus mosul Sandule??? :)) |
Quote:
|
un golf din '90 presupun :lol: :lol: Craciun Fericit
|
Sandule nu ai mai spus nimica de Golf cumva ne ascunzi vreo surpriza?
|
Si ce surprize.... :joy: :yikes: :suspiciou
|
ce se mai aude cu masina ???? hai cu pozele!!
|
Quote:
|
Show & Shine??? :P
|
Quote:
de ce esti rea?best of :):):):):) |
inca nimic????? poze, ceva noutati k astept de atat timp sa o vad gata si nmk, mai actualizeaza si tu aici :)
|
Quote:
sincer???este in cea mai jale stare :):):) 1-motor scos pentru curatzare lustruire 2-plasticurile sunt pregatite in fulher impreuna cu bordul 3-caroseria total pregatita fulherita poate fi vopsita esenta: 1-tre facute panourile de usi modelate fibrate 2-tre vopsit interiorul locas motor si aranjata instalatia electrica 3-tre vopsita,foliata,antifonat inca interior.............oaiii doamne cat mai am.... problema e ca momentan l-am pus la ''borcan'' ca si zacusca deoarece sunt in constructii si sunt nevoie de toate finantarile :):):) am zis ca anul asta va fi gata asa cum vreau eu ;) incet si sigur :) oricum mersi de iontersare :) |
multa bafta si spor la lucru.. ;)
|
pana imi stagneaza proiectu va arat scurt ce am mai facut asa rapid :):):)
inainte de a pune linkul va anunt ca in acel topic daca mergeti si la pagina 1 il vedeti cum a aratat si cum l-am refacut :):) chiar is curios va place?? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...89#post1499789 apropo mai am noutati pe el :):) doar nu sunt pozele actualizate |
5 Attachment(s)
Am si eu niste poze cu masina,de cand a fost la satu mare:D
Sper sa nu te superi ca le pun! |
Urat ai pus numaru spate pe ala rosu ...
|
Quote:
lasa-mi pm nr tau te rog :) |
3 Attachment(s)
Salut!!! In primul rand tin sa te felicit pt ce ai facut pt masina asta!!! A iesit mortal !!! S-o stapanesti sanatos si fara incidente( nu dealta da ar fi pacat de bestie:D)
Am incercat si eu ceva la culoarea masinii, promit sa vin cu ceva model frumos, sa vedem daca am inspiratia necesara!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning