Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Feedback @ vanzatori/cumparatori (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/253444-feedback-vanzatori-cumparatori.html)

JimGod 23-01-13 10:15

Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 5329119)
Mare atentie!!!!! Acest individ are mai multe user-e, deci aveti grija cu cine va incurcati!!!
Deci e vorba de una si aceeasi persoana "georgegeorge76" , "gbigbi" , "fune30".

Numele real nu stiu care este dar se pare ca are o sumedenie :lol:: george, sergiu iar mie la telefon mi-a spus ca il cheama ion. Astea pana azi, de maine mai vedem :lol:.

Quote:

Originally Posted by mihaimmm (Post 5330412)
prea tarziu am citit aici...soarta
confirm, tzepar nesimtit, ordinar si jegos...
motivul aici ...https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5330404

daca cumparati de la toti pokemonii!!sunt useri vechi care vand piese pe forum de ani de zile si voi cautati piese la toti boschetarii care abia asteapta sa-si vanda gunoaiele!!!!va bucurati ca sunt mai ieftine dar nu va ganditi ca majoritatea sunt tepe!

B94BAX 23-01-13 10:20

pokemonii? :)))))))
ce inseamna sa ai copil....stii si desene animate:)))

P.S:sa`ti traiasca Costele....si taicasu` pe langa el :D

RoByNeT 23-01-13 12:51

Quote:

Originally Posted by mihaimmm (Post 5330412)
prea tarziu am citit aici...soarta
confirm, tzepar nesimtit, ordinar si jegos...
motivul aici ...https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5330404

Astept sa dea un raspuns. In caz ca se incurca in motive are ban pe toate conturile.

BaiatBun 23-01-13 13:13

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 5330737)
Astept sa dea un raspuns. In caz ca se incurca in motive are ban pe toate conturile.

Multumim RoByNeT ca ne feresti atata cat poti de tzepari

BaiatBun 23-01-13 14:30

Recomand Roby_m capac culbuori 1,8 is .Foarte serios.

Ingerasul99 24-01-13 12:40

Recomand zku76 , serios si prompt.
Mersi frumos de piese!

Cipilica 24-01-13 18:38

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 5330565)
daca cumparati de la toti pokemonii!!sunt useri vechi care vand piese pe forum de ani de zile si voi cautati piese la toti boschetarii care abia asteapta sa-si vanda gunoaiele!!!!va bucurati ca sunt mai ieftine dar nu va ganditi ca majoritatea sunt tepe!

Eu din fericire nu am luat teapa de la el, am o vechime pe forum si cunosc foarte multi baieti (ma refer in special la posesorii de urs). Deasemenea am si destule... sa le spun "incidente", incat am ajuns sa imi cam dau seama de un anumit personaj/user si de situatia de fapt, din aceste motive fiind foarte retinut in a cumpara de la oricine. Mie nu mi-a mirosit a bine de la inceputul discutiei cand era evident faptul ca este prea insistent sa-mi trimita piesa prin curier. A doua zi cand urma ca un prieten sa se intalnesca cu el sa o ridice personal am constatat (o extorsiune... al unui degajament..., intr-o apa :lol: ) ca am avut intuitie buna.
Culmea e ca acest individ are si o varsta destul de serioasa, fiind trecut cred de 40 de ani. Daca ajuta pe cineva ii pot afla si adresa.
Mai nou, asa cum ziceam si ma asteptam, azi l-am descoperit cu un alt nume (nu l-am retinut dar are anunturi pe aici prin zona, aviz moderatorilor).

JimGod 28-01-13 11:19

3 Attachment(s)
Pentru polish la jante recomand ziemens!iti face un polish la jante de iti faci freza in ele!apelati cu incredere!
ca dovata:

ziemenz 28-01-13 15:27

Sunt ok pozele, dar nu de 10 :P

Recomand si eu pe dl JimGod sau cunoscut ca FFS-ul de alte persoane
Am luat dealungul timpului ceva piese de la el.
Unele la care m-a asteptat cu banii si ne-am putut intelege, au fost si piese cu mici defecte de care mi-a spus inainte sa vin sa le ridic, preturi bune pt tot ce am avut nevoie si om de cuvant!

brandex 31-01-13 22:09

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 5337713)
Pentru polish la jante recomand ziemens!iti face un polish la jante de iti faci freza in ele!apelati cu incredere!
ca dovata:

Eu nu recomand acest user ziemenz, un om de 2 bani, neserios, mincinos, nu raspunde la telefon, dupa o luna mi-am luat produsul inapoi nefacut. Deci nu-l recomand!

O face treaba buna, dar cand s-a impartit seriozitatea si bunul simt se pare ca el a lipsit!

ziemenz 31-01-13 22:37

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 5343483)
Eu nu recomand acest user ziemenz, un om de 2 bani, neserios, mincinos, nu raspunde la telefon, dupa o luna mi-am luat produsul inapoi nefacut. Deci nu-l recomand!

O face treaba buna, dar cand s-a impartit seriozitatea si bunul simt se pare ca el a lipsit!

1 la mana, mai incet cu jignirele si aici si la telefon.
2 Mincinos? with what? argumenteaza!
3 Nu raspund si nu pot raspunde intotdeauna la telefon intre 8 si 5pm cand am munca de birou, nu sunt la cheremul tau si al altcuiva pt ca am si eu munci, sedinte si alte indatoriri, pt care nu ma platesti tu. Polishul il fac intotdeauna dupa program, in weekend ... dupa cum pot sa ma impart.

Vreti si pe bani de nimic si bine si urgent, si cand mi se strica ceva de nu mai am cu ce sa va termin treaba va ambalati ca mobra in gard.

Ai uitat cand vorbeam acum ceva timp, ani sa ne unim sa facem un garaj, tot vorbeam cu zeky ca merg dezmembrarile si nu treaba de lasat. N-am avut cash in acel moment sa intru cu voi. Cand se plangea zeky ca nu prea e caldura in garaj, l-am sfatuit sa ia fix un model de aeroterma f buna, lucru pt care mi-a multumit ulterior, si multe altele.
Ne-am jutat cum am putut fiecare si acum vii sa ma scuipi?

adrian325i 31-01-13 22:40

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 5343520)
va ambalati ca mobra in gard.

:lol: :lol: :lol:

alexxss 31-01-13 23:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 5337713)
ca dovata:

+1
Quote:

Originally Posted by brandex (Post 5343483)

Este chiar un om de nota 2000++++M-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie.
despre polish nu mai vorbim am cumparat jante si de la zeki si de la valcea acelas model de jante bbs rc 090 nu se compara cu ce face ziemenz. Nu face nimeni polish pe acest forum cum face el si la preturi destul de bune.

florineluspr 01-02-13 09:30

Ziemenz e baiat de nota 10+!!

brandex 01-02-13 20:39

Cum sa incetez cu jignirile cand tu suni ca nesimtitu la 23.30 ? Alea sunt ore de sunat?

Chiar ma bucur ca nu am intrat cu tine in cardasie vazand ce fel de om esti.

Tot timpul si eu si ZEKY te-am ajutat si ti-am trimis clienti, ti-am facut preturi mult sub pret pt ce ai mai luat de pe la noi, ti-am dat pasta de polish MOCA etc si tu cand te-am rugat sa faci ceva pt noi, contracost bineinteles tu te pisi pe noi, nu ai nici bunul simt sa raspunzi la tel. Nu cred ca ai timp de 3 saptamani in fiecare zi sedinta de dimneata de la 8.00 pana seara la 21.00 si tu ai zis ca in 4-5 zile sunt gata.

M-am lamurit ce fel de om esti si aici am terminat oricefel de colaborare intre noi.

Z E K Y 01-02-13 21:26

Ziemenz, nu ne spalam rufele in public...ai fost baiat si te-am respectat pentru asta si cred ca ti-am intors favorurile de fiecare data cand am avut ocazia...nu stam sa enumeram ce/cum/cand ne-am ajutat reciproc.

Esti foarte bun in ceea ce faci (polis) dar de data asta nu ai fost om de cuvant...pacat!

ziemenz 02-02-13 00:03

Te-am sunat la ora 11:30 pt ca erai online pe forum, daca tot ai raspuns nu trebuia sa incepi sa injuri ca la usa cortului si sa trantesti in nas? Daca erai om puteai sa porti o conversatie.

"Chiar ma bucur ca nu am intrat cu tine in cardasie vazand ce fel de om esti." Stai linstit, nu ma cunosti ca sa-mi pui etichete, muncesc mult sunt tipicar si nu dau tzepe cum fac altii.

Si da, am avut masina stricata o saptamana si ceva. ( https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...bda-325-a.html ) am umblat dupa piese nestiind ce este defect neavand aproape deloc bani perioada aia, nu stau sa car boxe de 20-25 de kg prin maxi taxi sa ma chinui cu ele pt ca aveam o datorie de cativa zeci de ron lasata din partea mea din bun simt (nu intru in detalii aici si nu s-a pus problema de pret). Dupa ce m-am apucat de ele m-au lasat carbunii la slefuitorul cu vibratii.

Ai dreptate zeky, nu are rost sa ne batem cu pumni in piept cine pe cine a ajutat mai mult si sa spalam rufele in public.

sharkylete 02-02-13 00:05

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 5344671)
Ziemenz, nu ne spalam rufele in public...ai fost baiat si te-am respectat pentru asta si cred ca ti-am intors favorurile de fiecare data cand am avut ocazia...nu stam sa enumeram ce/cum/cand ne-am ajutat reciproc.

Esti foarte bun in ceea ce faci (polis) dar de data asta nu ai fost om de cuvant...pacat!

Asa DA!

EDIT: Ce amuzant mi se pare, 2 topicuri diferite, copy/paste,aceeasi oameni... :)))

Scuze de off-topic.:oops:

Lulaa 03-02-13 23:51

recomand TRUSCA....am luat motor 18 is si fete usi totul impecabil

BaiatBun 04-02-13 09:21

Quote:

Originally Posted by Lulaa (Post 5347601)
recomand TRUSCA....am luat motor 18 is si fete usi totul impecabil

de recomndat Trusca si Lulaa :P

adrian325i 04-02-13 11:09

Sineta
De incredere

liviu tex 05-02-13 14:51

emu...buun baiat!! serios,e bun de insuratoare!8)

sharkylete 05-02-13 20:25

YRe: Feedback @ vanzatori/cumparatori

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 5349627)
emu...buun baiat!! serios,e bun de insuratoare!8)

Si mie imi pare rau ca e luat deja! :D

adrian325i 06-02-13 10:46

Trusca
De incredere

CatalinM6 06-02-13 15:20

Recomand..Trusca
Am avut cateva colaborari si toate au fost ok

BaiatBun 06-02-13 16:30

Recomand Scary ,am luat de la el inchidere centralizata cu cheie diamand ,lama de e36.merge brici,tocmai ce am montat-o

adrian325i 06-02-13 16:41

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 5351197)
Recomand..Trusca
Am avut cateva colaborari si toate au fost ok

... atunci recomanda-l cu Verde nu cu Rosu...;)
Nu esti daltonist nu ?

CatalinM6 06-02-13 16:59

Quote:

Originally Posted by adrian325i (Post 5351328)
... atunci recomanda-l cu Verde nu cu Rosu...;)
Nu esti daltonist nu ?

Nu stiam de regula asta
Recomand "Trusca"

Esti foarte atent la detalii,tinand cont ca ai doar 2 ani :))

BMnWA 06-02-13 17:09

mi se pare aiurea regula asta cu culorile e de gradinita,cand cineva e reclamat atunci chiar nu mai are legatura deloc culoarea.. iar in cele mai multe cazuri cand este de bine lumea nu prea scrie mult decat (recomand,de incredere, corect etc) iar cand e de rau se scrie compunere despre individ.

adrian325i 06-02-13 17:26

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 5351353)
Nu stiam de regula asta
Recomand "Trusca"

Esti foarte atent la detalii,tinand cont ca ai doar 2 ani :))

Daaaaa.... perspicac rau...:lol:
Tu nu stii ca astia mici n-au putere de sinteza si se incurca in amanunte ? :lol:

adrian325i 06-02-13 17:28

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5351365)
mi se pare aiurea regula asta cu culorile e de gradinita,cand cineva e reclamat atunci chiar nu mai are legatura deloc culoarea.. iar in cele mai multe cazuri cand este de bine lumea nu prea scrie mult decat (recomand,de incredere, corect etc) iar cand e de rau se scrie compunere despre individ.

cica e mai usor de urmarit... vezi cu rosu... STOP... vezi cu verde cumperi...

BaiatBun 06-02-13 17:35

Quote:

Originally Posted by adrian325i (Post 5351385)

da,nu e rea ideea

BMnWA 06-02-13 20:34

Quote:

Originally Posted by adrian325i (Post 5351385)

chiar nici un efect nu are la mine.

liviu tex 09-02-13 16:30

Quote:

Originally Posted by dani_smarandescu (Post 5265789)
nai frate , am vb cu el la tel si nu ai ce sa faci o da din cola in fanta ca asa e la M3 e46 cand e pe elevator se invarte doar una si doar cand e masina in sarcina cupleaza ambele roti si doar noi am incercat si in sarcina si tot una se invarte , nici macar nu o arunca de cur sa faci cerculete si pourma mia inchis telu in nas , asta e frate deaia am zis ca imi e scarba sa mai fac ancheta si sa mai dau telefoane ca nu e prima data cand intampin asa ceva si stiu care sunt explicatiile pe care le primesc si ce o sa se intample asa ca mai bine ma las la mana mea si alta data sa fie invatatura de minte

om cu o foamete'n gat mai mare eu n-am vazut!! jur! deci are ochii ca in tom si jerry,se invart si vezi semnu' la dolar!

si scump si parlitor vad!

Ingerasul99 12-02-13 00:45

Recomand ulie.cozmi , de incredere si serios.

paulzzz 14-02-13 19:12

Recomand CatalinM6 !

axel91 18-02-13 19:39

recomand, de incredere alex2490

candavaly 18-02-13 19:53

recomand bmw.7000
cumparati cu incredere

vali vtk 19-02-13 18:24

Recomand cu incredere:
Florian328 -butoane incalzire cu mufe

Florian328 20-02-13 09:57

ms...dak iti mai trb piese imi poti zice

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning