Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

G.M.C. 27-06-11 23:59

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

zorro daca inca cauti ,poate te ajuta asta :
http://www.tocmai.ro/dubla-comanda-v...5-1394363.html sper ca nu e off-topic,si nici reclama...:-)

jemis90 28-06-11 00:36

Quote:

Originally Posted by red5 (Post 4426354)
Stie cineva un vopsitor ieftin?
Mi-a sarit vopseaua cam 3x4 cm de pe prag, si imi e sa nu rugineasca tabla.

Oare sa incerc eu cu un chit de retus / cu vopsea la spray? (data cu o pensula ceva evident).
Dupa ar trebui sa dau si cu lac? Se prinde vopseaua asa direct de tabla?

cum iese la o vopsitorie ...poti sa fii sigur ca nu vei reusi sa faci cu mana ta.Poate doar daca esti super priceput...da nici asa nu iese (totusi..spray)

Daca nu ai bani de servis, poti face o 'carpeala' cu mana ta:-P degresezi bine, dai cu smirghel bine, sprit-chit si apoi spray.si fara graba!

Depide si ce lot de spray nimeresti...spre exemplu eu mi-am (re)colorat ornamentele exterioare ca erau coapte , si plasticele de la interior. Vopseaua neagra sta f.bine la int+ext(chiar si la aripi batuta de praf,spalatorie,soare), dar ce i-am dat albastru(int) s-a jupit tot....

Eu zic sa incerci...nu treci de 50 lei. Si daca iese bine o sa fii multumuit ca te-ai scos ieftin. Daca nu, macar nu intra rugina imediat la treaba.

furry_lion 01-07-11 13:37

cine vinde voucher ??cumpar azi

mihayyy2000 04-07-11 15:37

Ce service/ pe cine imi recomandati pentru lipirea unui cheder nou pe o portiera? Vreau o lucrare buna!

De unde cumpar si eu niste huse de calitate pentru scaune? Nu vreau: ieftineli de proasta calitate, de piele, sa nu fie negre. As vrea un material care sa poata fi spalat...

Victor_Is 04-07-11 23:37

Revin cu o intrebare pusa mai demult. Este ziua la cineva drag mie si as vrea sa-i fac o surpriza. As avea nevoie de o masina Vw broscuta modelele vechi, Stiti pe cineva dispus o jumatate de ora sa sacrifice ca sa poate face o surpriza cuiva? Vreau doar sa ma intalnesc cu respectivul (proprietarul broscutei) si sa ma lase sa ma uit putin la masina. De fapt, sarbatorita sa se uite la masina, ei ai place fff mult acest model. Ma puteti indruma/ajuta? Multumesc.

tyberyuSS 05-07-11 01:10

salut ! stiti pe cineva care dubleaza jante?si daca da, as vrea un contact si eventual un pret.multumesc anticipat!

IS19CIP 05-07-11 10:00

Quote:

Originally Posted by tyberyuSS (Post 4443866)
salut ! stiti pe cineva care dubleaza jante?si daca da, as vrea un contact si eventual un pret.multumesc anticipat!

Tyberyuss o sa iti raspunda cineva la topicul.. pe care lai facut.. . Daca stie cineva..

tyberyuSS 05-07-11 10:02

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4444265)
Tyberyuss o sa iti raspunda cineva la topicul.. pe care lai facut.. . Daca stie cineva..

da, dar ma gandeam ca aici citeste mai multa lume , si poate raspundea cineva mai repede. mersi

Jockers 05-07-11 13:28

este vreun utilizator...care are vw corado verde cox? care sta in cug

CRyS` 05-07-11 15:03

E vecin cu mine, de ce? Vrei sa ii transmit ceva? Nu are user pe forum ...

Si pe aceasta cale intreb si eu ceva:

UNDE IN IASI (nu neaparat service) indrept si eu tabla pe masina mea? Aripi spate, o aripa fatza,un prag ... chestii de genul! Doar indreptat, nu si vopsit!! Dar sa nu aud AUTO CROM si alte de genu!!!

Jockers 05-07-11 15:56

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4444940)

UNDE IN IASI (nu neaparat service) indrept si eu tabla pe masina mea? Aripi spate, o aripa fatza,un prag ... chestii de genul! Doar indreptat, nu si vopsit!! Dar sa nu aud AUTO CROM si alte de genu!!!

as vrea sa intreb ca are niste jante pe corado care il are in curte ala galben dezmembrat si vreu sa il intreb daca le da....sau un schimb plus diferenta...

GAby645 05-07-11 16:39

crys , aripile pe fata mai greu de indreptat :) doar de retusat
daca vrei iti dau numarul cuiva dar in general face la gata adica si vopsit !!

Jockers , uite nr lu baiatu de la capat care are corrado la dezmembrat insclusiv ala galben 0746973752

IS19CIP 05-07-11 16:52

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4444940)

AUTO CROM la ANTIBIOTICE fac treaba buna baietii.

CRyS` 05-07-11 17:16

@Gaby, lasa-mi in privat nr si numele! Eu vreau doar reparat fara vopsea! Ca urmeaza a fi foliata toata masina! E mai ieftin si mai bun asa!

@Ciprian Am zis clar,nu vreau sa aud de service-uri de genu`. Nu-s Bekali sa arunc banii la AutoCrom doar pt fitze!

IS19CIP 05-07-11 17:21

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4445212)
@Gaby, lasa-mi in privat nr si numele! Eu vreau doar reparat fara vopsea! Ca urmeaza a fi foliata toata masina! E mai ieftin si mai bun asa!

@Ciprian Am zis clar,nu vreau sa aud de service-uri de genu`. Nu-s Bekali sa arunc banii la AutoCrom doar pt fitze!

Daca ma contactezi oleaca am un service bun pt tine :lol:

Jockers 07-07-11 13:58

care stie .am nevoie de ajutor...panoul de sigurante de pe golf 2 se potriveste pe golf 3??

MihaiCsl 07-07-11 19:06

Am si eu o intrebare, stie cineva cam cat dureaza sa-ti schimbi buletinul, ca din auzite, dureaza cam o luna iar din vagele mele cunostinte, permisul e null fara buletin, deci cat dureaza ? :)

vLd91 07-07-11 20:25

nustiu daca aici trebuie pus acest anunt....unde gasesc o cotiera pentru dacia logan in iasi ? multumesc

N3n3a 07-07-11 20:33

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4450202)
Am si eu o intrebare, stie cineva cam cat dureaza sa-ti schimbi buletinul, ca din auzite, dureaza cam o luna iar din vagele mele cunostinte, permisul e null fara buletin, deci cat dureaza ? :)

mai mult de o saptamana nu cred.. iar daca ai norocul sa dai peste o doamna de treaba cum am dat eu.. poti sa il iei si in 2 zile..

GAby645 07-07-11 20:52

in 30 de zile ti-l da , si-a facut un prieten zilele astea

Jockers 07-07-11 22:26

in 30 de zile sau mai bine...stiu din proprie experienta dar dute mai repede..ca daca te prinde august ..vin italieni si dureaza si 2 luni...am patit....
si aapp se potriveste panoul de sigurante de pe g2 pe g3 ?? va rog am nevoie urgent de un raspuns

MihaiCsl 07-07-11 22:27

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4450350)
in 30 de zile ti-l da , si-a facut un prieten zilele astea

Asa am auzit si eu de la mai multe persoane si trebuie sa ma hotarasc cand sa-l fac ca in perioada asta am nevoie de permis si in toamna am nevoie de buletin, de asta am intrebat, oricum merci, am sa ma duc saptamana viitoare sa vad ce si cum. :)
Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4450570)
in 30 de zile sau mai bine...stiu din proprie experienta dar dute mai repede..ca daca te prinde august ..vin italieni si dureaza si 2 luni...am patit....
si aapp se potriveste panoul de sigurante de pe g2 pe g3 ?? va rog am nevoie urgent de un raspuns

Mda, clar, ai idee daca-l pot face inainte?
Mi-a zis cineva ca il pot face cu 6 luni inainte :)

GAby645 08-07-11 14:19

da cu 6 luni inainte il poti face , rand e si acuma la evidenta populatiei !!
jockers , compara blocurile de sigurante desi nu prea cred sa mearga, g3 mai are ceva chestii in plus fata de g2 deci ai sa ai ceva minusuri locase de siguranta , la cate tablouri de siguranta de golf 3 se gasesc nu trebe sa te complici sa pui de golf 2

MihaiCsl 08-07-11 15:39

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4451816)
da cu 6 luni inainte il poti face , rand e si acuma la evidenta populatiei !!
jockers , compara blocurile de sigurante desi nu prea cred sa mearga, g3 mai are ceva chestii in plus fata de g2 deci ai sa ai ceva minusuri locase de siguranta , la cate tablouri de siguranta de golf 3 se gasesc nu trebe sa te complici sa pui de golf 2

Am sa vad ce si cum, acum mi-ar conveni mai mult, am sa ma duc totusi la ei, dar dupa ce-mi fac certificatu de nastere, multumesc. :)

ISXXXXX 09-07-11 00:24

unde varuiesc si eu niste jante prin iasi? Tin sa precizez ca trebuiesc putin finisate pe unde au fost jupite de la gropi si borduri.... Imi recomandati pe cineva care face treaba buna ? fara sa se exfolieze vopseaua ?

Jockers 10-07-11 10:15

Quote:

Originally Posted by ISXXXXX (Post 4452886)
unde varuiesc si eu niste jante prin iasi? Tin sa precizez ca trebuiesc putin finisate pe unde au fost jupite de la gropi si borduri.... Imi recomandati pe cineva care face treaba buna ? fara sa se exfolieze vopseaua ?

in iasi nu este din cate stiu eu cineva specializat..ca si eu vreu ..dar poate gasesti pe cineva care se baga...

IS19CIP 11-07-11 13:22

Cine imi zice un pret la POMPA de Injectie OPEL ASTRA G 2000 ?

Eriksson 11-07-11 17:30

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4457731)
Cine imi zice un pret la POMPA de Injectie OPEL ASTRA G 2000 ?

intreaba frate la un magazin nu pe forum

CRyS` 11-07-11 17:33

Momentan nici el nu stie ce vrea! Nu va mai luati de el! L-am lamurit eu cu toate!

Ciprian, fii cuminte! :lol:

yulika 12-07-11 00:14

caut pe cineva ... care are in dotare .. un strung si un aparat de sudura ..

astept un nr de tel. ... locatie cev ... ms mult

Jockers 14-07-11 20:50

care are pe acasa niste cauciucuri de 16.. 205 sau 195 pe 40 45 ? la un pret mai bunut..sa ma mai tie macar vara asta...

aalex691 15-07-11 22:06

salutare.
vreau si eu sa va intreb, care drum este mai bun spre Praid ? Pe la Cheile Bicazului, sau pe dincolo, pe la Tg Neamt, Poiana Teiului etc ?
va multumesc frumos si va urez o seara placuta.

Jockers 16-07-11 17:50

care stie sa schimbe o instalatie electrica la un g3 sau sa vada cam am scurt pe ea..si nu stiu unde?? si la un pret mai bun..

ISXXXXX 16-07-11 18:31

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 4467642)
salutare.
vreau si eu sa va intreb, care drum este mai bun spre Praid ? Pe la Cheile Bicazului, sau pe dincolo, pe la Tg Neamt, Poiana Teiului etc ?
va multumesc frumos si va urez o seara placuta.

prin chei este mai bine...prin tg neamt - poiana teiului e aiurea . Daca mergi pe partea asta cu cheile bicazului...doar prin chei ce e putin stricat... si din bicaz pana acolo mici gropi...in rest e bun drumul.

MnezO 17-07-11 18:01

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4465592)
care are pe acasa niste cauciucuri de 16.. 205 sau 195 pe 40 45 ? la un pret mai bunut..sa ma mai tie macar vara asta...

am 205 55 16 daca te intereseaza

aalex691 17-07-11 19:35

Quote:

Originally Posted by ISXXXXX (Post 4468868)
prin chei este mai bine...prin tg neamt - poiana teiului e aiurea . Daca mergi pe partea asta cu cheile bicazului...doar prin chei ce e putin stricat... si din bicaz pana acolo mici gropi...in rest e bun drumul.

iti multumesc frumos pt. sfaturi. nu apucasem sa citesc raspunsul tau inainte de a pleca, asa ca la dus am mers pe o parte, la intors pe cealalta. La dus...pe la Cheile Bicazului e bun drumul, in afara de ce ai mentionat tu + o portiune de serpentine dupa Gheorgheni, unde e plin de gropi. In schimb, pe cealalta parte e plin de prabusiri drumul, in special dupa Poiana Largului.
O seara placuta.

claude307 17-07-11 21:09

caut sa cumpar 2 gume 225.35.17 second....e cam aiurea dimensiunea dar poate are cineva pe aici:)

GAby645 17-07-11 21:14

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 4470947)
caut sa cumpar 2 gume 225.35.17 second....e cam aiurea dimensiunea dar poate are cineva pe aici:)

mi se pare ca am eu dimensiunea asta , iti zic maine exact !!

Jockers 18-07-11 13:55

mnz is mari :( maxim 45 am nevoie si 40 ar fi bune....
dar sper azi sa le dau ....sa nu mai am nevoie de 16 ca si asa imi ating la golf :)

Jockers 18-07-11 15:24

care are un motoras pentru inchidere centralizata..un piston din ala...ca so ars 1 si nu stiu de unde sa iau :( help :D

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning