![]() |
Re:
Quote:
|
corect mdn
|
hmzz ia scrietzi mai putin si mai incet sa cetesk draq si eu ce e p`aci k am ramas in urma rau d tot ... asa e .. oricum
|
Parerea mea ... lasati-va de port ... nu o zic cu parere de rau ... da acum te duci in port ca sa vezi pe baietii din x-team cum isi rup masinile ... ce **** mea e spectacol moca :)) toti vin si se holbeaza ... si nici unu nu da un scart ceva plm ... si incerca-ti si alte locuri unde sa stie un grup restrans nu sa vina toa constanta degeaba ca de obicei ... BAFTA
|
korekT
|
pe da cam ce loc ar mai fi ?
|
ma baietzi eu v-as sugera un loc cam periculos da zic ca merge ..... este vorba despre o strada care duce spre justitiei in zona la pod de butelii strada a fost asfaltata vara asta si arata impecabil dar e un dezavantaj atentie la tren!!!
|
a fost asflatata pe o portiune de peste 500 de metri, dintre care cred ca vreo 400 in line dreapta oricum eu va zic sa incercati ca nu strica
|
Mda si daca uiti de sina de cale ferata (si e posibil) pe langa faptul ca daca ai noroc sa nu vina trenu mai faci si un zbor placut in aer iar cand aterizezi bafta telescoape arcuri etc. Alta idee ca asta nu prea merge. Eu de exmplu ma fac cu 2-3 prieteni pe o strada lungaaa si proaspat asfaltata.......da tre sa ai masina nu rabla ca a mea:)))
|
Re:
Quote:
I-a gandeste-te ce fel de persoane stau pe cealalta parte a strazii ... cum e sa te trezesti cu 100 de indivizi de genul pe cap ... Si nu zic ca sunt rromi ... ci ca 99 % de acolo au cazierul plin ... Nu mai da idei din astea ca \" nu e bune \" ... Sau vrei sa te trezesti cu Gica - 13 ani ( a bagat cutitu' in soacra-sa ~ de 20 de ori nu 1 data ! ) si mai are de facut inca 10 dar se sustrage in masina la tine ??? Keep it real ... Sincer .. nu mai e nevoie de alte belele .. si asha sunt destule .. te mai prinde garda ca te aliniezi cu inca unu si iti iei mandat ... si ptr ce ? Rivaliatea nu se discuta in fata a 100 de ochi ... ci intre 4 se stabileste ce si cum ... Si nu inainte cu 10 zile ... pe loc ! Unde , ce , cum si in ce fel ... Iar strada aia ... uita de ea ... ca seara nu prea cred ca ai tu sange in bilutze sa treci pe acolo ... :peace: Asta e un sfat prietenesc ! |
locuri sunt multe dar e belea mare .. am vb cu cineva si seara mai pun politzie .. undercover .. adik in civil .. si chiar de noua ni se pare k .. gata ... a plecat politzia sau nu e politzia .. e cate`un rebel ` d`asta care iti ia nr de inmatricualre si te trezeshti cu felicitare de la pol. acasa :) o invitatzie la un pahar d vorba la sectzie :D
|
:D poate vin iar cu idei din astea nebune :P ce ziceti de o curte a unei scolii vrb de sc 8 are o curte mai mare ca parcarea din port si cu poarta care duce spre curtea se rezolva imediat cu un picor :P
este doar o idee :D |
stii cum se numesk oamenii cu idei ??
|
Hai sa tragem cerculetze in curte la Calinescu ca si asa e full de p***e
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning