![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
8 Attachment(s)
Ford Mustang GT Coupe Maisto 1:24 a fost inlocuit de Ford Mustang GT Coupe Welly 1:24 (multumesc colegului 2010).
Nu mi-am bagat nasul in el inca (lipsa de timp), dar sper sa pun luminile cat mai repede. Plusuri si minusuri: + motor detaliat + toate piesele sistemului de iluminare sunt realizate din plastic nu vopsite ca la Maisto + interior realizat decent (daca erau mai atenti la scaune probabil ii laudam mai mult) + vopsea aplicata ingrijit (nu am observat nici un defect) + pe jante s-a reliefat o piesa care seamana cu greutatile folosite la echilibrarea rotilor + pe luneta s-a "vopsit" chiar si dezaburirea - rotile sunt montate pe acelasi ax - lipsa directiei - capota portbagajului fixa - nituri prea vizibile la faruri |
Per ansamblu o macheta frumoasa si un schimb mai mult decat echitabil.
|
Foarte frumos Fordul,este de 10 ori mai reusit decat un maisto :D >
|
Īl am şi eu pe galben , īnsă pe roşu arată mult mai bine . Felicitări pentru achiziţie :D
|
Cu muuult peste Maisto, modelul Welly nu l-am vazut inca live, dar cel Maisto da, si pot spune ca e praf :sad: Deobicei celor de la Welly le ies foarte frumos motoarele (masinilor) si interiorul, mare pacat ca n-au directie...
|
Multumesc...pe galben l-am gasit si eu de multe ori prin magazine, dar l-am vrut pe rosu neaparat. Lipsa directiei nu ma deranjeaza atat de tare.
|
Cu mare placere se vede altfel la tine, spor la treaba!!!
|
3 Attachment(s)
Audi RS4 B7 Bburago China 1:24 VANDUT
Am revopsit elementele cu rosu, de data asta o nuanta aprinsa, mult mai potrivita cu cea a caroseriei. |
Foarte frumos, parerea mea este ca se potrivesc de minune.
La ce sa ne mai asteptam de la mustang? |
Ca de obicei, lumini, detaliere interior... Pe viitor voi mai lua unul si voi aplica un bodykit Knight Rider, dar momentan am prea multe machete de terminat.
|
Tre sa recunosc ca si mustangul tau e belea. Si totusi la 1/24 rar mai gasesti directie si portbagaj care sa se deschida. Mai sunt unele modele de la bburago. Poate te fac un battle cu al meu gt500 shelby!!!
|
Unele Bburago, unele Maisto, majoritatea Cararama...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Porsche Carrera GT Cararama 1:24
- detaliere motor (amortizoare realizate integral din metal) - detaliere interior (mocheta, pedale metalice, centuri) |
6 Attachment(s)
Initial aflata la vanzare, m-am hotarat sa o pastrez si sa o reconditionez:
Porsche 911 Carrera 996 Bburago Italy 1:24 VANDUT (multumesc Justlce) Fiind degradata cand a ajuns la mine voi incerca sa fiu cat mai obiectiv... - defecte de matrita vizibile in zona aripilor spate - vopsea groasa - interior slabut - nituri destul de vizibile (deranjante la faruri) - capota fata fixa + directie activa din volan Am hotarat sa o pastrez pentru ca e nemtoaica si pentru ca imi plac formele ei (nemtii astia stiu sa faca si Beetle-uri frumoase). Porsche Cayenne Turbo Welly 1:24 La un moment dat montasem rotile de pe versiunea Cararama, dar uitandu-ma mai bine la ea m-am hotarat sa pun rotile ei inapoi (arata mult mai bine). La sfarsit si o poza cu familia in crestere... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning