![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
Nu mi se pare corect sa puncteze si cei care au avut Disconnected. Stiu poate data viitoare voi avea eu Disconnected la cat de stabil e serverul... :(
Reclamatii: Masini implicate: #79 --- #25 Turul cand s-a intamplat accidentul: L1, T1 Observatii: :evil: |
Da te-am atins a fost vina mea dar asa e in orice cursa.Se mai intampla.Normal ce era bine sa nu se intample.Eu zic ca ce s-a intamplat acolo nu e de reclamat.Oricum si daca voi fi penalizat si cu 30 sec voi ramane pe acelasi loc.
|
facem o cursa mica?
|
Se pleaca de la premisa ca cei cu disconect, au pierdut sansa de a lua puncte mai multe, (datorita netului) si ca atare... primesc un premiu de consolare...
Oricum nu se castiga campionatul datorita Disconectului asta sa fii sigur... In legatura cu incidentul acela, am sa ma uit acum la replay si o sa dau un verdict. |
Am analizat incidentul, si verdictul este " Racing incident" si nu o sa penalizez pe nimeni.
La iesirea din T1, fiind putin agatat de masina cu Nr78, C Lucian, masina ta a intrat intr-o semi derapare, ca atare, masina cu nr 25, n-a mai putut evita, si ca atare a intrat in contact cu tine, nu a fost nici o manevra intentionata care sa te dezavantajeze pe tine... Pur si simplu nu s-a mai putut evita... ca atare nu se vor acorda penalizari. |
Nu a fost nici un contact cu masina Nr78 - C. Lucian ci unul foarte usor si nesemnificativ dintre mine si 03 - R. Vlad. dar din spate am fost impins si intors de catre 25 - R.Oliver ce putea fi evitata daca dupa contact el lua picioru' de pe acceleratie - ma rog deshtu' de pe mouse :D
Pe mine nu ma incalzeste cu nimic daca cineva ia penalizari... Nu urmaresc asta. Rugamintea mea e sa nu mai fiu plesnit cursa de cursa de catre noobi si apoi restul cursei sa fie pentru mine una de recuperare si slalom printre noobi. :rolleyes2 In legatura cu cei ce au fost deconectati in timpul cursei: raman la aceeasi parere de a nu puncta in schimb eu daca as fi fost deconectat as fi reintrat si as fi continuat cursa fie si dupa 10 ture in urma pentru ca, cei din fata se pot deconecta si ei, DNF, DQ, pot primi penalizari, raman fara benzen, etc si daca sunt mai multi in situatia asta exista sansa de a ajunge in puncte fie si cu 10 ture in urma invingatorului. :idea: |
Imi pare rau dar nu sunt de acord cu gandirea ta, plecand de la primsa ca tu ai avut disconect, nu esti lasat sa mai concurezi datorita faptului ca poti sa ai disconect dinou, sau chiar LAG, astfel, masina ta sa se teleporteze pe pista si sa afectezi alti piloti.
Ba mai mult, poti deranja alti piloti cu mesajele de Lost Connection si "lag spikes-urile" inainte de a pica. In legatura cu incidentul, intradevar asta am vrut sa zic, contact cu R. Vlad, acum am vazut si eu ca am scris contact u C. Lucian, imi pare rau. In curand o sa postez rezultatele. |
|
ce urat arata:D
|
Pot sa cer o mica corectare. E nesemnificativ, dar totusi :) Numele meu la punctaje: in loc de Seznasi ---> Szenasi . Va multumesc anticipant :)
|
mii de scuze, pentru greseala mea
o sa rectific imediat |
Quote:
|
as vrea sa ma inscriu, daca se mai poate
#28 - U. Stefan |
1 Attachment(s)
Rezultatele calificarilor etapei 2.
Poza atasata. In cursa aceasta resetul va fi activat, dar este permisa folosirea reset-ului doar in cazul in care masina dvs este blocata cu fata in parapet si nu puteti sa dati in marsarier(pt ca masina nu are marsarier). daca folositi reset-ul pentru a va repune pe pista, fie ca vati dat peste cap, fie ca sunteti blocati in nisip, veti fi descalificati, o sa urmaresc evolutia fiecaruia inainte de a da rezultatele finale. Nr 23 O. Serghe va primi drive through pentru chat excesiv in timpul calificarilor, si pentru participarea cu numele neoficial. |
Vreau sa ma inscriu si eu :)
LFSWORLD NAME: Rudi25 Racer name: RudiOltcit Real name: Petuker Rudolf 82 Rudolf |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning