![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
Eu nu inteleg o treaba... de ce sunt mai multe grupe peste 250cp (F,G,H) decat masini de peste 250cp care o sa vina? :) Intreb asta pt ca excluzand liberele (care ce-i drept, sunt cele mai fun)... grupa VIP e populata de CZR, grupa G de Elspa, grupa F de mine si inca 1-2 masini cred... si cam atat :) Si sa zicem ca o sa mai fie inca 1-2 masini pt fiecare din grupele astea la fata locului, ne-anuntate pe forum. Deci cam o cursa in fiecare grupa si atat.
Nu ca as fi carcotas.. da de ce nu se fac din astea 3 grupe macar 2 daca nu una singura ? :) Si nu ca as fi fan CZR :P dar e un pic penibil sa vina omu 300km din bucuresti sa se dea singur... cat despre libere - nimeni n-o sa se dea cu cineva cu care crede ca are sanse sa piarda, ca asa e in tenis si in romania. Deci tot un drac... |
pinky a trebuit sa intru la preinscrieri sa vad cu ce masina te dai dupa ce am citit mai sus. Ma speriasem un pic.. Poate imi rezervi si mie un loc la libere cu tine sau nu te dai cu astia mai slabi?? si de masini puternice nu-ti face probleme.. are balta peste!! (ca doar mergem la tulcea ;) )
|
sorry, nu ma dau cu fetitele care se sperie asa usor :)
|
Quote:
anul acesta am trecut de trei ori si tot deatatea ori am atins un prag/spoiler /esapament ,etc,nu ar fi fost o problema da acum am vopsit masina si mi-ar parea rau sa ajung cu ea zgariata la tulcea -poate o cumpara careva:D, dar chiar de va trebui sa urc cu spatele pe bac si sa cobor la fel tot ajung la cursa daca vrea cineva sa mergem in coloana, eu la 8,30 sunt la bac= |
Quote:
LE: care 3 puncte de trecere? in Braila? spune o denumire sau punct de reper ca ma bagasi in ceata |
dragos_t ,toate cele 3 puncte sunt de fapt in acelasi loc (trecere bac stanca),
daca vreti va astept la intrarea in oras ca oricum ma duc sa alimentez la omv.ok conduc un volvo 480 turbo verde,usor de recunoscut |
Prezent si eu... pe post de fotograf, evident.
|
Quote:
|
pinky nu stiu care se sperie de care....ne vedem la tulcea...
|
Quote:
trecerea bac pe la braila este ok am fost de 2-3 ori cu masina mea pe acolo in ultimele luni |
dar in Bucuresti de ce nu mai se fac liniute legale pe aerpotul Baneasa tot e inchis:cry::cry::cry::?:
|
ca sa te miri tu !!!
|
BOGDAN..lasa`l ma:lol::lol::lol:
PINKY..in legatura cu "datul"..cine e mai fetita,el sau ... PINKY?:)) Dragose .. inscrierile nu se fac la 08:30 ma?:???: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning