![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Am gasit si eu fusta daia, dar arata mai interesant cu defuser-ul
|
2 Attachment(s)
Da asa e! In fine e doar o chestie ornamentala! Ca sa fie si utila ar trebui sa arate cam asa:
|
defuserul vine cu tot cu bara ...asa ca daca vrei sa ai asa ceva banuiesc ca trebuie sa-ti cumperi bara spate de M
|
defuserul asta in sinea lui e facut pt a dispersa aerul care vine de sub mashina in spate..deci e pt aerodinamica dar nu o sa functioneze la tine decat ca aripa de avion la cat de inalta e pisika ta
|
2 Attachment(s)
De exemplu asta mi se pare kitch!
|
ala e super kitch ...
|
N`are nimic DJSeba, vreau sa`mi iau ariiiiiiiipi k beau ReeeeedBoooollllllll.
Poate asa te pot face pe 400m cu pisicutza mea, contra brotacelului tau ;) |
:D...nici nu-ti face probleme in legatura cu facutu ca nu ma bag la treburi dinastea....imi pare rau sa te dezamagesc...dar am vrut sa subliniez ceva si fara suparare cam asa e....primele chestiii care se fac la o mashina sunt jantele si suspensiile,deabia dup-aia te gandesti la kit ext....
|
Eeeehh si`aici intervine: fiecare cu parerea lui, si cu ideile lui, mie asa`mi place sa investesc in masina mea......
Stii ce curiozitate am eu ref la tine: iti dai cu parerile pe fel si fel de thread-uri despre E36 dar tu ai Peugeot sau cum s`o scrie + k park ti`am mai zis sa`ti prezinti si tu masina ;) |
De facut........am km vazut ce poate un Peugeot dala cu 90hp :???:
|
te-nseli in privintza mashini mele....nu este peugeot.......Este Kia Cee'd....si imi dau cu parerea pt ca stiu ce poti sa faci cu un e36 si cunosc cate ceva despre bmw dat fiind ca este mashina mea preferata....e36...si banuiesc ca ti-ai dat si tu seama un pic ca stiu
|
aaa si nu am 90 ci am 2.0 gsl de 145 hp/6000
|
Pai vinde tata atunci Cee`du` si ia`ti E36, e mult mai bun si rezistent + k stii multe despre ea, deci ti`ar fi mult mai usor decat cu Kia, kiar daca e din
`07-`08, + k BMW e marca din orice an ar fi el. |
stai linistit ca nu ma grabesc...toate la timpu lor....o sa am si e36 .....si atunci o sa stiu ce sa-i fac si cum sa iasa, si sa nu crezi ca, daca eu dau sfaturi le dau cu rea intentzie
|
N`am zis ca le dai cu rea intentie, am zis ca da`i sfaturi-pareri, dar tu nici macar n`ai E36 sa`i cunosti toate coltisoarele ascunse si neascunse (nu se compara sa`l vezi la prieteni ce si cum face si cum arata), plus ca nici nu`ti prezinti masina.....sau poate o fi a lu`taticu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning