![]() |
EVOLUTION8 dor io cat dorm dar si cand ma trezes la o parte :lol: :lol:
fac bine cu alte cuvinte am revenit in forta :P :P :P |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scuze ca revin cu postul asta dar... vreau sa exprim modul in care rad in fata calculatorului : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
VLD se pare ca asa este cum a spus si GABu acum am aflat si io ed tine cu ec te ocupi nu o mai da la intors ca stim mai multi despre tine :lol: :lol:
|
mersic GAB ule pentru k ai incercat sa ma menajezi cat de cat in legatura cu si despre ce se discuta aici:), pe Vld ul il stiu eu destul de bine si nu tre' sa imi zici cu ce se ocupa ca stiu eu ....
iar ..la faza cu rujurile si fardurile sa imi zici lkv cand primesti noul catalog la oriflame (vad ca esti in tema), poate reusesc sa te ajut cu ceva clienti.!:) aa si aporops scuze ca nu m am prezentat sunt din craiova(cateodata), sunt prietena lui LAM si ...de aici ..cred ca unii ma cunosc! salz all! |
Re:
Quote:
|
:) e lasa k nu am venit aici sa fac discutii! m a distrat forumul cand am vazut si am zis k ar fi dragut sa fiu si eu pe aici! si oricum nu vreau sa jignesc pe nimeni iar daca fac o gluma o fac cu limita si cu bun simt! Drive fast!!
|
nice post, bravo lama
|
welcome!!!!
|
WILLKOMEN
|
rikutz te-au corupt rau de tot nemtii :P
|
Re:
Quote:
|