![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
Super tare! Jantele sunt dementiale! Le-ai restaurat?
Impresionante difuzoare! Faci o treaba super pe o masina SUPER! ;) |
vreau sa ma apuc si eu sa antifonez porbagaju prima oara...aripile spate si haionu,locu unde e roata de rezerva si ce mai e...dupaia usile si sa vad ce mai gasesc de antifonat...ce intrebare am..se lipesc usor alea sau trebuie dusa sa le puna cineva?
|
Quote:
"Antifon" gasesti de foarte multe feluri, unele necesita incalzire, altele nu. Poti sa le lipesti si tu dar trebuie migaleala si timp. Oricum si cele care nu necesita incalzire se lipesc mai bine la cald. Parerea mea sa nu te apuci pana la primavara daca nu e urgent. Incearca sa bagi bassul in masina nu in portbagaj, scutesti niste bani, antifon, timp. greutate in plus... si castigi bass! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ori sa incerc o bancheta cu cotiera,darnu cred ca am decupajul ala in spatele cotierei ca sa tai tabla.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa transform sedan-ul in coupe cu 4 usii, hihihi... geniu baiatul acela care a facut asta... |
Quote:
ca oricumla cum tin eu scaunu nu prea mai are loc nimeni....si asa fac si masina de 3 locuri:D PLUS CA AUTOMAT AM MASAJ IN SCAUN:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vad ca tu ejti cu muzica:))) eu azi ca miam tras tobe nici nu am deschis casetofonul :)))))))))am auzit numai vroooooooooooooooooooooooooom :))))))) |
Hai cu noutati :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning