Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Special Edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/73402-e46-special-edition.html)

KTA87 24-11-08 21:09

Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU

Super tare! Jantele sunt dementiale! Le-ai restaurat?
Impresionante difuzoare! Faci o treaba super pe o masina SUPER! ;)

gelu_r 25-11-08 13:09

vreau sa ma apuc si eu sa antifonez porbagaju prima oara...aripile spate si haionu,locu unde e roata de rezerva si ce mai e...dupaia usile si sa vad ce mai gasesc de antifonat...ce intrebare am..se lipesc usor alea sau trebuie dusa sa le puna cineva?

xxdadixx 25-11-08 17:39

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1885691)
vreau sa ma apuc si eu sa antifonez porbagaju prima oara...aripile spate si haionu,locu unde e roata de rezerva si ce mai e...dupaia usile si sa vad ce mai gasesc de antifonat...ce intrebare am..se lipesc usor alea sau trebuie dusa sa le puna cineva?

De ce vrei sa antifonezi portbagajul? Eu vreau sa nu ajunga bass deloc in portbagaj ca sa nu trebuiasca antifonat.
"Antifon" gasesti de foarte multe feluri, unele necesita incalzire, altele nu. Poti sa le lipesti si tu dar trebuie migaleala si timp. Oricum si cele care nu necesita incalzire se lipesc mai bine la cald. Parerea mea sa nu te apuci pana la primavara daca nu e urgent. Incearca sa bagi bassul in masina nu in portbagaj, scutesti niste bani, antifon, timp. greutate in plus... si castigi bass!

xxdadixx 25-11-08 17:45

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 1884640)
Super tare! Jantele sunt dementiale! Le-ai restaurat?
Impresionante difuzoare! Faci o treaba super pe o masina SUPER! ;)

Mersi, nu le-am restaurat. Stau foarte prost cu banii :D

gelu_r 25-11-08 17:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1886163)
De ce vrei sa antifonezi portbagajul? Eu vreau sa nu ajunga bass deloc in portbagaj ca sa nu trebuiasca antifonat.
"Antifon" gasesti de foarte multe feluri, unele necesita incalzire, altele nu. Poti sa le lipesti si tu dar trebuie migaleala si timp. Oricum si cele care nu necesita incalzire se lipesc mai bine la cald. Parerea mea sa nu te apuci pana la primavara daca nu e urgent. Incearca sa bagi bassul in masina nu in portbagaj, scutesti niste bani, antifon, timp. greutate in plus... si castigi bass!

asta ar insemna sa dau ori o gaura in bancheta si sa pun difuzoru direct prin ea..CA IN POZA ASTA..
ori sa incerc o bancheta cu cotiera,darnu cred ca am decupajul ala in spatele cotierei ca sa tai tabla..

xxdadixx 25-11-08 17:56

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1886188)
asta ar insemna sa dau ori o gaura in bancheta si sa pun difuzoru direct prin ea..CA IN POZA ASTA..
ori sa incerc o bancheta cu cotiera,darnu cred ca am decupajul ala in spatele cotierei ca sa tai tabla..

Poti sa incerci cu un Kicker patrat in mijloc.

gelu_r 25-11-08 18:30

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1886197)
Poti sa incerci cu un Kicker patrat in mijloc.

da...mai intai tre sa calculez cum il prind si cum o sa fie cutia lui..si dupaia..dupa sarbatori..plus ca vorba ta alapatrat are si un aspect mult prea marfa prins direct in bancheta.

Raz6633 25-11-08 23:16

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1886188)

cred ca asa am sa fac si eu

asa transform sedan-ul in coupe cu 4 usii, hihihi... geniu baiatul acela care a facut asta...

gelu_r 26-11-08 08:33

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1886843)
cred ca asa am sa fac si eu

asa transform sedan-ul in coupe cu 4 usii, hihihi... geniu baiatul acela care a facut asta...

o sa vad daca merge pe misloc,daca nu,o sa pun un hertz sau un kicker patrat doar pe o parte..respectiv in spatele meu..
ca oricumla cum tin eu scaunu nu prea mai are loc nimeni....si asa fac si masina de 3 locuri:D
PLUS CA AUTOMAT AM MASAJ IN SCAUN:D

scorp 01-12-08 11:17

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1884456)
Salut, jantele sunt model M68 cele de pe pachetul M 7.5j pe fata si 8.5j pe spate ( nu sunt replici ) si sunt singurele pe 17" pe care le-as fi pus pe masina.
Cu muzica sunt la pamant... Am reusit sa distrug wooferul din neatentie ( excurisa maxima a rupt firul leoni ( asa am inteles ca-i spune )), astept kitul pentru recone.
Am antifonat usile, inca mai am de lucru la ele ( maxim un weekend dar le las pentru primavara ) . Nu am pus poze pentru ca nu le-am primit inca. Am reusit o prindere mai stabila a difuzoarelor cu scheletul metalic al usii.
De ce vrei sa-mi dai grila inapoi? Nu vrei sa ramai dator? :lol:

ai dat tu jos aribagu de pe usa sau asa e modelu asta fara ?

xxdadixx 01-12-08 14:50

Quote:

Originally Posted by scorp (Post 1895991)
ai dat tu jos aribagu de pe usa sau asa e modelu asta fara ?

A fost dat jos sa poata aplica antifon pe interiorul metalic al usii. O sa pun poze mai detaliate cand le primesc. Se vede pe masca interioara de plastic a usii ca nu am pus antifon acolo.

Marian_nebunu 09-12-08 17:22

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1896365)
A fost dat jos sa poata aplica antifon pe interiorul metalic al usii. O sa pun poze mai detaliate cand le primesc. Se vede pe masca interioara de plastic a usii ca nu am pus antifon acolo.

vad ca tu ejti cu muzica:)))
eu azi ca miam tras tobe nici nu am deschis casetofonul :)))))))))am auzit numai
vroooooooooooooooooooooooooom :)))))))

NoAngels 12-01-09 16:09

Hai cu noutati :)

xxdadixx 12-01-09 20:06

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1975732)
Hai cu noutati :)

Maine duc jantele la vopsit si cam atat :sad:

Marian_nebunu 13-01-09 08:36

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1976448)
Maine duc jantele la vopsit si cam atat :sad:

sa pui poze:D sa vedem si noi jantele:) :P

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning