![]() |
Re: Cumpararea unei masini SH
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai erau unii care afirmau ca 1.3 cdti consuma 6 in oras.... am avut si 1.3 cdti 90 cai 6 viteze manuala....nu scadea sub 8 in oras..... eu ma refer la un mers in care sari des de 3000-3500 rpm in oras....acum nu stiu ce stil de mers ai tu....eu doar iti spun realitatea.... |
Quote:
Oricum daca zici ca e ok ca si masina cred ca o sa merg pe Corsa.. Mersi pentru informatii:D! |
Quote:
cu placere! |
alex.panciu, ce parere ai de 1.3 CDTI ca ai zis ca ai avut si diesel...e ceva de el?, ar trebui sa imi fac emotii in depasiri?:)))
Mentionez ca masina o voi achizitiona SH:D |
Quote:
cea de 90 cai se misca bine... |
Salut tuturor. Este cineva care poate face o lista cu niste dealeri de masini SH seriosi, daca exista asa ceva? Am vazut cativa dealeri gen Weltauto care ofera garantii pentru masinile pe care le comercializeaza ce parere aveti despre ei. Multumesc mult.
|
Quote:
gen WELTAUTO,AAA AUTO,TIRIAC AUTO RULATE,ETC... am vazut masini care au fost daune totale si la ei erau aranjate la vanzare,masini cu km gen 200-300.000 care la ei aveau 100.000 si cu carte service... a cumparat cineva de la un dealer d-asta un opel astra g 1.6 16 valve,110.000 km....in evacuare avea bureti de sarma ca sa nu dea fum si motorul era praf.... bineinteles ca se bat cu pumnul in piept ca iti dau garantie la masina....de exemplu 6 luni....te tavalesti de ras daca vezi de fapt la ce iti dau garantie.... eu nu am incredere in ei sub nici o forma... |
Am cumparat masina de la Weltauto, la 19.000 km.
Cand am vrut sa i fac asigurare casco la tiriac, figura in baza lor de date cu o dauna in jur de 3.000 euro |
Quote:
|
Pai si nu aveti alti dealeri care sunt de incredere? La modul nu sa ti dea o masina noua pe nimic da macar sa nu ti dea tepe de genu cumperi masina si in drum spre casa te infigi cu ea in pom.
|
Poti sa cumperi masina de absolut oriunde, daca ai unde sa o verifici inainte foarte bine, la toate capitolele.
|
Pe langa Corsa D ar mai intra in discutie si Opel Astra G, motorizare pe benzina(1.4\1.6).
Din cate am inteles ar fi o masina buna din punct de vedere al fiabilitatii , consumului si costurilor de intretinere. Voi ce parere aveti? alex.panciu, multumesc inca o data pentru informatiile de mai sus cu privire la Corsa:D |
Quote:
iti recomand 1.6...putere mai mare consum cam la fel si nu este diferenta de pret la intretinere..... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning