![]() |
Re: Ce vor barbatii?
pai ai dreptate in mare parte iulia! dar stii cum se pune " pt mine sa fii frumoasa pt restu urata :) " / o fata nu te poate inebuni numai fizic, pur si simplu e posibil sa intervina felul ei de a fi care unui baiat poate sa-i placa,sa-l tina aproape! de asemenea e f posibil sa apara si acea obsesie...adica nu sa spui "da tin la ea, o iubesc", ci sa spui" nu stiu m-am obinuit nu pot sa stau sa stiu ca nu e cu mine, ca e suparata pe mine",
|
Quote:
|
Am mai intalnit gandirea asta: nu ma supar, sa iasa cu altele atata timp cat nu sunt prietene de-ale mele sa ma arate cu degetul si atata timp cat nu-mi aduce boli acasa. Asa vorbesc unele fete care au impresia ca lor nu li se poate intampla, avand in vedere cum e baiatul de langa ele, dar daca cineva i-ar garanta ca prietenul e in stare sa iasa si cu alta... sa vezi showul draq :D. Si eu sunt de aceasi parere cu mustang.. daca o fata are sentimente pt baiat, niciodata nu o sa accepte acest lucru si sincer.. mi se pare normal. Eu consider ca tine si de respectul pe care il porti fata de persoana pe care sustii ca o iubesti. Daca esti cu una doar ca sa fii si nu sunt sentimente, e normal sa iti mai faca cu ochiul si altele dar daca iubesti, mai greu sa poti sa inseli iar aici vb din proprie experienta.
|
vorbeam cu cineva si de la mashini si bautura :p .. glumeam s`a ajuns la sex si imi zciea k oricat ar vrea sa incerce chestii noi cu prietenul .. cum ar fii 3`some .. nu poate pentru k tine la el ..si nu poate sa vada cum il imparte cu alta ... si am vb si cu el ..si el a zis la fel .. daca ar fii sa o faca cu ink unu .. a zis k i`ar fii greu sa vada cum altu i`o pune ` pretenei lui .. dar in acehasli timp a zis k i`ar place la nebunie sa o faca cu pretena lui si alta ...
deci ... traim intr`o lume nebuna :P |
Quote:
cand iubesti , esti indragostit rau , nu inseli , cand e .. .asa si asa.. inseli , cel putin asa stiu eu inainte, nu inselam .. acum .. m-am mai desteptat un pic .. eu consider ca nici una .. nu merita... sa .. nu fie inselata, oricum ar fi .. la un mom. tot o sa ti-o faca si ea.. si deci.. de ce sa n`o faci si tu ? poate ma insel , poate mai am de trait, pana una alta, eu asa gandesc |
santos sa stii ca asta cu, sigur te inseala pe tine e adevarata 100%...
cu vreun zmeu de-i cade ei cu tronc, cu fostul ei de l-a iubit ea mukt, cu ala de i-a pus-o ei prima data... ideea e k oricum tot te va face... oricat de urata ar fi, apropo de ce a spus iulia... |
Quote:
tu sigur ai baut ceva serios |
Quote:
--- psaico ... ce-ai cu mine ? am baut , pepsi , aia e parerea mea : / |
Quote:
|
so swwweeeeeeeet....:P
|
what is so sweet ? :D
|
mhai..cheloo.se vede k esti indragostit..ma refeream la ce ai scris mai sus..
|
:oops::oops::oops:
|
cheloo, u ai scris treaba aia si pe urma ai avut grija sa citeasca cine trebuie ?:twisted::twisted:
|
haha... choloo esti pe interese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning