![]() |
3 Attachment(s)
Va place Loganul asta?
|
sa-nteleg ca e loganu tau nu?
frumusel :wink: pacat ca are capace si n-are proiectoare ii dadea un alt aspect oricum keep going R3SP3KT |
sii spoilarul spate??? urmeaza sau ai, poza plss...
|
1 Attachment(s)
mai fratilor, mai alegeti si alte modele de spoilere decat cele copie dupa Rieger/opel ...
|
1 Attachment(s)
Si spoilerul spate :roll:
|
pe o gramada de masini ... de toate marcile... am vazut prelungire dinaceea... :(
pe Opel... hai ca merge, ca doar e pt Opel ... dar si pe restu ... nu puteti sa fi-ti mai creativi ?? :? |
am si yo o intrebare
ai toba schimbata sau tzeava aia e un simplu accesoriu? :) |
Re:
Quote:
Toba am comandato de pe site-ul ala si sa stii ca a meritat,merge super pe logan si se aude belea cand turezi motorul peste 3000 rot. |
MAT daca nu stiai pe logan merg jenti si cauciucuri pe 17 225/45/17 fara sa atinga nimic si fara sa modifici nimic!!!! 205 merg fara nici o problema!!! iar decat sa stau cu montanele as pune orice cauciuc pe masina!!!!! SINCER :lol:
|
PUM cat te-a costat?? e draguta masina dar ar trebui sa ii iei putin la bataie pe aia care au finisat ! parerea mea ca e cam in valuri! s-ar putea sa fie iluzie optica de la aparatul foto ! marfa oricum niste jenti si lasatu putin mai jos si ai un logan FRUMOS! ;)
|
La jenti inca nu stiu ce sa aleg(vroiam ceva nichelate)...dar nu am gasit ci cred ca raman la varianta asta.
http://www.nadiman.ro/magazin/images/6800.jpg 88Euro/buc Mi-ar fi placut modelul asta de janta care pur si simplu e belea dar nu cred ca se potriveste. [img]http://www.*****************/pics/jante/OZ%20RACING/CLASSIC/OZ-HYDRA.gif[/img] Sunt marca OZ si costa cam 100 euro/buc dar merita...si sunt doar in varianta de 17\" cel putin asa am gasit si cred ca sunt cam mari pentru masina mea plus ca necesita si cauciucuri cu talon scurt 205/50 R15 |
parerea mea e sa iei OZ-urile!!! am mai avzut un logan cu un model asemanator de OZ si era BETON!! si sa nu uiti de cauciucuri! :lol:
|
pai daca sunt pe 17 cauciucurile nu maii sunt R15 ci sunt R17 si jentile merg pe masina (are un amic) cu cauciucuri 225 parca sau 215 cu talon de 45! nu atinge nicaieri!!
dar te intreb ca am vazut din poze ca e 1,4, de ce nu ai luat 1,6??? |
dragutza toba :D
dar ai schimbat toata evacuarea sau doar toba finala? se simte ceva cu toba asta noua,un mic surplus de putere ceva? bafta in continuare cu mashina R3SP3KT |
da alea OZ WRC tot de-acolo de pe site nu-ti plac?
sau nu merg alea la mashinile de strada? :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning