![]() |
Re: Sexul....un subiect tabu !
Quote:
|
ok,....hai sa vb atunci....despre subiecte concrete: Sunteti de acord sa faceti "sex" cu una din rudele voastre ??
ex: eu am facut-o cu un var de-al meu.... voi...?!? @gboy - tot "curioasa" sunt....;) |
mmmm depinde si de ruda acum ... ca asa s-a intamplat si la mien dar dupa am aflat ca era ruda :> se iarta
|
devine bolnava discutia.cum naiba sa te combini cu o ruda?s-au terminat femeile/barbatii si-ti iei neamurile?
|
Quote:
este totusi o mica mare diferenta intre a te combina......si a face sex !!!! asta era si rolul intrebarii mele !!, ms. de raspuns.. |
Quote:
depinde totusi de fiecare , cum isi vede familia si cat de mult tin la regulile astea ne scrise , cred ca indiferent daca e baiat s-au fata la fel se prezinta situatia in acest caz depinde de cat de deschis esti la minte . pt mine la faza asta ai fost prea deschisa :)) |
Quote:
parerea mea Alexa, e ca ai muuuult prea mult timp de ars pe forumuri shi ca ai venit p-aicea doar ca sa te lauzi cat de deschisa shi super eshti tu shi cate experientze minunate ai avut..... bravo tzie... keep going.... :lol: :lol: |
da/viata e misto pt ea.eu ma retrag.ma depaseste
|
Alexa ... no offence ...
Mie imi plac femeile care se declara nimfomane. Din ce vad eu ... postezi numai de sex ... as spune ca iti place in mod extrem. Te numeri printre femeile nimfomane ? |
cum si tie iti place la nebunie sa o faci .si la orice alt baiat ... asa sunt si fetele ! doar ca unele mai pudice iar altele pun piciorul in prag : da domne imi place tot !
|
Quote:
asta cu sex cu o ruda , a fost capac alexa ... cu vreun animal ai facut-o ? si nu ma refer la vreo matahala de barbat ci .. la un hamster.. un cal ceva... in continuare cred ca e doar o caterinca. si o sa cred mult timp de acum incolo .. sa faci un id de yahoo si sa iei 3 poze .. e usor :) |
Doamne, ce a degenerat topicul... :)))
Unii chiar nu au ce sa faca acasa ... :( ..... |
simt cumva o tenta de gelozie din partea fetelor catre alexa ?:))))
|
Eu sunt neutra, nu ma bag, nu cunosc, nu stiu...
|
pai DE CE??? de ce nu intram toti in discutie? nu neaparat de chestii mai excentrice...dar vad ca postati ca sunteti neutre...dar nu inteleg de ce? de ce o lasati singura pe alexa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning