![]() |
e mai bine solo....potzi sa faci ce vrei, cand vrei, unde vrei shi cu cine vrei! pana ma apuca gandurile sa ma marit mai e muuuuuuuuuult... :twisted:
|
si solo e bine
dar si combinat/a e bine. fiecare sit are dez/avantajele ei |
junkie\"e mai bine solo....potzi sa faci ce vrei, cand vrei, unde vrei shi cu cine vrei! pana ma apuca gandurile sa ma marit mai e muuuuuuuuuult... :twisted: \" ami place cum gandeste :wink:
|
Re:
Quote:
|
cel mai bine e sa FI COMBINAT !
si sa te comporti ca unul SOLO ! parerea mea .. e ca asta e CEA mai buna combinatie .. never ever ... refuzati .. o a doua ... femeie .. de cand in cazuri mai speciale asa .. cum zice junkie .. doar nu va casatoriti acum .. ce naiba :)) |
sunt de acord cu santos
cel mai bine e sa ai tovarasha |
Re:
Quote:
|
eh,io-s mai modest.ma multumesc si cu una :lol:
|
chill ca nici eu n/am zis de ... 2 3 ....
insa .. daca .. apare ... o situatie de genul asta .. una in plus nu strica :D |
isi mai doreste cineva relatie serioasa? :lol:
|
eu nu ...
te apuci si te chinui si faci si dregi si trec luni de zile ca sa nu zic ani ca sa se termine urat din cauza ... n-are rost .. |
Re:
Quote:
stiti voi:I hate goodbyes..........dar asta e adevaru' cel mai frumos:stai o luna,doua,hai trei....si gata no hard feelings |
cumplite finalurile, clar, cea mai urata parte
|
faza e sa nu te \"loveasca\" in moalele capului tipa si sa te atasezi de ea,ca atunci ajungi catzel,rel se lungeste,ea face ce vrea din u,u esti nefericit,si apoi tot aia iti mai da si siktir
|
Re:
Quote:
ai dreptate din nou |
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning