![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Ok Alex2Fast4U, eu locuiesc in Micro16 de cāteva luni, deci nu cunosc bine zonele de intensă circulaţie. Cel mai important lucru īn legătură cu afişare este:
CEI CARE PRIMESC/AU PRIMIT AFIŞE, VĂ ROG SĂ AFIŞATI NUMAI ĪN LOCURILE PERMISE: proprietate privată, de ex. am pus la Peti la frizerie, dar să nu punem in faţa scării fiindcă este proprietatea locatarilor, controverse, neintelegeri, astfel riscăm amenzi serioase! De aceea aş vrea să fie 1 maxim 2 responsabili pentru anumite zone, ca să putem inscrie unde se va afişa. Deci, dacă puneţi afişele evenimentului la locuri nepotrivite poate faceti mai mult rău decāt bine! Alex2Fast, poţi intocmi o listă despre Micro16? Din amintiri, cam asta ar fi: Internet cafe sus la Poiana Codrului, dacă mai există, Pizzeria de pe Universului, nonstopul de linga Tosca, nonstopul vizavi de Barta Ati. |
atunci ne vedem luni la 18,ca vineri adica azi nu pot veni ca am nunta in Gherta si ma duc mai repede.....luni cand ne intalnim sa-mi aduca cineva si mie stickere cu NLR.....pa.
|
pe masina pot sa afisez
|
Multumim, Demian, afisul poti ridica prin Samby, sau la Ger-Bog, str Dariu Pop nr 1/a, la magazin, parola: 341tfqwfce334. Bine, am glumit :))
Altfel, astăzi a fost la mine un tovarăş, a cumpărat 2 anvelope Pirelli Zero Nero 205/45R16 pentru liniuţă! |
Quote:
:workout: :workout: :workout: |
cred ca numa astia din ardeal o sa vina :(, caci pentru astia din sud li mai greu cu benzina si drumurile :((.
|
Oricine vine, este binevenit.
|
Okay, deci nimeni nu se oferă pentru a afisa in aceste zone. Nu este problemă, rezolvăm, scriu lista şi luni vom distribui afişele.
Atunci ne intālnim luni după masa, ori la mine ori la Attila cu cei care se oferă să ne ajute la organizarea evenimentului. |
Quote:
|
Quote:
|
gergo ... putzin ai exagerat la faza asta ...
|
Ei bine, atunci mai bine să fie acest thread plin cu răspunsurile colegilor noştri din sud, că "ce vorbiţi măi" şi aşa mai departe.
Depinde de vocabular, eu nu sunt romān sau prof de litere, dar nu m-aş bucura dacă aş citi aceste cuvinte in alt thread, de ex. "ăştia din nord-vest n-o să vină că Ii mai greu cu benzina". |
oky ... atunci luni ... la ora 18
unde anume ne intalnim mai exact ? sa fie ceva sigur. |
Quote:
|
la xclub ? acolo nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning