![]() |
Re: dacia 1400 modificata
nu-i corect dexty parca ar fi mirc
|
[QUOTE=valineamtsm;1146764]ce sa zic dexter? sa pun ceva sa te inspire? avea scaune de porsche, jenti de aluminiu din 3 bucati,
si dacia mea tot 3 jenti avea |
boghiiiiiiiiiiii luni la 12 is la tine cu masina
|
Quote:
"Stii... treaba aia.. cu treaba aia... cum rezolvam?" :lol: :lol: :D :D |
hai maine pe la shop si mai vb
|
Next Stage Tuning a fost masnapos, mascota ....
|
Quote:
|
Re: Discutii OT - cosul de gunoi
Quote:
-Raul, Vali sau Gergo au buşit maşina condusă de ei insuşi, din vina lor ori prin neatenţie, ori prin bruscarea comenzilor ori prin alte manevre. După topicul "Maşina mea" unde Vali a postat circa 5 maşini, printre care şi Iveco utilitară şi maşina lu tata, se vede că nu are nevoie de astfel de ajutor. -Nicu, care nici nu a avut maşină dar este un coleg de nota 10 şi eu personal la TuningShow am văzut că este şi un om pe care te poţi baza, el a fost un victim al unui accident, în care a suferit leziuni grave, operaţii multiple. DECI NU PENTRU MAŞINĂ AM CERUT OMULE, CI PENTRU SĂNĂTATE! |
Quote:
Raman fara cuvinte cand vad cata rautate se poate inghesui intr-un om, fie el "rebel" sau nu ... :sad: Din puctul meu de vedere aici se incheie aceasta tema si nu numai ... Chiar nu mai am cuvinte :sad: |
Nu fi suparat szambi poate ca chiar acesti oameni iti va da puterea sa poti continua cea ce doresti,sunt oameni care nu au incredere in tine si tu o sa vrei sa demonstrezi ca poti si o sa ajungi sa faci lucruri mari.
|
Quote:
Altcineva a propus... sa se deie bani (nu pt sanatate ci in alt scop). Si szambi... poti sa spui ce vrei... ca nu ne putem intelege... daca cineva iti spune ca nu ai facut ceva bine sari ca ars si nu il uiti toata viata si ii reamintesti in fiecare post ceea ce a indraznit sa-ti spuna. Inchei aici. Si nu mai dau nici un reply.Ca pana maine si pana peste un an o sa continue discutia asta fara rost. |
Bati din papagal ca de obicei in necunostinta de cauza (ca la asta esti cel mai bun)... daca ai fi fost la cel putin una dintre cele doua sedinte poate nu aveai tupeul sa vorbesti prostii... de fapt e vorba despre tine asa ca nu ma mai mira nimic ... Ce te tot invarti in jurul cozii si lasi loc de interpretari in mintea ta bolnava, domnule care spui lucrurilor pe nume ?!? Ar trebui sa-mi fie rusine ca am propus, repet am propus (ca doar era o sedinta) sa-i cumparam lui Nicu o masina cat de modesta (si in cadrul sedintei lumea a hotarat ca mai bine procedam cum am si procedat de fapt) ??? insa mi-e rusine de faptul ca am fost vazut vreodata discutand cu tine ! Sa stii ca doar intr-o singura privinta ai totusi dreptate si tu : nu te uit (pt. fazele astea) toata viata ! Cand ma uitam la tine (pana acuma) primul lucru care imi venea in minte era credinta in D-zeu datorita faptului ca nu te-ai ascuns niciodata in a vorbi despre EL, dar acum stiu ca si asta a fost una dintre imensele tale minciuni :( Daca ma mai vezi vreodata pe strada ocoleste-ma de departe te rog ! de fapt asta e singura si ultima rugaminte catre tine (restul au fost propuneri) ...
P.S. daca Doamne fereste ai ajunge vreodata in situatia lui Nicu doar atunci ai mai avea ocazia sa mai stai de vorba cu mine, deoarece eu (si nu numai) as proceda la fel si in situatia ta (as organiza o noua sedinta), cat esti tu de nesimtit ... |
Nesimtit? Hai mai ca lansezi iara aiureli... nu ti-am spus in nici intr-un fel ... si nici nu o sa-ti spun.
Pariu ca nu ai face nimik? Eu sunt cel mai mare dusman al tau(si nu numai al tau) pt ca am indraznit ca sa-mi deschid gura... Oricum... nu ma mai mira nimik. Mie nu mi-e rusine ca am vb cu tine sau ca am fost vazut cu tine... ci imi pare rau ca gandesti asha de ingust! Si de ocolit? Nu ocolesc pe nimeni si nici nu voi ocoli vreodata. Astea sunt copilari care le scoti pe gura de nervi. Nu ma mai afecteaza ce scoti pe gura. Intradevar te agiti mai ceva ca un PEPSI! Si inca ceva... pt mine nu trebuie sa faceti nici sedinte nici colecte. Am eu pe cine sa-mi pun baza! Oameni cu mult mai multa carte ca si tine si ca si mine la un loc! Nu esti tu Dumnezeul tuningului! PS: crezi ca Nicu habt de masina are nevoie dupa ce de abia a iesit dintr-un accident?:rolleyes2 |
Quote:
Carteeee ????? tuuuuuu ????? :lol: :lol: :lol: ( Quote:
|
Multumiri lui Athes si lui Wested ! Amandoi aveti dreptate !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning