Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Campionatul National de Auto Slalom (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/337314-campionatul-national-auto-slalom.html)

valentin.nemtanu 25-10-15 08:53

Re: Campionatul National de Auto Slalom

Stimate domn Sebastan,
In nici un caz nu intram aici in disputa. Nu contest cele afirmate de dvs, sunt chiar reale. Dar nu am dorinta de a critica un grup de initiativa care au incercat si continua un efort de a avea in tara o pista. Este de admirat ca apare si urmatoarea s.a.m.d., doar ca entitatile superioare organizatoare, on 2015, ori suprapun evenimentele ori le amana ....( fara detalii cine, ce , intrucat este o realitate)
Sa apreciem ca se deschid oportunitati pentru petrecerea placuta de weekend , dupa posibilitati si nu transformarea strazii, ori a soselei in piste ilegale adhoc ! ms frumos

SEBASTIAN 25-10-15 12:05

Din pacate managementul pistei de la Adancata este total defectuos sau mai bine spus uneori rau intentionat, acum exista inca un loc adecvat, poate superior care de cheama Autodromul Titi Aur si asta in loc sa ii faca sa creasca calitatea ii fac sa apeleze la tehnici bolsevice si securiste.
Asemenea management nu ajuta patronul, actionarii acestei locatii de la Adancata ce pare ca se scufunda in mocirla.
Eu i-am atentionat imediat ce au suprapus data dar au reactionat ca niste ... vai de mama lor.

valentin.nemtanu 29-10-15 07:58

1 Attachment(s)
Daca am continua cu comentarii legate de nemultumirile unor care participa efectiv ( nu doar comenteaza ) ar trebui sa ne intrebam de ce oare un campionat national cu 3 etape deja desfasurate in 2015, nu are nici un fel de clasament nici de etapa, nici general provizoriu, nici pe clase, pe niciunde publicat acum la 1 nov 2015.:?::?::?::sad::sad::sad: Oare unde trebuie accesat asa ceva, ori care o fi cauza reala a nepublicarii si neintocmirii acestora?

john17 03-11-15 19:25

Acum vreo saptamana cand am cautat nici campionatele "mari" nu aveau clasamente pe siteul federaciei, deci e o aliniere...

valentin.nemtanu 03-11-15 19:51

Quote:

Originally Posted by john17 (Post 5824113)
Acum vreo saptamana cand am cautat nici campionatele "mari" nu aveau clasamente pe siteul federaciei, deci e o aliniere...

Ma scuzati domnule John 17, dar de ce campionate " mari" si altele ...." mici"
Nu sunt campionate ale FRAS ? Nu am achitat din aprilie tx de licenta cu cerere, cu dovada de la cab de medicina sportiva si controale aferente? Nu am achitat tx de participare - 400 lei- apoi casca, combinezon, ghetute...etc ...etc
gresesc cand astept / caut / solicit un clasament general si clase ca sa stiu ce caut ori nu pe acolo? Stiu doar ca sunt printre putinii mentionati ca participanti in cartea Automobilismul sportiv din romania 1969-2014 si ma gandesc daca acolo a fost un distins pasionat Cornel Tit (+) care a strans clasamente peste clasamente, acum, in 2015 nu se pot aduna si publica?:sad:
SCZ domnule John17, dar nu pe Dvs sunt .....incruntat !:-)

valentin.nemtanu 14-11-15 19:38

8 Attachment(s)
Ultima etapa A C N Autoslalom 2015 desfasurata pe speedpark Bacau a consemnat un record de participare de 25 piloti la toate clasele.

valentin.nemtanu 15-11-15 13:26

4 Attachment(s)
alte imagini din Speedpark Bacau

valentin.nemtanu 15-11-15 17:41

https://www.youtube.com/watch?v=y30XcZVBns0

valentin.nemtanu 15-12-15 12:17

2 Attachment(s)
Gala Campionilor - Sinaia 12 dec 2015
clasele 2 si 3.

ZerO_CooL 16-12-15 08:13

Calendar Autoslalom 2016

1. Constanța - Mall Maritimo (mai)

2. MotorPark - 15 iulie

3. București - Băneasa (septembrie)

4. Bacău / MotorPark (octombrie)

valentin.nemtanu 17-12-15 01:52

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 5828171)
Calendar Autoslalom 2016

1. Constanța - Mall Maritimo (mai)

2. MotorPark - 15 iulie

3. București - Băneasa (septembrie)

4. Bacău / MotorPark (octombrie)

Cred ca acestei propuneri de calendar ii lipseste si etapa 5 intrucat:
- un Campionat National ar trebui sa aibe o etapa in vestul tarii
- regulamentul cadru de autoslalom vorbeste de 5 etape
- mare parte din participantii constanti provin in campionat din Timisoara si ar avea si dansii o etapa fara deplasare lunga !

valentin.nemtanu 07-03-16 14:59

Acestea sunt datele si locatiile Campionatului national de Autoslalom 2016, continuarea a celor 4 campionate

02/04/2016
All Day CNAS 2016 ETAPA I PREJMER
Prejmer, Prejmer
16/04/2016
All Day CNAS 2016 ETAPA A II-A BACĂU
Bacau, Bacau
01/10/2016
All Day CNAS 2016 ETAPA A III-A PREJMER
Prejmer, Prejmer
22/10/2016
All Day CNAS 2016 ETAPA A IV-A BACĂU
Bacau, Bacau
07/11/2016
All Day CNAS 2016 ETAPA A V-A GHEORGHENI
Gheorghieni, Gheorghieni

Va rugam informati prietenii si doritorii participarii cu automobile normale sau modificate.

SEBASTIAN 08-03-16 16:25

Cine organizeaza acest campionat si ce autoritate nationala este in spate?

valentin.nemtanu 08-03-16 23:02

De 4 ani si-n continuare ..FRAS.
Doritori de participare : cei care au fost la start si-n 2015, si oricine doreste sa participe si respecta regulamentul cadru de campionat postat pe site-ul federatiei.
Cred ca v-am edificat, si nu aveti alte comentarii cu substrat !
Se doreste o continuare nu o subminare a unui campionat !!

SEBASTIAN 09-03-16 04:57

substrat?

Nu inteleg de ce sa fie vorba de substrat?
Era bine de specificat , iar faptul ca este sub egida FRAS e foarte bine.
Pentru a fi edificat asteptam raspunsul cu privire la organizator sau organizatori.

De asemenea ma surprinde faptul ca nu exista nici o etapa de Bucuresti, sau in apropiere, fapt care cred ca ar ajuta popularizarea acestui sport.

All times are GMT +2. The time now is 02:52.

- Copyright 2026 4Tuning