Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

beastmaster 06-02-07 20:48

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

mai nu stiu sincer de ce politia are ceva cu noi....ii inteleg pe cei care suporta zgomotele dar oricum nu sunt prea deranjante ca oricum se aude si somesu si e oricum o distanta pana la primul bloc........am fost si eu am facut curse si burnouturi ....dar daca nu te prind in fapt nu au ce sa iti faca si atunci se leaga de tunning trebe sa ii intelegem si pe saraci cu loganuri albe si ms pt sfaturi baeti......mi se pare corect si normal sa le cerem si noi acte lor nu numai ei noua....nu le putem da si amenzi?:twisted:

Aaronnel^ 06-02-07 21:15

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 735045)
Sall alllzz... intervin si eu dak imi permiteti.. B_Boy nu il kun.nu ma kunoaste Dar are perfecta Dreptate. 1:nush care dintre voi s.a uitat akm vreo cateva sapt.dak nu ma insel Pe OTV era LAZAROV invitat care si el A SPUS EXACT ACCELEASI LUCRURI Despre "legitimarea politistilor mai detaliata" PArerea mea... Sry pt.interventie dar nu m.am putut abtine :lol: O SEARA BUNA TUTUROR...

Da ashea este .. a fost Lazarus pe OTV .. si a declarat un total razboi politailor .. k el e dat la ruleta .. si k a fost inregistrat cu alta viteza la radar decat cea pe care o avea .

Oricum exact aceleashi lucruri lea zis ;) deci omu nu minte ;)

caposu 06-02-07 22:58

ba fratilor credetima k am fost acolo si astia din cluj sunt niste looseri si faza asta era organizata,k in seara aia garda statea la pinda sau se plimbau cu girofarurile stinse siastia dadeau linii sau faceau burn outuri.da oricum politia rutiera din cluj e de tot rahatu mai ales astia de la sectie se mai bagau si ei in seama.

caposu 06-02-07 23:01

in seara aia se legau absolut de orice, k doar de aia au venit k nu aveau bani de tigari si baut sau de curve :))

Miker 07-02-07 00:15

O sa inceapa si in Bucuresti cu RAR-ul mobil . . . sursa sigura :( o sa-i vedem din ce in ce mai des

radu 77 07-02-07 07:05

naspa ce se intampla.mie mia luat talonu pt neoane

-Caz- 07-02-07 08:39

R.A.R.-ul mobil e deja in functiune in Bucuresti, l`am intalnit foarte des in fatza parcului Bazilescu si sub podul Grandt ! deci ... watch out !

DACIA-Wrc 07-02-07 10:54

kiwy asa ma, fi rau

Sindrom 07-02-07 11:30

in curand o sa ia talonu la masina ca ai capace la masina....8)

Aaronnel^ 07-02-07 11:42

Politzaii astia nu stiu cum sa faca k sa`si castige painea .... altceva mai bun de facut n`au decat sa ne opreasca pe noi ca avem folie pe geamuri sau un prag/spoiler etcc..

In loc sa-i opreasca p`aia de circula cu viteza, omoara oameni etc .... stau si ne fac noua zile fripte

Pe mine ma oprit ca ma plimbam cu bicicleta

2fastboy 07-02-07 13:15

astia is spectacol batai norocu:twisted:

viper_srt10 07-02-07 15:38

Bai astia sunt nebuni.E am fost sambata seara la mine in oras sa ma dau cu masina pe zapada, era una din singurele mela sanse de a ma da cu masina si cand eram in toiul distractiei apare si politia si ne tot ameninte cu toate ca nu eram pe strazi ci pe un teren de fotbal unde puteai conduce si daca nu aveai carnet dar COPOII au gasit repede motiv sa plecam.Cica eram pe terenul primariei si nu avem voie .Pana la urma am plecxat ca nu puteam sa ne punem cu ei i-am lasat in prostia lor si a plecat. Astia s-au pus rau de tot pe noi nu stiu ce naiba au. Asta este muie politia romana!!!!!!!!!!!!

13RvR 07-02-07 16:59

acum , au si ei dreptate, daca in talon ai scris 195/50/15 , de ce sa ai pe masina altceva??? sau daca vrei sa fie totul ok, te duci la rar si le omologhezi. lafel cu toate lucrurile. va plangeti de neoane??? nu sunt legale, deci ... le folositi la show-uri sau cand e masina parcata. trebuie sa avem si noi in vedere ca trebuie respectate niste reguli, fie ca ne convin sau nu. Nu spun ca nu fac abuzuri , ca fac , dar unde au dreptate au.

solo24 07-02-07 17:28

dar neoanele se pot omologa?

caposu 07-02-07 17:30

ba frate nu k nu ai dreptate da acu kiar de orice sa se ia si cum zicea ala de mai sus muie politiei rutiere romine :))

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning