Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

Nyke90 22-08-07 11:28

Re: Conducere fara permis

Ms, si eu im urez acelasi lucru, iar de condus cand conduc , conduc doar in zone sigure , prin port, sau pe autostrada, pe la munte, unde nu prea e trafic mult..deci..nu e nici politie.

StefanVVTi 22-08-07 12:16

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1058919)
Ms, si eu im urez acelasi lucru, iar de condus cand conduc , conduc doar in zone sigure , prin port, sau pe autostrada, pe la munte, unde nu prea e trafic mult..deci..nu e nici politie.

Decat sa pierd timpul pe la calculator, eu in locul tau m-as duce la o tura pe autostrada! La ce gandire ai("Las` ca nu m-o prinde tocmai pe mine!") ar fi bine sa nu-ti iei permis! ;)

Nyke90 22-08-07 12:20

E departe autostrada d mine.Vad ca si tu ai aceeasi varsta, tu vrei sa ti zici k daca ai avea ocazia nu ai conduce pe o sosea national sau pe autostrada?Sa fim seriosi, nu cred k e vreunul din noi pe aici fara pemis care ar refuza asta.
Dar e mai usor sa te uiti in gradina altuia .

Nyke90 22-08-07 12:27

fiecare se descurca cum poate, tu te plimbi cu scoala de soferi prin oras(nimic de obiectat), si eu ma plimb pe autostrada, cat timp nu am sicanat un alt participant la trafic nu vad de ce sariti in sus.

sebaaa 22-08-07 12:46

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1058998)
fiecare se descurca cum poate, tu te plimbi cu scoala de soferi prin oras(nimic de obiectat), si eu ma plimb pe autostrada, cat timp nu am sicanat un alt participant la trafic nu vad de ce sariti in sus.

de unde sa stim noi ce ai facut..da sa nu te vedem la stiri..
stai cuminte si nu te mai plimba cu masina..cine ti-o da este un iresponsabil
si tie si celui cu transfagarasanul..ala nu e traseu de copii fara carnet..
nu sunt sanatosi la cap parintii vostri sau prietenii care va lasa masina pe mana pe asa drum..nu e pedeapsa cu puscarie pentru treaba asta degeaba..
pai n-am mers eu pe transfagarasan ( cu carnet fiind) si mergeti voi la 17 ani ?
..no comment..si sunt multi care nu au mers pe acolo si mergeti voi.. ca sa nu zic de autostrazi.. atata va trebuie sa va dati voi "kul" pe acolo si sa ii dati blana.. INAINTE SA TE MAI URCI LA VOLAN VREODATA , CHIAR SI CU PERMIS,GANDESTE-TE K NU ITI PIERZI DOAR TU VIATA DACA E SA SE INTAMPLE CEVA RAU , NU DOAR TU SI AIA DIN MASINA CU TINE , SI POATE SI NISTE NEVINOVATI, CARE CIRCULAU REGULAMENTAR!!! GANDESTE-TE BINE LA TREABA ASTA.. SA ZICEM K AI PILE , ESTI " BAZAT " IN FATZA LEGII, DAR IN FATZA MORTII DOAR NOROCUL CHIOR SAU DUMNEZEU TE MAI POATE SALVA..
STATI CUMINTI.. jucativa la calculator, da-ti de A 1 si mergeti si voi pe o motocicleta daca e.. dar nu cu masina..

Nyke90 22-08-07 12:52

Nici nu o sa ma vedeti vreodata, si nu nu am pile nici relatii nimic, doar ca , atat timp cat conduci cu capul si nu cu piciorul(ati prins ideea?)nu cred k e vreun pericol, am zis eu cumva ca i dau blana pe autostrada?.. nu am mai condus acolo de vreo 3 luni, si atuni nu am trecut de 130-140.
Iar la faza cu transfagaraseanul, ce vina am eu ca tu nu ai condus acolo de cand ai permis, am mai zis, cat timp nu am fost claxonat de alti participanti la trafic, nu am incurcat pe nimeni inseamna ca am mers bine.
Nu am avut reodata probleme cu politia pt ca NU am luat masina din curte cum mai spuneau ceilalti de pe acest forum, insa nu am nimic nici cu ei.
Cand te uiti la tv la stirile de la ora 5 p protv, ai sa fii atent cate accidente se intampla din cauza celor fara permis(minori ma refer), si cate din cauza celorlalti, fa statistica asta si ai sa vezi.

Nyke90 22-08-07 12:58

Iar la faza cu"dati de a1 si mergeti cu o motocicleta".Daca esti prost poti sa provoci un accident si mergand pe jos sau cu bicicleta sau cu rolele, sa nu mai zicem de motocicleta, doar daca nu te duce prea mult capul.

Sasha_z 22-08-07 15:25

deci sa inteleg...k noi toti suntem prosti si u esti cel mai destept nu???si u le stii pe toate si noi aberam knd spunem ... k e bine sau k nu e bine ???!!!!kiar m`ai dat gata la kestia asta...

26WRC 22-08-07 15:27

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1059056)
Iar la faza cu"dati de a1 si mergeti cu o motocicleta".Daca esti prost poti sa provoci un accident si mergand pe jos sau cu bicicleta sau cu rolele, sa nu mai zicem de motocicleta, doar daca nu te duce prea mult capul.

wa ne lasi?! hai s*****!!!

Nyke90 22-08-07 16:45

In caz ca nu ati observat eu vb la modul general dar.....
Iar pt 26wrc, tine-ti parerile pt tine, cat timp nu m-am luat de tine si neamu tau stai in banca ta.Eu defapt nu vad care e pb voastra....Nu se intitula topicul conducere fara permis?..si tre sa fie pareri pro si contra.

StefanVVTi 22-08-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1058989)
E departe autostrada d mine.Vad ca si tu ai aceeasi varsta, tu vrei sa ti zici k daca ai avea ocazia nu ai conduce pe o sosea national sau pe autostrada?Sa fim seriosi, nu cred k e vreunul din noi pe aici fara pemis care ar refuza asta.
Dar e mai usor sa te uiti in gradina altuia .

Am avut ocazia si am refuzat! De ce sa risc sa nu mai iau permis niciodata, pentru cativa km...Zici de condus cu capul, bun conduci cu capul, intra unul in tine, chiar nevinovat, tot vei fi tras la raspundere!
Hai sa-ti spun de fapt ce cred...cred ca ai intrat pe acest forum sa ne impresionezi cu teribilismele tale si atat...bafta!

Nyke90 22-08-07 22:27

Pai nu suntem toti la fel, insa nu vreau sa intru in polemica cu vreunul din voi, este un forum pe vreau sa cred ca se poate discuta in voie.Iar la faza cu intratu unuia in mine sunte perfect de accord , se poate intampla si cu si fara permis fara sa am vreo vina.Doar nu crezi ca eu merg zilnic zeci de km pe soselele patriei.De ex intr-o luna conduc max 10-12 km, si daca vi se pare mult....iar pe autostrada nu vad cum ar putea sa intr unl in tine, decat daca nu tii tu ca sofer ochii deschisi.Numai bine.

Nyke90 22-08-07 22:32

Dar vad ca la mine ati reactionat cel mai dur, si mai sunt si alti baieti de pe forum care au condus si conduc fara permis.

vlad_VSV 22-08-07 23:53

pai da ca sunteti mari smecheri domle' ,frate am condus fara carnet ce bazat is,frate....ei cum vreau sa va vad cand va opreste politia si va baga la racoare si pe voi si pe desteptii aia ce v-au dat masina,dar sunt convins ca habarnai chestiile astea........vai de **** voastra.....

ps: te rog nu te obosii sa imi raspunzi daca cumva de simti ca o faci degeaba ;) si nici nu is curios de parerile tale de mare bazat ce o condus fara carnet si in plus am vorbit la general ....bafta pt carnet ;) sa il obtii pe "curat" ;)

bogdyMND 27-08-07 01:34

Nu cred ca exista vreun om cu cap care ar risca sa conduca fara carnet pe autostrada sau oriunde. Ce-o fi in capu lu aia care conduc nimeni nu stie, ei cred ca stiu sa conduca si sunt mari soferi dar dc s-ar afla intr-o situatie mai periculoasa nu stiu cum ar reactiona. Ar trebuii sa te prinda politia si sa nu-ti mai dea voie sa iei permisul, never. Ce ti-e asa greu sa astepti un an, sau dc chiar nu te poti abtine condu la sat, pe camp, nu pe drumuri unde se afla si alti soferi.

Apropo eu cred ca tu esti un copil complexat care nu are alta treaba decat sa vina sa zica pe forum ca el e mare si tare pt ca conduce fara permis, cand defapt (probabil) el nu a condus niciodata o masina, si se gaseste sa infloreasca.

P.S nu ma intereseaza raspunsul tau....

All times are GMT +2. The time now is 01:27.

- Copyright 2026 4Tuning