Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

B-99-SAA 23-12-11 10:28

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4791525)
Turbo functioneaza din momentul in care intra motorul in functie.Pe la 2500rpm deja ai full boost ca dupa 3000rpm nu mai prea se simte mare lucru.

Ma gandeam ca zice de turbina, am confundat :lol: Poti sa mergi si chill la 1500 ture, dar e mai bine in forja.

kamei 23-12-11 19:47

Poti sa mergi la 1500 de ture dar nu in a5 a sau a 6 a, pana in a 4a ii ok, asta daca vrei sa mergi la consum. Oricum masina lui nu consuma mult, are consumul foarte bun.;)

soosy 23-12-11 20:39

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4791420)
De ce zici asta? La 1400 nu e nici subturat, nici nu are treaba cu turbo.... ala intra la 2500, corect?

fiecare motor are o zona unde are cuplu maxim,un consum cel mai bun,si motorul merge ok
oricum la astea in general(vw)sub 1.7-1.8 nu se tine pentru ca in timp omori turbo
mai ales la schimbariile de trepte

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4791525)
Turbo functioneaza din momentul in care intra motorul in functie.Pe la 2500rpm deja ai full boost ca dupa 3000rpm nu mai prea se simte mare lucru.

da,corect....si tocmai ce mai buna "manevrare" a motorului tdi la schimbari de trepte sa fie pana in 2500 ture,atunci si consumul ii ok si motorul merge foarte ok

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4791538)
Ma gandeam ca zice de turbina, am confundat :lol: Poti sa mergi si chill la 1500 ture, dar e mai bine in forja.

ideia este in principiu ca sa mearga intins si la orice moment cand o calci sa se duca,nu sa se puna in bot + schimbariile de trepte sa fie in asa fel ca treapta urmatoare in care intra sa aiba cel putin 1500 ture,ca altfel ii nasol
pana la urma sunt maniere de condus si etc...eu as zic ca ii cel mai ok si din auzite

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4792184)
Poti sa mergi la 1500 de ture dar nu in a5 a sau a 6 a, pana in a 4a ii ok, asta daca vrei sa mergi la consum. Oricum masina lui nu consuma mult, are consumul foarte bun.;)

dap,asa dupa mai multe pareri si etc,m-am linistit,aveam impresia ca ii cam place motorina:)) dar ii chiar ok asa,nu de alta dar cand auzi consumuri de 4l si etc imi dadea de gandit dar pana la urma este luna povestiilor(mos craciun,nicolae...)etc =))

soosy 24-12-11 14:50

4 Attachment(s)
azi asa in graba am pus si eleronul de luneta,si am mesterit numarul + pus cu banda dublu adeziv,sper sa tina si sa nu raman fara ea

pentru anul asta cam atat...mai cotiera daca o sa am timp sa o iau sapt viitoare si astept comanda la inceputul lui ianuarie pentru tips

sa vina janteleeeee si mai vedem cu restu
cu ocazia asta Sarbatori Fericite All si numai bine

vladucutz 24-12-11 19:22

am maxidot cromat immo3 VDO..stiu ca te ineresa la un moment dat

soosy 25-12-11 10:38

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 4793538)
am maxidot cromat immo3 VDO..stiu ca te ineresa la un moment dat

mda...am cautat cu disperare,nu ceasuriile ci doar displayul de la comp bord
dar pana la urma erau ok si ceasuriile,insa am rezolvat deja de mult
greu tare greu dar am dar de un om care se ocupa cu asa ceva,asa ca am display nou nout

mersi

vladucutz 25-12-11 11:36

Ai dat de tipul ala de ti-am zis pana la urma?

soosy 25-12-11 12:14

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 4794070)
Ai dat de tipul ala de ti-am zis pana la urma?

nu
numarul de tel ii degeaba...nu suna
la Pm nu raspunde
la topicul deschis de el nici atat...nu stiu care ii treaba cu el
am cautat sa vad daca gasesc ceva date de pe alte siteuri si am vazut ceva pe ocazii dar nimic ce sa ma ajute
pana la urma ma gandescc ca nici nu ii valabil

in final am rezolvat prin 3-4 persoane,am ajuns la cel din TM(nr de tel de pe vw club,telefon la arad,de acolo la Craiova acesta a fost in Caras undeva la cineva iar cel din Caras mi-a facut legatura cu omul din TM) se pare ca ii singurul din Judet,regiune

vladucutz 25-12-11 12:15

am vazut ca era activ pe vwforum..trebuia sa te uiti si pe acolo sa vezi ce si cum...pana la urma cat a fst display-ul?

soosy 25-12-11 14:13

crede-ma am cautat peste tot...si nu neaparat doar pe el
poate mi-a scapat pe vw forum,si probabil avea alt nume de user ca si pe ocazie are alt nume si etc etc

in final a fost 80 eu piesa si 20 eu manopera...in max 20 min era rezolvat tot,omul ii profi,a demontat ceasuriile din bord repede,mers la el acasa,dezmembrat ceasuriile in bucati,si a rezolvat treaba(inlocuit,lipit si ansamblat la loc)ataaaat

soosy 26-12-11 17:52

baietii dar si fetele:D

cei prin Tm si inprejurimi,cam la ce bani se face o noua prindere la jante(ex de la 5x112 la 5x100 si etc..chestii de genul)si cat este de ok procedeul + evident daca stiti pe cineva care se ocupa

nu de alta dar nu prea gasesc nimic ce sa imi fie ok la prindere de 5x100,asa ca as incerca modalitatea asta(nu ma intereseaza flanse si bla bla)

daca vedeti ceva jante calumea,sunt disponibil
99% brock b1 si keskin kt 1 caut dar pot fi si altele:rolleyes2

Devu 26-12-11 18:03

:arrow:
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10579224.html
https://www.pieseauto.ro/jante-aliaj-...-52369916.html
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10727163.html
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10700588.html

O masina poate fi frumoasa si fara jante late, v-ati intoxicat cu moda asta ...

miahi89 26-12-11 18:04

nu prea se gasesc brock b1 :D si eu caut pe 17 8,5j fata si 10j spate dar cam greu

soosy 27-12-11 15:13

foarte corect,cum ar fi jante simple,pline si spitate,dar eu nu caut neaparat sa fie lat,doar imi place ideia de a fi lat si parca sare mai in evidenta,eu in principiu caut buza,cat mai mare sa aiba pe spate si mai micuta pe fata

legat de variantele tale,in primul rand mersi,dar pe 18 pica din start,am vazut ca 3 seturi sunt 18,iar printre ele am vazut ca ii si 10j...alta chestie ca pe fata mai mare de 8j nu ma bag,nu am chef sa distrug servo si etc

mai caut si mai caut:D
multan oricum

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4795589)
nu prea se gasesc brock b1 :D si eu caut pe 17 8,5j fata si 10j spate dar cam greu

mda...greu se gasesc,daca ar fi pe 16 am vazut cel putin 4-5 seturi si chiar frumoase si pret ok,dar pe 17 tare greu...poate poate cine stie
tare as vrea sa rezolv partea asta,si daca dau banul sa fie pe ceva frumos,potrivit

sunt pro brock ca sunt mai usor de intretinut dar cele modulare sunt peste brock pana la urma
si legat de keskin kt 1 evident eu zic ca are un plus fata de brock fiind modulare(ai variante de stilizare sa zic asa legat de culori)polishul la buze ii mult mai frumos si etc etc..dar sunt si mai fragile si mai pretentioase la intretinere

vedem,care o fi:rolleyes2

RIcKO 27-12-11 15:20

Vezi ca face Ziemens chestia cu modificatul distantei la prezoane , si Brandex parca mai face , daca vrei buze , am eu un set 17 8,5 J et 13 5x120 proaspat polishate integral , intereseaza-te vezi ce e cu modificatul ala si daca te intereseaza jantele vorbim,vezi ca am topic cu ele de vanzare ,Bafta

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning