![]() |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
trage drace stai cuminte uite maine ma duc la Giurgiu sii dau stres ;) |
2 Attachment(s)
astazi inspre Giurgiu ....un aproape 200 ...mai aveam un concurent in fata ...+ ca nu prea aveam unde sa ii dau ca era foarte aglomerat ...si iam dat intre Adunatii Copaceni si Calugareni cine cunoaste zona !!! poza e facuta in graba de Sotia :P:P:P
|
2 Attachment(s)
ce ne mai place shaorma !!!
|
1 Attachment(s)
SE POATE INCHIDE acest post ! Multumesc ! pentru TOTDEAUNA ....masina o sa ajunga un CAZAN in cel mai scurt timp posibil !!!
|
Quote:
|
Dar ce s-a intamplat cu ea?:shock::shock:
|
de schimbat stiu ca a schimbato cu o alfa romeo...dar nu inteleg dc o sa ajunga cazan ... o fi picat pe mana cui nu trebuie ?
|
Quote:
asa mai bine m-am scos in skimb + diferenta primita ...omu mi-a zis din start o iau sa o OMOR ...din partea mea sa faca ce o vrea cu ea sami bag ceva in ele de BMW pisici ca numai in MINUS iesi cu ele IN GENERAL noroc ca miam scos banii inapoi micile incestii si ceva diferenta ! |
Quote:
|
Quote:
pe mine ma dezavantajat o chestie ..eu am un proces cu casa si imi facusem niste calcule cu masina asta cat sa investesc in ea ....si a intervenit o perioada naspa pentru mine ...adica pentru mai multe persoane care se ocupa cu comertul si de banii de investitie o sa se duca pe la avocati ! cine stie masina din baietii din Bucuresti eu am lauto pe 1500 euro CASH intro stare de 3 ori mai nasoala fata cum am vanduto anu trecut pe 2400 euro parca ... bineinteles ce s-a lucrat pe la ea , skimbat consumabile , debitmetru , un senzor etc roti , .......testere , munca mea depusa ..etc ...in fine asta e ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning