![]() |
Re: Blow Off Valve
ce bov
(la un pret acceptabil si care scoate si ceva sunet ) recomandati ? pt nissan 200 sx s13 |
Quote:
|
cine ma poate ajuta si pe mine va rog?!! se poate monta BOV hks pe un opel astra bertone 1.8l 16v ??:crazy:
|
Quote:
|
Quote:
intelesesem ceva de genu.. k se poate pune direct pe furtunul de admisie spre motor..chiar dak nu ai turbo.. dar se pare k visele mele s`au dus :( ... ms frumos oricum |
cumpara-tzi bow fake cu difuzor :))
|
Quote:
|
Daca exista cineva care si-a montat blow off pe un motor 1.8 T model pana in 2000 din grupul VAG imi poate da si mie pm.
As vrea sa-mi montez unul si nu stiu ce model se potriveste. Multumesc anticipat pt ajutor. |
orice model se potriveste....
|
Din cate stiu eu nu. De aia am si intrebat pe cineva care chiar a pus pe un asemenea motor.
|
pai ce conteaza? pe un tub trebe sa-l montezi, dar ma rog.... nu stiam ca fiecare motor in parte are un tub unic
|
Quote:
|
Quote:
Adica e posibil ca motorul sa nu mai functioneze in parametri si sa te trezesti cu un bec aprins in bord.. Eu am montat un BOV Forge pe 1,8T si nu a avut probleme dar era conceput pentru motoare care pot avea aceasta problema. Doar ca era cam scump si nu merita atatia bani,. |
si pana la urma .. merge bov pe opel astra bertone 1.8l 16v ??
|
Quote:
dupa cum scrie pe aproape fiecare pagina a acestui thread , BOV se pune numai pe motoare cu turbo. Din cate stiu eu 1,8 de pe Bertone nu are turbo. Deci NU ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning