![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Quote:
Sa spuneti mersi ca nu v-am pus sa scrieti Alin:lol: Glumesc. Este un concurs organizat de 4tuning.ro asa ca mi se pare normal... . |
De acord. Nu era problema de a argumenta sau nu. Din moment ce ai dat o "lege", ori o respecti, ori anunti ca nu a trecut motiunea.
|
Hm, 2 pagini pline de succes pana acum...sunt curios cand vor incepe sa apara batranii rechini...??:D
|
Re: Inscrieri Concurs sponsorizat de Autoart.Ro Editia II
Vine omul cu cea mai tare poza ever din concurs si vezi doamne ca nu e in premiera. Ma gandeam data viitoare sa puneti in regulament si ca macheta, pardon jucariile participantilor sa fie nou achizitionate sau de ce nu in premiera nationala. Poate niste pre-sample, ce ziceti?
Si apropo de logo-ul 4T, de ce trebuie pus? Imi plateste cineva drepturile de autor? |
Quote:
|
Quote:
|
astept cu nerabdare urmatorul concurs DAR vreau sa nu fie nici un premiu, sa vedem cati se vor inghesui, tema poate fi oricare.
|
Quote:
|
atatea comentarii pe baza acestui concurs care se pare ca a uitat sa inceapa.are intarziere 4 zile, cred ca vine cu Personalu si de aia se misca asa incet;ori nu mai ajunge deloc.......cine stie acum cine a mai murit.......
|
Quote:
|
Daca ai timp printre nenumaratele probleme personale... sa imi zici te rog de ce mi-ai scos poza... nu ca era ceva poza deosebita si nici nu aveam vreo sansa cu ea deoarece sunt altele mult mai reusite... nu am respectat scara? sau erau cele 2 machete din lemn si metal?
daca poati te rog sa nu intarzii cu raspunsul cum ai facut si cu concursul... numai bine! |
Nerespectarea scarii cu cele 2 machete din lemn si metal.
O zi buna! |
te superi degeaba Alin dar nu e frumos ce-ai facut;anunti ca respectivul concurs incepe pe 1 iar tu intarzii 5 zile.O zi sau doua, n-a zis nimeni nimic,dar in fine;sper ca data viitoare sa te tii de ceea ce scrii.banuiesc ca ai inteles ce-am vrut sa subliniez.bafta in continuare si cat mai multe concursuri
|
Quote:
Ok. Ai dreptate ... am scris oricum 'bonus 2 machete din lemn si metal' , dar daca te uiti la pozele pe care le-ai selectat gasesti destule machete care nu respecta scara... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning