![]() |
Re: REGULAMENT CAMPIONAT DRAGRACINGEVENTS -2011
dar acuma serios
ce cauti la profi ca masina stock? poti linistit la street daca e stock hai ca din mai vin cursele si vb dupa,daca tin minte recordul la sub 2000 cmc a fost 13.2 iar la peste 12.9,fara lipici pe pista si sunt convins ca s-a mai lucrat la masini daca vrei poti!!! |
[QUOTE=B66sio;4195611]da sunt de acord cu voi dar acea ibiza sau cel golf presupun ca au maxim o tona sau sub o tona iar a mea are 1385kg deci raportul cal ghilogram nu trebuie uitat niciodata.
partea ca se poate scoate timpi foarte buni in afara tari se datoreaza cum ati spus si voi ,datorita in mare parte si a pistei, cred ca acele masini la noi nu mai scos acelasi timp.[/QUOTE daca la noi in romania am scos 13,5sec la ei oare cat am scoate si invers...:shock: |
2 Attachment(s)
haple
baga tu la transmisie ca uite ce a venit!!!(ca sa nu ne mai plangem de piste atata :lol:) |
da ,acel record de 13.2 imi apartine dar tot nu cred ca e ok ca un tdi de 90cp la baza sa se dea cu un 30tdi de 240cp baza nu este echilibrata grupa
|
Quote:
|
bine ai venit d-nu cu capota invizibila:lol:
eu ti-am gasit timpu de 13.32 si a lui Haple de 13.53 tu ai avut cel mai bun 60ft -2.23 iar Haplea 2.39 Masimo a avut cele bune plecari si 60 ft - 1.85 pe lipici si cu slick si LC bunghit poti sa cobori si sub 1.8 60(sunt diesel cu FW cu 1.75) fa la timpul tau 0.4 sec 60 ft mai putin din plecare plus cel putin 0.2 sec(unii spun ca 60 ft se dubleaza in castig la final,dar eu ,sa zicem ca sunt mai sceptic) si fa-ti un timp. ei au 4x4,voi sunteti mai usori,eu au pierderi mai mari in transmisie,voi mai mici,dar cu lipici puteti pleca la fel de bine ca si un 4x4 |
|
Octavia lui Sio va fi la street sau la profi pana la urma?Intreb asta pe baza modificarilor la motor,
|
capota este din fibra si nu e ok deloc la viteze de peste 130 -140 si daia am dato jos dar nici mie nu imi place cum arata masina asa iar in legatura cu audi lui robi,el atunci nici nu a fost prea atent la plecare si daia am cistigat eu dar el are timp mult mai bun ca al meu si nu cred ca eu ii voi face fata anul asta cu modificarile care le va mai face fiind o masina cu potential mult mai mare ca al meu iar eu sunt cam la capat cu modificarile si sa nu uitam ca eu am 19 tdi de 90 cp cod motor ALH ,asa ca:sad::sad::sad:
|
Quote:
daca respecta regulile street poate linistit, e meritul lui Quote:
daca iti pui slickuri o sa ramai uimit de timpul care o sa-l scoti.Cu un 60 ft bun cobori un pic sub 13,daca iti rezolvi si aerodinamica esti bine sub 13,cu conditia ca masina sa mearga cel putin de bine ca si la Tulcea. dar las ca este vreme sa ne lamurim si sa va lamuriti si voi ce inseamna o plecare bomba!!! |
la profi se participa obligatoriu cu, casca sau doar la masini low 11s ?
|
Obligatoriu casca la profi
|
Imi cer scuze ca intreb dar cum spunea si cineva mai sus sunt destul de multe anvelope de strada si acum negasindu-mi marca in lista intreb unde ma bagati cu Bridgestone Potenza (sunt stock pe masina asa vine din fabrica...)
|
Ce model de Potenza e? Sa nu zici ca e vreun RE-11 fericitule, banuiesc ca nu e RE55
Daca vine din fabrica atunci e de street ;) |
Bridgestone Potenza RE050, alea 2 nu se gasesc pe la noi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning