Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare? (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/240272-recuperezi-taxa-prima-inmatriculare.html)

pitbbul10 17-02-11 12:46

Re: Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare?

Salutare!

Anu trecut am inscris un Mercedes Sprinter cdi 208, 2200 cmc.....E3....Ma costat taxa de prima inmatriculare 5000 de euro.
Pe masian am dat 17.000 de euro.In total 22.000 de euro....Iar in tara nou masina era 20.000 de E....

Am strans toate actele care se vb aici,am platit un avocat si nimic.Nici ca am castigat nici ca am pierdut.

Ceea ce vreau sa va intreb este daca se poate verifica undeva daca dosaru a fost trimis sau am luat tzeapa si de la avocat.Nu prea vreau sa las statu roman sa ne ia banii astea degeaba.Va multumesc!

cangri 17-02-11 16:48

ii ceri avocatului numarul de la dosar si unde e depus si verifici pe sit`ul judecatoriei care este statusul procesului.

pitbbul10 17-02-11 17:00

Altfel nu pot afla?Vreau sa stiu daca a facut demersurile...

obywan 17-02-11 20:08

Quote:

Originally Posted by cornea (Post 4093717)
va intreb am platit taxa in aprilie 2010 ;acum este prea tarziu sa incerc sa mi recuperz banii dati pe taxa?

Niciodata nu este prea tarziu.
Contacteaza un avocat . Este gratis sa iti spuna daca are sanse sa castige procesul .
Eu am castigat proces de 2 ani, si finantele mi-au scos dosarul din arhiva sa imi caute nod in papura, dar pana la urma tot trebuie sa plateasca .
Nu va lasati intimidati ... mergeti si luati-va drepturile !!!

obywan 17-02-11 20:28

Quote:

Originally Posted by pitbbul10 (Post 4094470)

:D apelezi la o vrajitoare .(glumesc)
Esti culmea, ai platit avocat si nu stii in ce faza esti cu procesul :shock:?
Du-te la avocat si cere-i actele si sa iti prezinte ce demersuri a facut, oricum trebuia sa primesti acasa instiintari de la tribunal, cu recursul finantelor ... etc.
:paper:

pitbbul10 17-02-11 20:30

Am primit pe draq,ma minte ca nu ia venit nush ce act...Si de asta ziceam sa il verific sa il iau ca din oala.....

obywan 17-02-11 20:37

Quote:

Originally Posted by pitbbul10 (Post 4095153)
Am primit pe draq,ma minte ca nu ia venit nush ce act...Si de asta ziceam sa il verific sa il iau ca din oala.....

Pai... atunci ... cere-i actele si banii inapoi si du-te la altul mai competent, sau da-i termen de rezolvare. Vezi ca perioada aceasta este optima, procesele si tot sistemul asta juridic de kkat este de lunga durata, si gunoaiele astea in cateva luni intra in "vacanta" si pana la toamna se suspenda tot.

pitbbul10 17-02-11 20:41

Asta am de gand sa si fac,dar nici la telefon nu prea raspunde.Mia cerut 1000 ron si 1000 de E daca castiga....

Multumesc pentru sfaturi si succes tuturor....

a3ds 17-02-11 21:15

Din cauza avocatilor prosti dar si a sistemului de justitie medieval este preferabil sa inscrii masina in Bulgaria. Costa si mai putin si este si mai ieftina asigurarea si orice altceava.

cangri 18-02-11 09:19

si daca se gandesc a nostrii sa faca ca si grecii sa nu-ti permita sa conduci mai mult de 6 luni o masina inmatriculata in alta tara??
ce faci??

shm3ny 18-02-11 09:36

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 4096218)
si daca se gandesc a nostrii sa faca ca si grecii sa nu-ti permita sa conduci mai mult de 6 luni o masina inmatriculata in alta tara??
ce faci??

din cate stiu eu exista ceva de genul asta la noi in lege dar este legat doar de cei care isi au rezidenta la noi in tara , cu privire la bulgari nu poate sa faca asa ceva deoarece nu au cum sa demonstreze cand ai intrat/iesit in/din tara. nu stiu cum este la greci dar sunt sigur ca si la ei tot la cei care isi au rezidenta acolo se refera , si mai pun si o intrebare poate cam tampita grecia este sau nu in ue ?

mixandra 18-02-11 09:59

Quote:

Originally Posted by pitbbul10 (Post 4094470)

daca chiar vrei sa vezi daca a introdus actiunea poti vedea pe portalul instantelor de judecata unde cauti http://noulportal.just.ro/Index.aspx
dai pe harta la judetul de unde esti , apoi vezi la tribunal pagina , dai in partea stanga pe DOSARE si introduci la parte numele tau , daca iti apare vei vedea si numarul de dosar di dai pe el si iti apare termen si solutie . ATENTIE NU TOTI AVOCATII SUNT .......

mixandra 18-02-11 10:01

Quote:

Originally Posted by pitbbul10 (Post 4095188)
Asta am de gand sa si fac,dar nici la telefon nu prea raspunde.Mia cerut 1000 ron si 1000 de E daca castiga....

Multumesc pentru sfaturi si succes tuturor....

de obicei se ia 10 % din valoare la final cand incasezi banii , initial onorariul se poate stabili in functie de avocat si de ce nu si in functie de client ca daca ii spui domne iti dau si jumate numai sa vad ceva bani de la stat atunci ai pus-o

pitbbul10 18-02-11 10:03

Quote:

Originally Posted by mixandra (Post 4096326)
daca chiar vrei sa vezi daca a introdus actiunea poti vedea pe portalul instantelor de judecata unde cauti http://noulportal.just.ro/Index.aspx
dai pe harta la judetul de unde esti , apoi vezi la tribunal pagina , dai in partea stanga pe DOSARE si introduci la parte numele tau , daca iti apare vei vedea si numarul de dosar di dai pe el si iti apare termen si solutie . ATENTIE NU TOTI AVOCATII SUNT .......

Multumesc pentru sfat!!:)

nrtekk 18-02-11 12:30

in cazul in care nu am platit taxa si vreau sa ii dau in judecata ce trebuie sa fac ? am inteles ca daca nu platesc pe durata procesului nu am voie sa circul cu masina( asta a spus un avocat) insa am auzi ca cineva pe durata procesului a stat cu ultimul rand de numere rosii(sper sa nu fie vorbe aruncate-n vant). astept sfaturi, multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning