![]() |
Re: Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare?
Salutare!
Anu trecut am inscris un Mercedes Sprinter cdi 208, 2200 cmc.....E3....Ma costat taxa de prima inmatriculare 5000 de euro. Pe masian am dat 17.000 de euro.In total 22.000 de euro....Iar in tara nou masina era 20.000 de E.... Am strans toate actele care se vb aici,am platit un avocat si nimic.Nici ca am castigat nici ca am pierdut. Ceea ce vreau sa va intreb este daca se poate verifica undeva daca dosaru a fost trimis sau am luat tzeapa si de la avocat.Nu prea vreau sa las statu roman sa ne ia banii astea degeaba.Va multumesc! |
ii ceri avocatului numarul de la dosar si unde e depus si verifici pe sit`ul judecatoriei care este statusul procesului.
|
Altfel nu pot afla?Vreau sa stiu daca a facut demersurile...
|
Quote:
Contacteaza un avocat . Este gratis sa iti spuna daca are sanse sa castige procesul . Eu am castigat proces de 2 ani, si finantele mi-au scos dosarul din arhiva sa imi caute nod in papura, dar pana la urma tot trebuie sa plateasca . Nu va lasati intimidati ... mergeti si luati-va drepturile !!! |
Quote:
Esti culmea, ai platit avocat si nu stii in ce faza esti cu procesul :shock:? Du-te la avocat si cere-i actele si sa iti prezinte ce demersuri a facut, oricum trebuia sa primesti acasa instiintari de la tribunal, cu recursul finantelor ... etc. :paper: |
Am primit pe draq,ma minte ca nu ia venit nush ce act...Si de asta ziceam sa il verific sa il iau ca din oala.....
|
Quote:
|
Asta am de gand sa si fac,dar nici la telefon nu prea raspunde.Mia cerut 1000 ron si 1000 de E daca castiga....
Multumesc pentru sfaturi si succes tuturor.... |
Din cauza avocatilor prosti dar si a sistemului de justitie medieval este preferabil sa inscrii masina in Bulgaria. Costa si mai putin si este si mai ieftina asigurarea si orice altceava.
|
si daca se gandesc a nostrii sa faca ca si grecii sa nu-ti permita sa conduci mai mult de 6 luni o masina inmatriculata in alta tara??
ce faci?? |
Quote:
|
Quote:
dai pe harta la judetul de unde esti , apoi vezi la tribunal pagina , dai in partea stanga pe DOSARE si introduci la parte numele tau , daca iti apare vei vedea si numarul de dosar di dai pe el si iti apare termen si solutie . ATENTIE NU TOTI AVOCATII SUNT ....... |
Quote:
|
Quote:
|
in cazul in care nu am platit taxa si vreau sa ii dau in judecata ce trebuie sa fac ? am inteles ca daca nu platesc pe durata procesului nu am voie sa circul cu masina( asta a spus un avocat) insa am auzi ca cineva pe durata procesului a stat cu ultimul rand de numere rosii(sper sa nu fie vorbe aruncate-n vant). astept sfaturi, multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning