![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
Quote:
Ms Motzu de aprecieri! |
ai un ursulet frumos:P am vaz mai de mult pe la strandul record:P ..bafta cu masina:)
|
12 Attachment(s)
starea actuala a ursuletului. mai are nevoie de o toba intermediara,o caseta de directie fara "scurgeri",o modificare a barii de rigidizare fata si o spalare/eventual polish de calitate!!!:D
imi mai da prin cap sa pun si niste flanse de 1 cm la rotile fata si 1-2 cm spate |
Frumos domle'8)..are si umbra in parcare, ce-i mai trebuie:-)
|
f frumos ursul.se vede ca ai lucrat mult la el,si a mancat si ceva bani
|
Multumesc de aprecieri, am incercat dupa cat mi-a permis buzunarul sa-l fac pe gustul meu. Sunt convins k se putea si mai bine dar momentan sunt foarte multumit. Sper sa fiu la fel de multumit si de motorizare dupa ceva Km. de cum trage si etc...
|
pfuu ce bine sta acolo la locul ei :P cred ca trage in draci :))))
|
Quote:
toba finala o am noua sport, mai am nevoie de o intermediara de 2.5 si sa rezolv cu servodirectia. iar apoi: probeeeeee!!! dupa 2-3 talpi am ramas placut impresionat... |
Quote:
|
Quote:
insa se poate, eu am prinso in multe locuri si acum este bine. inca mai caut buza de IS:D cu toba nu stiu ce sa zic, asi pune si catalizator, orice. doar sa nu urle asa tare. am finala sport si doar cu finala urla de te ia dracu:)) |
Quote:
|
Quote:
intermediara originla si toba sport e combinatia potivita zic eu, suna ok "primeste putin bas" |
Quote:
|
3 Attachment(s)
astazi am sudat si am vopsit bara de rigidizare.
cam asa arata si compartimentul motor: |
stie cineva daca pot schimba fara probleme caseta de directie cu motor 2.5 24 montat?
la prima privire pare exagerat de inghiesuita de baia de ulei si ca-mi va da de furca, asi face orice doar sa nu trebuiasca sa scot iarasi motorul. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning