![]() |
Re: Bancuri & Stuff
Iepurasul prin padure vroia si el sa mearga la vulpe(bagaboanta padurii). Pe drum se intalneste cu lupul si dupa ce ii spune ca merge la vulpe "sa dea o carja" lupul il roaga sa-l ia si pe el, la care iepurasul accepta. Plecand amandoi, se intalnesc cu leul care merge si el.Cand ajung acolo iepurasul iese primul ciufulit si zice:
_mamaaaaa, i-am dat o carjaaaa Dupa asta intra si lupul care iese si el peste 5 minute: -Mamaaaaa i-am dat o carja Intra si leul si incep sa se auda pocnituri Iese si ei dupa 5 minute transpirat si zice: -ba, n-am gasit carja dar i-am dat doua scauneeee:D |
un naufragiat ajunge pe o insula, pe mana unor canibali.Seful tribului il intreaba:
-Ce preferi:moarte sau shubi dubi? naufragiatul:(sta el shi se gandeshte(ba, decat sa mor, mai bine shubi dubi) -Shubi dubi sa fie!exclama el. Si-l *** totzi canibalii in cur. Peste vreo 2 saptamani:ce preferi:moarte sau shubi dubi? Naufragiatul:(decat moarte, tot mai bine shubi dubi, mai traiesc shi eu catva timp...) -Shubi dubi sa fie! Il *** iar totzi canibalii in cur.... peste inca vreo 2 saptamani, il intreaba seful canibalilor: -Ce preferi:moarte sau shubi dubi? Naufragiatul, revoltat, spune cu hotarare: -Moarte! La care seful tribului: -Te condamn la moarte prin shubi dubi! |
Un politist cercetand un geam spart:
- Mda, exact cum mi-am inchipuit ... E spart pe amandoua parti! Cica la gabori avea loc un examen de promovare. Un subofiter se agita si afla de la cineva ca la examen se intreaba cine a scris "Luceafarul". Politistul se agita el dar nu gaseste raspunsul. Se duce la locotenent: - Dom' locotenent! Am si eu o intrebare? - Zi ma! - Cine a scris "Luceafarul"? - Ba, nu stiu. Politistul nostru se duce la colonel: - Dom' colonel! Am si eu o problema! - Da, se rezolva! Zi! - Cine a scris "Luceafarul"? - Nu stiu, dar am un prieten profesor, sa ii dau telefon! In sfarsit, afla gaboru' ca Eminescu a scris "Luceafarul" si ca sa nu uite la examen noteaza pe un bilet si il baga in pantof. La examen este intrebat cine a scris "Luceafarul". Politistul scoate discret biletul si raspunde mandru: - Clujeana S.A.! Un elicopter s-a prabusit intr-un cimitir. Politistii au recuperat 300 de victime. Un politist se barbiereste. Suna telefonul. Politistul se taie... De ce ? Sa stie unde a ramas... Q: De ce primesc politistii salariu? A: Fiindca prostia se plateste |
Quote:
Si Opelul fiind prima dragoste..., daca ramane VR6-le-n caca il scoate LET-ul ca e 4x4 |
A construction worker on the 3rd floor of a building needs a handsaw, and
spots another man on the 1st floor. He yells down to him, but the noise makes it impossible to hear anything, so he tries sign language. He points at his eye meaning "I", points at his knee meaning, "need", and moves his hand back and forth in a handsaw motion. The man on the 1st floor nods his head, pulls down his pants, and starts masturbating. The man on the 3rd floor gets so angry he runs down to the 1st floor and shouts: "What the f*ck is wrong with you, idiot? I said I needed a handsaw!" The other guy says: "I knew that, I was just trying to tell you I'm coming." |
un banc, k tot s-a desfiintat fabrik d tractoare:
Ion se intalneste cu profesorul lui d romana Profesorul:Ce faci Ioane?? Ion:Bine domn profesor! Profesorul:pe unde lucrezi Ioane?? Ion:la fabrica d tractor Profesorul:ei,vezi,nu degeaba ai ramas u corigent la mn la romana,se zice fabrica d tracroare,nu fabrica d tractor! Ion:nu e adevarat domn profesor,k in ultimii doi ani am produs un singur tractor :D |
Ion iese din baie in forma de zile mari,cu p...sculata..
Maria se uita la el si zice: - Draga ,stii,nu pot in asta seara,am o durere de cap imensa... Dar Ion vesel : stii draga,m-am gandit deja la asta si am presarat praf de aspirina pe p...Acum ramane doar sa alegi ! Cum vrei sa o iei , oral sau ca supozitor ? |
Banana si vibratorul pe noptiera..
Banana catre vibrator.....este pt prima oara? Vibratorul: nu... Banana: si atunci de ce tremuri asa? =)) |
Organul sexual masculin a cerut o crestere de salariu din urmatoarele motive:
- trebuie sa lucreze din greu; - trebuie sa lucreze la mare adancime; -Â trebuie sa lucreze cu capul in jos; - nu are ventilatie sau aer conditionat la locul de munca; - trebuie sa lucreze in mediu cu umiditate mare; - trebuie sa lucreze la temperaturi mari; - nu are weekend-uri si nici vacante; - nu are liber daca lucreaza ore suplimentare; - are un loc de munca cu conditii periculoase, care de multe ori poate cauza boli profesionale. Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive: - nu munceste 8 ore neintrerupt; - nu raspunde imediat la toate cererile; - dupa o scurta perioada de activitate, adoarme la locul de munca; - nu dovedeste fidelitate fata de locul de munca; - iese la pensie prea devreme; - nu lasa locul de munca curat dupa ce termina treaba - nu are studii... |
Un Popa Sta La Ocazie.vine O Duba Cu Politisti:unde Mergi Parinte? Pana La Ploiesti.haide Urca.urca Popa ,in Duba Vede Sub Bancheta Un Porc.din Curiozitate Intreaba Unde Duc Animalul.politistii Raspund Ca Il Duc La Bucuresti Sa Dea Examen La Teologie.la Destinatie, Cand Coboara, Popa Intreaba:daca Nu Ia Examenu, Ramane Tot La Politie?
|
Papagalul se duce la vulpe acasa, bate la usa. Deschide vulpea:
- Vulpeo, hai sa ne fu---! -Nici vorba, sunt virgina, fata cuminte si finutza etc. Si ii inchide usa. A doua zi papagalul nu se lasa, iar se duce la vulpe. -Vulpitzo, hai sa ne fu---. Vulpea iar il refuza. La fel si ziua urmatoare. Pleaca ofticat papagalul si pe drum se intalneshte cu porcul. -Unde te duci porcule -Vreau s-o f-- pe vulpe. -Degeaba, nu se lasa. -Fii atent aici, zice porcul. Bate la usa, iese vulpea... -Hai sa ne fu--- -Bine. Intra porcul si o fu-- pe vulpe MORALA: Degeaba esti papagal, ca sa fu-- o femeie trebuie sa fii porc |
Un gagiu agata o gagica foarte buna. O duce acasa, o dezbraca si incep sa se f**a in toate pozitiile. Papagalul ce statea sus pe sifonier intr-o colivie, incepe sa comenteze. - Mama, in ce pozitie a pus-o! Ce i-o trage acum! Gagica indignata ii sopteste gagiului la ureche.
- Daca nu-ti faci papagalul sa taca, eu am plecat, sa stii. Asta nervos, se duce la papagal. - Ba, daca mai faci vreun comentariu, iti smulg toate penele. Papagalul speriat, tace malc. Incep astia din nou cu pozitii peste pozitii. La un moment dat gagiul se suie pe fotoliu, face o tumba in aer si se propteste exact intre cracii ei, in pat. Papagalul neputandu-se abtine. - Imi bag p**a-n ele de pene, asta-i chiar faza de comentat!!! |
O blonda se hotaraste sa se cuminteasca, asa ca se cupleaza cu un baiat cuminte. Cand, in sfarsit, ajung in pat, tipul ii zice blondei: \"Pot sa-ti zic Ghiocel?\"
"Da. de ce?" "Pai esti prima..." "Aha, da' eu pot sa-ti zic Boeing?" "Da, de ce?" "Pai esti al 747-lea..." |
Bula plangand la un semafor. Un trecator il intreaba:
- De ce plingi, Bula? - M-a facut unu cu un WV. - Si acum unde te duci asa hotarit? - La BMW, ca am auzit ca aia nu fac pe nimeni. |
asta e cu aluzie???:):D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2025 4Tuning