![]() |
Re: Autohtona Noua vs SH Strain
Cat costa un c***t de injector la un logan ? sau un ambreiaj cu volanta...
crezi ca e mare diferenta ? nu uita ca este ranault. Si despre ce taxe e vorba ? impozit si asigurare ? se ia in functie de motor nu de marca Ambreiaj bmw 525 1020 lei logan 860 lei |
Quote:
La masina mea costa in jur de 600 lei ambreiajul :D |
Quote:
SAX1987 ... bine le zici,si 100% adevarate. PS: Am printre vecini ,tineri cu logan 1.4mpi.Le considera supercar-uri dupa cum merg cu ele.Schimbata evacuarea cu una sport (sa se auda,sa se faca remarcati),geamuri cu folie ,eleroane,manele la maxim intr-un sistem audio gen casetofon din `92,praguri ,diferite stickuri pe masina,tot felul de inscriptii : brembo,oz,plecat primul de la semafor,turat in 7000 ture daca a indraznit vreunul sa plece inaintea lui s.a.m.d. @Cosminel mataluta cati anisori ai,ca vad ca o tot dai cu tinerii teribilisti si/sau fitosi inainte? Edit: Acum ti-am vazut masina, o dacie antica , "tunata frate",m-am lamurit,succes pe mai departe.. |
Quote:
Terminati ca si la celelate firme costa. La Logan 1.5 dci ambreiajul e 450 de ron,gasesti si la 240 de ron. Sax la orice masina costa,da,probabil ne-am obisnuit ca la Dacie..cu 500 de ron,faceai motorul si directia. :) Acem - da,trebuie sa intelesi si aia,asa cum astia cu bmw'uri 316 rupte pe dincolo aduse aici se cred in avioane,asa si cei cu 1.4 mpi,si culmea mare diferenta nu e,ca ambele is masini care nu sunt de chinuit.Ambele au motoare mici..fara putere,fara cuplu. |
Vezi ca ambreiaj inseamna disc + placa de presiune + rulment si zi`mi te rog unde ai gasit preturile astea...
|
SAX eu ma refeream la ce o zis Anaconda ala la ce comparatie facea el cu BMW-urile lui. Da iti dau dreptate am vazut si eu fitzele tinerilor Loganisti. Stiu unu care se dadea mare ca o facut pe unu cu 318 la o liniutza.
Acem - Da ai vreo problema ca am eu o Dacie antica ? Ai vazut tu ca e tunata a?:lol: Daca pentru tine ala inseamna tuning e problema ta dar eu nu am pomenit nimic ca am o Dacie "tunata". Crezi ca le port ciuda la aia care au masini straine si ca eu am o "Dacie antica" stai linistt ca nu plang eu pentru asta. Numai ca eu nu suport oameni fitzosi cu fitze daca te numeri si tu pe aicea e problema ta. |
pana si la batrana dacie, kit-ul de ambreiaj costa 380 lei. poate cu 500 lei cumparai pisele la motorul de dacie dar tot nu-ti ajungeau. vorbesti din auzite.
|
Prefer un Golf4 /Golf5 , Audi A4 , E39 etc decat un Logan nou cauzele au mai fost enumerate mai jos ;)
|
Quote:
Bineinteles ca la toate costa destul dar decat sa repar Loganul mai bine repar altceva cu mult mai bun . Prefer sa dau banii pe o turbina/injectoare pentru un opel sau ford decat pentru Logan daca tot costa la fel si ma bucur de confortul unei masini adevarate nu o caruta cu motor !!! Mai terminati mai sa divinizati Loganul asta , deja sunteti culmea . A zis cineva mai sus sa va facem statuie :shock::shock::D:D:D |
Quote:
Un "reparat" de injector in mod profesionist adica la Delphi costa cam 5-9 milioane. Desigur asta implica mai multe chestii: verificare pe banc, curatare cu ultrasunete, curatare rezervor + conducte, cod in computer, filtru nou etc. deci "reparatul" te poate duce spre 8-9milioane. Un "reparat" la baietzi la service-uri cat de cat ok costa 3-3.5 milioane. Kitul ambreiaj e undeva la 7milioane incluzand si manopera aici depinde daca il cumperi tu sau daca ti-l monteaza la service. |
Quote:
Incercati sa comparati orice alta masina in banii de Logan,ma refer la Aveo,Clio,Corsa,Fabia,Albea,Lacetti..cu una Sh. |
Quote:
Mai repet exemplul cu skoda octavia 2 postat mai sus si mai sunt sute de exemple . |
Eu cred ca ar trebui sa va linistiti toti, ambele tabere. Pe de o parte hai sa recunoastem ca loganurile(punctul de referinta in comparatie deoarece e cel mai raspandit) asa cum sunt ele merg. Eu am vazut logan cu peste 400k km, si inca mergea OK, de asemenea am vazut loganuri in stare buna cu peste 200k km gramada. Toti cei ANTI-Logan sa stie ca loganul este o masina cu un raport pret calitate foarte bun si in general o masina care rezista bine timpului.
Partea 2: Nici voi baietii cu loganuri nu mai sariti in sus ca si cum masina voastra e revolutia in constructia automobilelor si tine pas cu orice alta masina. Nu e asa! Reveniti-va de la ideea ca un logan nou e cu siguranta mai bun decat orice second-hand uzual(masini pana in 10.000euro). Adevarul este ca dacia este buna ca masina ieftina...te duce, te aduce, nu te ploua, nu te bate vantul si FOARTE IMPORTANT: NU SE STRICA. Unde sunt putine, putine se pot strica. Dar, sa revenim...dacia in materie de confort, lux, dotari este foarte slaba, dar sa tinem minte, nu astea sunt capitolele in care dacia trebuie sa exceleze. Per ansamblu, este o decizie dependenta de preferintele personale. Si subliniez ca ambele decizii sunt bine echilibrate. |
Bine zis! Iti dau dreptate , poate asa se mai linistesc.
|
Quote:
Te inseli omule , nicodata nu va fi mai buna chiar daca e noua !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning