Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cel mai penibil moment din viatza ta.. (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1868-penibil-moment-viatza-ta.html)

DolusD 17-09-06 22:07

Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..

Da frate f***i musca mami ei ,nici yo nu mai auzisam asa ceva !
Alt moment penibil o fost cand ne-am mutat din CS in GJ !Am facut chef cu preteni in ultima seara si am ajuns acasa pe la 3 noaptea mort de beat si nu mai reuseam sa bag cartela la interfon ......etc....problema a mai mare ca pe la 4 m-au trezit ca sa plecam (nu aveam cum sa ma trezesc in 1 ora) sa evitam aglomeratia si din CS(Caransebes) pana in GJ(tg-jiu) am vomitat de vreo 20 de ori (ca omora tata masina )mirosea in masina numai a alcool (in special votca perfect lemon si bere :)) :)) :)) ) si la intrarea pe valea jiului(era un bar) am oprit ca sa bea tata o cafea ,cea mai penibil faza a fost ca atat de beat eram incat am adormit cu capu pe masa la bar :oops: :oops: :oops: ,deabea m-au trezit ai mei

Mustang 17-09-06 22:25

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 556755)
cel mai penibil...si poate cea mai mare tzapa...a fo cand am aflat ca o duceam pe pretena mea sa se intalneasca cu pretenu ei in alt oras...cica mergeam la club...si defapt imi duceam pretena sa i-o mai traga si altu...nasol moment oricum...mai ales cand afla si pretenii:oops:

jalnica fiinta ... fosta ta ;)
sper sa fie fosta in momentul asta !

slay3rexe 17-09-06 22:50

Quote:

cel mai penibil...si poate cea mai mare tzapa...a fo cand am aflat ca o duceam pe pretena mea sa se intalneasca cu pretenu ei in alt oras...cica mergeam la club...si defapt imi duceam pretena sa i-o mai traga si altu...nasol moment oricum...mai ales cand afla si pretenii:oops:

nasol moment omule. nu cred ca te-ai simtit prea bine. eu zic ca merita o mama de bataie buna.

dreamer 18-09-06 00:32

Si ce a patit fata dupa ce ai aflat de treaba?
Chiar nasoala faza...

Gabi 18-09-06 03:10

Yack: frati de suferinta suntem ! :)

PS: ce-a patit, sau ce-ar fi trebuit sa pateasca, e logic ! :)

Fabulous 18-09-06 12:01

Pe aia s-o arunci afara din masina, la ora 11 noaptea in mijlocul ferentariului! Si sa anunti taximetristii din zona ca daca vine o tipa care arata asa si asa sa nu o duca nimeni niciunde ca are ciuma!

Yackone 18-09-06 14:11

tipa o sa sufere mult si bine de acu incolo fiindca si-a batut joc de cine nu trebuia...o sa se loveasca peste tot de mine...mai ales ca romania o tara destul de mica...p.s. care e stundent prin cluj la limbi straine sa-mi dea un p.m.;) ;) ;)

dexter_20 18-09-06 19:18

Quote:

Eu o legam de masina si o puneam sa alerge sau ceva mai sadic de genu...legat de copac si infometata pana spune ca ii pare rau, dupa care o dezlegam si acolo dormea! Nu am patit-o si nici nu vreau sa patesc asa ceva. Bafta la revenge!!! Pacat ca nu-s la facultate in Cluj... Da nici ca sunt in Brasov nu imi pare rau.

Spark 18-09-06 22:23

Quote:

mey .. da` asta ii penala rau ...
deci .. sa fim seriosi .. macar isi putea pe altcineva care sa o duca ...
asta ii pur si simplu bataie de joc .. in principal

srry ... si sper ca altzii sa nu patzeasca ce ai patzit tu

Skillzu 24-09-06 01:20

l-am avut....cel mai tare.adevarat.prietenii mei iubiti din constanta si bucuresti. va pupa skillzu

nu mai beau solo niciodata :lol:

Kent8 24-09-06 11:11

am avut o data o pretena in brasov(daca tot era vorba de brasov mai sus) si...nu da dracu s-o intalnesc o data... si era cu altu...nu i-am zis nimic...da de atunci nici n-am vazut-o, eu eram cu ai mei prin brasov...si mi-o fo jena....de ei
da asta s-o intamplat acu 4 ani...da de-o vad acuma o bat cu capu de borduraaaaaaaa doar pentru ce mi-o zis mama
ma frate mijto...suna povestea ta, pacat ca s-a intampalt asa
eu n-o legam de copac, vedeti-va ma de treaba, o legam de pat...si mai aduceam vreo 2-3 preteni..s-o ciocaneasca s-o invete minte sa stea cu tine si sa si-o puna cu altu...sau as mai fi facut ceva
o taiam cu lama...asa putin cate putin, apoi puneam sare(cum se face saramura :)) ) cand o ustura o spalam cu putin otet...si tot repetam operaiunea pana isi cerea scuze de o mie de ori in genunchi pupandu-mi picioarele.... o varianta, mai am mai multe medode de-a face oamenii sa-si ceara scuze, mai vrei sa-ti mai zic?
cand vi in cluj...ala de la litere, da-mi un mp-u sa te duc intr-un loc...mijto daca vrei tipe de tipe...acuma deschis nu rpea stie lumea de el :P

bogdan C.E.T. 24-09-06 18:23

mah , du'ti gandurile pe www.morgue666.com , nu aici

Eugen_TL 24-09-06 20:42

exact... kent mama tu nu suferi cu dragostea..cu capu mai degraba scz ca-ti spun;)

Gabi 24-09-06 20:50

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 562960)
l-am avut....cel mai tare.adevarat.prietenii mei iubiti din constanta si bucuresti. va pupa skillzu

nu mai beau solo niciodata :lol:

Mai astept ma mult sa spui ce s-a intamplat ? :lol:

EvLSant0S 24-09-06 23:12

eh,stai linistit,a inregistrat zguby :D

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning