![]() |
Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?
Eu am gasit Coupeu la birou atins pe stanga spate...aripa+bara...cu ocazia asta ii doresc umplerea frigiderului cu multa carne celui ce a comiso.
|
ne cam ajung blestemele ...cred ca am uitat dar mentionez acum ca le multumesc tuturor fanilor mei din bucuresti din zona calea vitan care au tinut sa-mi lase o amintire pe capota ..cu cheia ..lunga de vreo 20 si ceva de cm.
Va multumesc inca o data ..si ..aveti o lumanare aprinsa la biserica de la mine ! ;) :D |
Mi-am gasit masina acum vreo luna zgariata cu "X"-uri pe usile de pe dreapta.. :sad:
|
Quote:
|
Poate vroia baiatu stiker si nu a vrut sa dea bai pe inscriere:):)
|
Acum vreo 1 luna jumate sa zic am vopsit mashina am aduso seara de la vopsit ,dimineatza zgariata cu keia pe capota , acum aproape o luna am vopsit cealalta mashina am gasit aripa fatza stanga zgariata shi cu urme de vopsea alba! m`am tot uitat pe la mashini da nu am gasit albastru pe nici`una din zona!
|
Quote:
|
ery ti-am vazut de multe ori masina parcata pe IG.Duca in apropiere de intersectia cu mamaia , nu stiu cum ai curaj so parchezi acolo :(
|
Nu am de ales..:)
|
Quote:
|
Haha bun topic. Eu ce sa mai zic? ca la mine "omul" cu cheia nu s-a oprit de la far pana la stop pe toata partea dreapta. Iesise spritzkitul ca si creta pe vopsea. Dusmani yok ca doar m-am mutat... Doar luasem si masina. Ai dreaq saracii... Si cand spun asta nu ma refer la bani. Stiti voi la ce...
|
cu toti avem dusmani...eu mi-am gasit-o dimineata in parcare cu emblemele de pe jante rupte...dar...nu a vrut sa le fure ca banuiesc ca le lua cu el....le-a lasat jos langa roata.....aa...si inca vre-o 10 stergatoare lipsa...azi le puneam...a doua zii ...puneam altele...
m-am jurat ca daca vad pe careva ca se apropie noaptea si face vre-un gest ceva....il impusc pe loc...vb lu ERy....sa va umplu frigiderele ca doar urmeaza craciunu.... |
Quote:
eu am mashina mereu murdara ... dar azi dimineta am gasito curata .. o sa ii pun pe copii aia sa stea mai mult pe :) cam oftopic dar eu asa ma gasito |
ii multumesc ratatului care n-a gasit alt loc unde sa se fereasca de un caine decat pe capota mea.
|
Ar trebui sa facem o brigada sa umblam prin parcari pe care il prindem sa ii rupem capu :)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning