![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
va spun eu sigur ca cine trebuia sa inteleaga a inteles...acum poate ne spune si noua ce trebuia sa se inteleaga...
|
da, este f posibil lucrul acesta! stiti cum e, dintre toti prietenii, 1 sau 2 sunt cei care stiu totul despre tine si iti sunt MEREU aproape. pt mine unul dintre acestia este baiat si ma mandresc cu el:D .
|
si....da, tre sa recunosc k nu exista prietenie intre un barbat si o femeie fara o mica aventura intre ei p'acolo pe undeva :oops: :mrgreen: dar in cazul nostru aventura asta e cea care ne-a unit:D :hug: daca nu s-ar fi intamplat am fi fost ceva in genul :poke: :punch:
|
si dak atzi avut o aventura o data .... oare nu o sa mai avetzi si pe viitor ? ... mici scapari .. ;)
|
chuwawa ....
Quote:
daca ai calcat odata calci si a 2`a oara .... si o spun si din proprie experientza .. si sa nu negatzi k nu se intampla asa k imi sug shireturile ... |
asa este...subscriu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: chuwawa ....
Quote:
|
SPARK am intalnit si eu faza asta si presupun eu in mintea mea bolnava ca se inteleg mai bine ca prieteni deoarece nu mai au de impartit multe chesti de dat ordine sau de dat raporturi asa esti liber si te vezi cu alti ochii! o fii bine ce am spus ?
|
am vb la gen nu neaparat de voi2 ca nu cunosc si nu ma bag .......
|
mda ... probail ... eu ink nu am patit ..
in schimb .. invers am patzit .. cateva .. ca si iubitzi ne intelegeam bine ... si ca si amici .. de abia dak vb ... da` ce sa ii faci .. asta e viatza ... ;) |
ai dreptate asta e viata si buna si rea!
|
daca ar fii numai buna, nu ne-am da seama cat de buna este.
|
.....va zik eu k exista doar prietenie trust me :twisted:.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning