Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Prietenie intre barbati si femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13515-prietenie-barbati-femei.html)

Leutzu_ 06-04-06 14:38

Re: Prietenie intre barbati si femei?

va spun eu sigur ca cine trebuia sa inteleaga a inteles...acum poate ne spune si noua ce trebuia sa se inteleaga...

RoXaNa21 06-04-06 16:17

da, este f posibil lucrul acesta! stiti cum e, dintre toti prietenii, 1 sau 2 sunt cei care stiu totul despre tine si iti sunt MEREU aproape. pt mine unul dintre acestia este baiat si ma mandresc cu el:D .

RoXaNa21 06-04-06 16:24

si....da, tre sa recunosc k nu exista prietenie intre un barbat si o femeie fara o mica aventura intre ei p'acolo pe undeva :oops: :mrgreen: dar in cazul nostru aventura asta e cea care ne-a unit:D :hug: daca nu s-ar fi intamplat am fi fost ceva in genul :poke: :punch:

Spark 06-04-06 20:05

si dak atzi avut o aventura o data .... oare nu o sa mai avetzi si pe viitor ? ... mici scapari .. ;)

Psycho 06-04-06 23:59

chuwawa ....

Quote:

Originally Posted by Spark
si dak atzi avut o aventura o data .... oare nu o sa mai avetzi si pe viitor ? ... mici scapari .. ;)

daca ai calcat odata calci si a 2`a oara .... si o spun si din proprie experientza .. si sa nu negatzi k nu se intampla asa k imi sug shireturile ...

Leutzu_ 07-04-06 09:26

asa este...subscriu...

RoXaNa21 07-04-06 11:00

Quote:

Originally Posted by Spark

da Spark, ai dreptate, a fost f posibila si a 2-a aventura venind din partea mea de data asta:oops: dar stiind k noi k iubiti nu ne intelegem abs deloc, in schimb k friends suntem the best, m-am controlat si am purtat in continuare respect prieteniei noastre:-)

Spark 07-04-06 13:58

Quote:

Originally Posted by RoXaNa21
... dar stiind k noi k iubiti nu ne intelegem abs deloc, in schimb k friends suntem the best ...

hmm ... asta cum mai vine ? ... ca prieteni va intelegetzi bine si va acceptatzi su putetzi face multe chestii impreuna ... dar ca si iubitzi nu ?

d3vilish_lips 07-04-06 15:55

Re: chuwawa ....

Quote:

Originally Posted by Psycho
daca ai calcat odata calci si a 2`a oara .... si o spun si din proprie experientza .. si sa nu negatzi k nu se intampla asa k imi sug shireturile ...

...i`auzi foarte interesant deci dupa ce te`am prins s`a mai intamplat asa k forumu e foarte bun infromator ....:rolleyes2

ANDY_62SLC 08-04-06 03:25

SPARK am intalnit si eu faza asta si presupun eu in mintea mea bolnava ca se inteleg mai bine ca prieteni deoarece nu mai au de impartit multe chesti de dat ordine sau de dat raporturi asa esti liber si te vezi cu alti ochii! o fii bine ce am spus ?

ANDY_62SLC 08-04-06 03:26

am vb la gen nu neaparat de voi2 ca nu cunosc si nu ma bag .......

Spark 08-04-06 11:05

mda ... probail ... eu ink nu am patit ..
in schimb .. invers am patzit .. cateva .. ca si iubitzi ne intelegeam bine ... si ca si amici .. de abia dak vb ... da` ce sa ii faci .. asta e viatza ... ;)

ANDY_62SLC 08-04-06 12:07

ai dreptate asta e viata si buna si rea!

Leutzu_ 10-04-06 01:18

daca ar fii numai buna, nu ne-am da seama cat de buna este.

d3vilish_lips 11-04-06 17:54

.....va zik eu k exista doar prietenie trust me :twisted:.....

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning