![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
MS.
UPGRADE: Montat cablu AUX Multumiri lui Dan pt piese si lui Thex ( la 12 noaptea in fata blocului demontam/montam ) :dance: |
1 Attachment(s)
Ce spuneti ar merge niste prelunguri in genu asta? Vreau ceva finut nu grosolan... iar in spate sa se continue putin pe colturi (niste buze) iar in mijloc finut un U negru.
|
Sincer...nu imi plac ..bara din fata ar merge de rs lasata jos si voila !
Multa bafta cu masina ! |
Nu te supara ca iti zic, dar.. o masina se lasa jos din suspensii apoi din prelungiri. :D Daca iti faci griji ca o sa fie prea joasa cu suspensii sport nu stiu de ce te gandesti sa ii pui prelungiri atunci.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ideea e sa reusesc sa desenez o prelungire care sa se pupe cu liniile masinii, si sa fie finuta, un fel de pachet sport din fabrica. Exista pt megane, original de la renault asa ceva, dar nu-mi place cum arata. Daca e desenata cum trebuie si facuta e imposibil sa dea rau pe masina. Pun poza cu o prelungire frumoasa pe un opel, vreau ceva mai finut. Pun poze si cu kitul de la renault, cel verde. Poze si cu ceva ce mi-a placut la un megane rs: pragurile+deflector spate |
Fara fibra si vopsit orice fel de prelungire ai pune o sa se vada ca e pusa. Mai astepti un timp strangi din portofel si mai simplu iti faci una din fibra cap coada vopsesti si tare mi-e ca iesi mai ieftin decat cu alta bara.
|
1 Attachment(s)
Ai schimbat locu de parcare..dar tot am gasit-o
Foarte frumoasa masinuta.. Poza cu titiul.. cam neclara , dar.. |
3 Attachment(s)
Sa spun ca am renuntat la ideea de prelungiri, asa ca m-am gandit la ceva de genu: eliminat bandouri + buza / eliminat bandouri + deflector dar altfel decat isi pun toti / iar la praguri ceva in genu---de fapt astea nu-s praguri, se lipesc undeva la jumatate pragului original sau poate raman stock daca da bine.
+ arcuri ps: cu modificarile aduse din fibra, nu vreau ca barile sa coboare mai mult de 2-3cm O alta varianta ar fi bara fata RS + bara spate desenata de mine, dar RS toata lumea are si toata lumea isi pune. DECI PARERI, pro - contra nu conteaza:D |
La bara clean trebuie o buza finuta,altfel nu se potriveste cu aspectul clean. Pe spate, in general sunt adeptul clean, dar avand in vedere formele Megane-ului, e mai potrivit un difuzor ceva. Pragurile pe care le-ai aratat sunt interesante.
In general sunt adeptul clean, deci din umilul meu punct de vedere suna mai bine planurile astea decat celelalte pe care le aveai in cap. |
Asa e, ai mare dreptate dar megane-ul are cele mai ciudate bari cred e f greu sa gasesc ceva si nici in photoshop nu-s expert!
Bara spate imi place maxim cum am facut-o, la fel si "pragurile" dar bara fata mai trebuie cautat si gandita ca sa mearga cu aia spate care e una finuta. Am timp sa mai caut. |
Arata bine bara spate cu acel difuzor ;)
|
O bara spate asemanatoare am vazut in catalogul celor de la ktech racing(anglia).
La vreo 300 de euro |
http://www.k-tecracing.com/show_prod...appid=11&pic=1
Despre asta cred ca vorbeai. E foarte tare |
Chiar arata bine ;)!
|
1 Attachment(s)
Am vazut si eu acea bara-difuzer de fapt doar ca e prea racing pt ce vreau eu si mai toata lumea isi pune acel model de difuser. Pe cand un difuser plin cu linii orizontale am vazut doar la romexpo pe o bora alba. In plus eu nu vreau sa-mi pun si tobe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning