Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Cum A fost la Baneasa?Parerile voastre... (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1285-baneasa-parerile-voastre.html)

BogdanCMS 11-06-04 21:07

Stuey, da, poate am exagerat, cel putin cu Cielo, care e o masina care merge tunarita, daca e facuta cu gust...Si pe Dacii SN sau SLZ merg, dar foarte finutz, gen cum are TYE(respekt mane!), nu exagerari tzaranesti...Eu totusi merg pe conceptul ca la o masina merita cu adevarat un tuning exterior, mai exact styling, numai daca are si un motor destul de capabil, de cel putin 150cp. Nu de alta, dar zic eu ca mai degraba te faci de ras cand vii cu o masina superba, dar destul de slabuta, si vine nush ce ragalie de Dacie, sau mai stiu eu ce masina, cu 4 carburatoare si cu ax cu came de competitie, si-ti da fum...Parca nu cade bine, nu? :wink:

steph 12-06-04 00:14

bogdancms ori sunt io mai blond la ora asta ori tu te contrazici singur sau cel putzin deviezi urat ... ba zici k nu are rost tuning pe dacie si porma k dak ai tuning exterior tre sa ai si motor sa nu itzi dea fum o ragalie de dacie ... ce legatura are una cu alta?

DnI 12-06-04 00:43

sunt oameni pe care nu-i intereseaza motorul, ci doar tuningul exterior, sa arate cat mai frumos, cat mai deosebit masina fata de cea de serie.
sincer eu nu as baga banii in motor, exteriorul ma tenteaza mai mult.
fiecare cu parerea, cu banii si cu gustul lui. :D

DnI 12-06-04 00:55

deja am fost off topic, scuze!
parerea mea mi-am zis`o pe la inceput, si acum, a fost misto! decat nimic bine ca a fost ceva, incet , incet pana la perfectie.
nu am apucat sa va cunosc, am stat chiar in spate la start pe acolo, si putin pe la movila aia de pamant, dar jos nu am urcat.
probabil ca acolo sus era grupul foto/video 4tuning, la inaltime :D :D
bafta in continuare, d`abia astept urmatoarea cursa!

EvLSant0S 12-06-04 00:58

mai.... mai bine faci tuning la motor... decat ext. asta e parerea mea.. degeaba arata masina de mama doamne..daca nu trage.. aa ca esti mare gagicar.. si ti-o faci ca sa agati asa parca mai merge.. :) dar una e sa te bage in scaun la o usoare apasare pe pedala de acceleratie... :)

BogdanCMS 12-06-04 01:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
bogdancms ori sunt io mai blond la ora asta ori tu te contrazici singur sau cel putzin deviezi urat ... ba zici k nu are rost tuning pe dacie si porma k dak ai tuning exterior tre sa ai si motor sa nu itzi dea fum o ragalie de dacie ... ce legatura are una cu alta?

Omule, cu tot respectul, eu zic ca ar fi bine sa citesti cu ATENT toate posturile inainte sa te legi de mine absolut gartuit. Am zis asa:
Quote:

Mie sincer tuningurile exagerate la Dacii, Cielo sau alte de genu' asta mi se par total inutile,
...am vb deci de tuninguri EXAGERATE, gen super spoilere sai eleroane fara utilitate, iar dup-aia am zis asa:
Quote:

pe Dacii SN sau SLZ merg, dar foarte finutz, gen cum are TYE(respekt mane!), nu exagerari tzaranesti...Eu totusi merg pe conceptul ca la o masina merita cu adevarat un tuning exterior, mai exact styling, numai daca are si un motor destul de capabil, de cel putin 150cp.
Ca sa ma explic ca in clasa 1, am afirmat ca UNELE tuninguri MAI FINUTE,NU EXAGERATE, merg...Nush daca stii Dcaia lui TYE, cred ca e singura Dacie tunarita care-mi place, restul sunt adevarate Kitschuri.
Si sincer, m-am cam saturat sa ma tot explic in fata UNORA care le e lene sa inteleaga direct din context. Cititi mai atent va rog....Multumesc!

Hondarul 12-06-04 08:47

Brrrrrrrrrrrr !!!! Huideooooooooooo !!!! Piua !!!!

Oltcitul ala nu are mah VR6, numai capota umflata, atata tot...

In rest, hai cu on-toppicul ala o data ca nu mai vine...

Zyx 12-06-04 14:53

Pai si pana la urma care este treaba q oltcitul ala ca sunt si io curios...
Cat despre dacii tunate: RESTECPA TYE!!! Super tare solnitza! Prea tare! Exact cum zicea si CMS: cea mai frumoasa dacie tunata! Mult prea finutz si mult prea tare!

Gabi 12-06-04 15:02

Zyx & all: eu nu cred ca Oltcitu' ala are motor de vr6, pentru c-ar crapa in 2. Si oricum, pana nu vad, nu cred.

PS: Santos zicea cu o pagina in urma ca \"ce conteaza cum arata, daca fuge?\". Santose - ai vazut-o tu \"fugind\"? :wink:

Zyx 12-06-04 15:12

Nu cred ca s-ar crapa ci cred ca s-ar rupe in 2, masina!!!
Oricum, nu stiu nimic de masina... Am vazut doar filmuletul de la Baneasa cu oltcitul si cu cielo si m-a cam intrigat!!!

Gabi 12-06-04 15:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zyx\"
Oricum, nu stiu nimic de masina... Am vazut doar filmuletul de la Baneasa cu oltcitul si cu cielo si m-a cam intrigat!!!

Zyx: sunt 2 masini diferite (Oltcitu' \"vr6\" si cel de la Baneasa). Ala \"vr6\" e din Cluj, iar cel de la Baneasa e din Bucuresti.

PS: un Oltcit are ceva de spus in fata unei Dacii (no turbo, fara alt motor, etc.).

Hondarul 12-06-04 15:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zyx\"

STATI calmi ca este un Opel Corsa ala nu e Oltcit...

Daca este vorba de filmuletzul care se cheama Oltcit vs. Cielo, cu un Cielo alb si un asa zis Oltcit verde, care este de fapt Corsa...

BogdanCMS 12-06-04 15:22

Deci pana la urma masina aia care s-a dat cu Cielo ala al lui Sebi a fost Oltcit sau Kaddet Gsi? Ca asa ziea lumea p-aici, eu m-am uitat de 15 mii de ori la film si tot Oltcit pare...Sa ma lamureasca cineva si pe mine..pls.. :?

Hondarul 12-06-04 15:27

Deci...
Estem 2 Cielo-uri. Cu Sebi s-a dat GSI negru, cu Cielo Alb s-a dat Corsa. Oltcit s-a dat cu Dacia numai.

Ura !!!

BogdanCMS 12-06-04 15:48

:oops: :oops: :) Ok, my bad, 10xz Hondaru, am vazut si eu acum ca-i de fapt o SN, dar era cu stickere albastre si avea viteza, semana mult cu Cielo...Asta e, sunt si chior si ma agit ca prostu... :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning