Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/126596-trei-printi-germani-audi-a8-vs-bmw-750li-vs-mercedes-benz-s550.html)

CO$BMW37 24-08-09 14:19

Re: Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550

Eu aleg seria 7 si pentru ca sunt fan pe langa multe altele dar nu uitati ce au zis japonezi cand a aparut seria 7 ca este cea mai tehnologizata masina din moment acela a facut si pe ceilalti sa ridice oarecum niste standarde sau sa le perfectionezi.Fiecare producator a facut asta mai mult sau mai putin intr-un anumit timp. Nu putem decat sa le admiram si sa ne bucuram ca NEMTII le fac si in ce stil le fac nu cred ca un iubitor nu intoarce capu numai dupa una din cele 3 oricare apare pe strada.

adrian78bmw 23-09-09 22:22

Fara niciun dubiu, noul BMW Seria 7 demonstreaza ca este, de departe, cea mai dinamica limuzina de lux din lume. Ea atinge perfectiunea la acest capitol, fiind parca din alta lume. Iar motorul lui BMW este din noua era ecologica: consum si emisii reduse, rafinament si performante incredibile. Mercedes Clasa S ramane masina confortului suprem, a calitatii de fabricatie exceptionale Ambele mai au de lucru: BMW la confort, Mercedes la dinamica. ultima parte e cea mai adevarata

dolb 23-09-09 22:26

pai stai putin.. bimmeru e nou .. productie 2009, pe cand mercul e cam vechiut. Hai sa vedem cu ce vin stelistii la inaintare pe varianta S .

In seria 7 chiar am urcat azi ( ca asta de la inceputul topicului ). ce pot sa zic decat ca isi face treaba la comfort, si pe mine deja ma luasese somnul :)

_anaconda_ 23-09-09 22:55

Ce primeaza in clasa asta este confortul si luxul, nu dinamica sau 0.5 litri la suta consum. Mercedes este inca za King, astept noul A8 sa vad cum se prezinta.

underline 24-09-09 10:53

a8 este cea mai buna...atat la confort cat si la capitolul sportivitate...bmw are o gramada de butoane, butonase care fac viata cam grea...mercedes este cea mai confortabila dar sta mai rau la sportivitate...una peste alta toate sunt cam la fel...ca la sportivitate sa fim sincer cine e curios de 0-100?dai 80 000 de euro pentru 0-100? trebuie sa fii putin tra la la...toate se comporta bine la depasiri, vitezele maxime sunt cam la fel la toate, asa ca este egalitate intre ele...la fel de bine se sta in toate...
cat despre design mie personal bmw nu imi place deloc...e aiurea si fara nicio idee...a8 este cel mai conventional dar si cel mai frumos

dolb 24-09-09 11:34

eu nu inteleg ce ai vrut sa zici !

deci prima oara ai zis ca a8-ul e cel mai bun iar bmw-ul e vraiste..ok.

apoi zici ca defapt mercedesul este cel mai comfortabil dar sta mai rau la sportivitate ( in comparatie cu bimmerul poate, pt ca la audi ii da rusinica ).

Ok deci, mercedesul dupa parerea ta este cel mai comfortabil, iar din date tehnice este mai rapid/puternic decat audi.

Acum arata-mi si mie de ce A8 este cea mai buna ! Pt ca ai un amarat de a4 1.9 tdi ? sau cum.

_anaconda_ 24-09-09 12:52

Daca o masina este mai rapida ca alta un inseamna ca e mai sportiva. 2 lucruri distincte. Desi un S500 este foarte rapid, mai rapid ca o S2000 de exemplu asta nu inseamna ca e mai sportiv. Overall ca tinuta de drum, setare a suspensiei A8 este ceva mai sportiv decat MB care are totul pe confort, asa cum trebuie in 90% din cazuri la masinile astea.

ionut_cluj 24-09-09 13:06

Daca tot vorbim de limuzine, nu e mai logic sa comparam confort, dotari, materiale, gadgeturi, etc, decat care-i mai rapida sau mai sportiva?

Am mai scris asta?

carutasu 24-09-09 13:13

Quote:

Originally Posted by underline (Post 2665231)
a8 este cea mai buna...atat la confort cat si la capitolul sportivitate...bmw are o gramada de butoane, butonase care fac viata cam grea...mercedes este cea mai confortabila dar sta mai rau la sportivitate...una peste alta toate sunt cam la fel...ca la sportivitate sa fim sincer cine e curios de 0-100?dai 80 000 de euro pentru 0-100? trebuie sa fii putin tra la la...toate se comporta bine la depasiri, vitezele maxime sunt cam la fel la toate, asa ca este egalitate intre ele...la fel de bine se sta in toate...cat despre design mie personal bmw nu imi place deloc...e aiurea si fara nicio idee...a8 este cel mai conventional dar si cel mai frumos

Intai spui ca A8 e cel mai bun ca sta mai bine si la capitolul sportivitate (desi 7-le e la o mila in fata...iar in general in teste s-au comparat acceleratiile si reprizele, asemenea limuzine nu prea s-au testat pe circuit, dar sunt convins ca tot 7-le ar fi mai rapid).Reiau deci...A8 e mai bun ca este mai confortabil si mai sportiv.Apoi spui...la capitolul sportivitate...ce conteaza, cui ii pasa de 0-100.Iar la depasiri si viteze maxime le dai de egale.Cand se pune?Si cum ai stabilit atunci plusul de sportivitate al A8-lui, in ce mod ai testat asta?.
In rest, la confort, lux, repet, nu mi se pare 7-le absolut cu nimic mai prejos, iar ca aspect exterior, BMW-ul imi place mai mult din fata si din profil, din spate insa lasa intr-adevar de dorit.

A...am gasit chiar si o referinta pe circuit, si nu e la o mila, ci la o mila si ceva.Iar in linie dreapta, cu cat e intervalul 0-xxkm/h mai mare, cu atat creste diferenta.
Sunt de acord ca nu e criteriul principal la limuzine, dar de ce sa pretimdem lucruri care nu sunt adevarate?

underline 24-09-09 13:36

intr-un a8 nou am fost...in 7 nu de aia poate sunt si subiectiv...ideea e ca toate sunt cam pe acolo, design-ul depinde de fiecare, iar sportivitatea este cum trebuie pentru astfel de masini...toti care vor sa isi ia una dintre aceste 3 masini nu cred ca se uita la capitolul 0-100...daca nu te multumeste iti pui cip sau alte magarii d-alea :))
pentru mine a8 este cea mai buna pentru ca imi place audi nu pentru ca "am un amarat de a4"...oricum nici nu am audi...dar de fapt toate sunt cam la fel...niciuna nu este mult mai ... decat alta...

carutasu 24-09-09 13:38

intrebasem cand se pune...cand ai afirmat prima data ca A8 e mai sportiv, sau cand ai spus a doua oara ca de fapt nu conteaza?Si unde e mai sportiv, cum ai ajuns la concluzia asta?

Champion 24-09-09 14:21

BMW- performante
BMW- aspect
Mercedes- lux
Audi- pret

=>BMW

aleks 24-09-09 14:44

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2665714)
BMW- performante
BMW- aspect
Mercedes- lux
Audi- pret

=>BMW

Şi argumentaţia, aia comparativă, unde e? sau măcar să arăţi de ce ai scris acolo atributele alea, să nu pară că arunci posturi, ce zici?

mircea600sel 22-10-09 17:50

A-ti comparat noul seria 7 cu vechiile A8 si S-classe....la tehnologie 7-ele i-a facut{multe inovatii},pretul e de parte A8-ului...dar eleganta si confortul va fii intotdeauna a Mercedesului clasa S...
P.S. Ptr. fanii bmw bucurati-va pana va aparea noul S-classe...

Vladf 27-10-09 14:46

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2374846)
Dar pentru asta au creat nemtii BMW 760i V12 biturbo !!!

L-au creat degeaba, tot mai lent e.

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2374846)
Bine ai spus-o! Oricum am observat ca aproape totzi posesorii de masini VAG au ales sicriul ala trist intitulat A8 (care are totusi meritul ca e mai ieftin) ... si au tupeu sa critice designul BMW-ului ... pana la urma nu e nicio suparare, doar cunoscatorii stiu care e cea mai buna masina!

Asa cum toti posesorii de BMW au votat BMW, toti cunoscatorii din tara cu pisicute si ursuleti dar neinmatriculate sau pe BG.

Am ales S, are acel rafinament de care are nevoie o masina luxoasa.

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning