![]() |
Re: Poze spion: Logan Stationwagon
D-aia e dobitoc romanu` !
CA NU STIE SA APRECIEZE CE ESTE AL LUI !!! Vorbiti toti despre cum arata de parca pentru asta a fost construita. E bine totusi ca se stie ce e ala "tunning". Cu doi de n. :D (e cert, nu e ce ne asteptam detrimentul designului, dar ...putina decentza) |
oribila,este un frankenstein pe roti,oare se dezmembreaza daca scoti carpele de pe ea?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci: - toyota supra fully tuned... adik lvl 3, da???? - porsche 911 biturbo tot fully tuned... adik tot lvl 3 sau ai si piese unice pe el??? - opel vectra stock... aici ai ramas fara bani right??? pey mai fa niste curse si castigi.... apoi o sa fii fericit ca iti da high scores si credits-urile... asta daca nu cumva ai scos capul din fata calculatorului pe care rula nfs underground si i-ai spus lu' taticu ca vrei si tu niste masini ca ai facut drifturi pe calculator si crezi ca esti mare driver...... P.S.: scuze de off-topic... |
Quote:
La urma urmei walderrama are dreptate Sry de offtopic. |
Quote:
l8ter edit : de curiozitate cati cai are supra ta ? ... dar porschele ? ce piese ai pus pe el ? ... supra e aspirat sau turbo ? .. cate turbine ? |
@Walderrama: ce te ataci mah asea.... cred ca e vreun pusti necor**t.... nu te mai ataca asea... chill :D:D:D
|
Quote:
... cred ca suntem toti saturati de cacateii astia care sufera cu nfs`ul in brate .. |
Quote:
si crezi ca daca il bagi in seama iese ceva mai bun??? asta si cauta deci: chill man :D lasa visatorii... get down to business... (io cel putin mai tre sa trag ca am ramas fara bani de benzen(:censored: :peace:) |
Walderrama:nu are rost sa te enervezi aiurea pt cineva care nici macar nu cred ca are masina.lasa-l pe el sa viseze;)
|
ba deci ashtia sunt nesimtzitzi
cum sa scozi pe piatza asha ceva shi culmea sa vedetzi ca o sa se vanda |
de ce ar fi nesimtiti? ca ofera ceva de care unii vor avea nevoie?
|
Mey sincer nu pot zice k este extraordinara,dar este se putea si mai bene,pacat k nu s-au tzinut de progamul logan steppe
:evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ........pe strazile din bucuresti in mai putzin de un an,chinuind vre-un ursuletz sau vre-o pisicutza............:twisted: :twisted: :twisted: |
si papucu lu tata arata mai bine ca dricu asta....ce nasoala e.....da pun pariu k juma de romania isi ia...cum si-au luat shi logan....ala e mai acceptabil...da tot nashpa e....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning