![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Quote:
ai modificat ceva in motor pt ai pune turbo? |
1 Attachment(s)
acela este un BOV(blow off valve) si scoate presiune din admisie cand iei piciorul din acceleratie
in motor n-am modificat nimic,1.1 stoc(romanesc nu frantuzesc) si cu 0.3 merge bine :D am uitat sa pun poza cu boost controllerul vopsit :D Attachment 1165711 e deja pe masina dar nu i-am facut poze :D |
ce transformare!ce pot sa zic multa bafta cu ea in continuare si la cat mai multe drumuri cu ea
am vazut-o sau mai bine sa zic am auzit-o ;),ce sa mai se vede diferenta... oricum merita ca era frumoasa,dar ii lipsea psssssst-ul ala,si acum ca le are pe amandoua merita un loc printre primele 3 oltcit-uri de la noi |
mersi,din pacate sunt eu incapatanat sa pastrez si instalatia de gpl pe masina,ca altfel nu aveam atata bataie de cap cu ea :D
in curand ceva poze si detalii cu ce s-a lucrat la masina :D |
8 Attachment(s)
Attachment 1172771Attachment 1172772Attachment 1172773
si am mai terminat o parte :D inca putin si trecerea de pe gpl,pe benzina cu turbo o sa o pot face fara sa mai deschid capota :D Attachment 1172767Attachment 1172768Attachment 1172769 pe panoul de butoane,sunt si cele pentru climatizare,o sa fie o treaba foarte simpla,verde face aer rece,rosu aer cald fara prea multe reglaje :D si pentru ca booscontrollerul sa nu mai faca fasss in masina am montat alt treilea stut care o sa intre in admisie ianinte de turbina :D Attachment 1172766Attachment 1172770 evident,harababura e la ea acasa,eu deja le-am invatat unde vine fiecare fir furtun,asa ca nu ma mai sperii :D |
Cred ca ai dublat lungimea totala a cablurilor la un oltcit:|:lol:
Ce-i cu radiatorul acela in locul releului de la alternator? |
ala este releul alternatorului,este modelul cehesc,REMIX ;)
inca nu s-au dublat,dar se apropie :D abia astept marea schisma ca sa trag toate firele o data,sa scap de matele astea incurcate |
frumos...imi place cum evolueaza masinutza!
|
Tu in primu rand invata sa scrii!!! si dupa aceea gandeste-te la provocari pe care app, nu ai voie sa le faci pe un forum PUBLIC!
|
rog moderatorii sa nu mai stearga posturi de pe aici,ca sa spuna lumea ca sunt fudul sau alte chestii!
accept provocarea ,sper numa sa am benzina in rezervor Iulicuta, orice post care tine de o provocare pe forum trebuie sters. treburile astea se rezolva pe pm, mess, la telefon...nu pe forum sa vada toata lumea. |
mai e pana acolo
in schimb am facut o tura cu un logan 1.68v si m-am dus binisor macar 75-80 de cai tot am :D am uitat sa spu,oxidu s-a dat cu loganu si a ramas putin in urma :D deci eu zic ca e bine astazi i-am pus filtru sport adevarat;nu stiu ce firma este,mersi mult mihaistan :D i-am facut o baie sanatoasa,l-am lasat sa se usuce si se pare ca motorisca merge mai bine,chiar si pe gpl :D ramane sa fac o tura de proba si cu el,dar sa vina cu seatu :D |
oo...e bine...logan killer :)) vin eu cu dieselul sa ma lasi la 2 masini :D abea astept urmatoarea intalnire sa iti vad masina iar!
|
Quote:
Cred ca ai mai mult de 80 de cai tinand cont ca ai facut loganu si la greutate nu prea erau diferente:P p.s. cui nu ii place cum scriu il rog insistent sa ma ajute, sunt disperat , imi doresc din tot sufletul sa ma invete chiar el sa scriu si sa citesc...si pentru a dovedi acest lucru imi las id'ul de mess pt a lua legatura si a ne intalni pt o eventuala meditatie ;) [email protected], va rog nu ezitati(semnul exclamarii) |
draq stie mah ce marca e :)) daca e uns bene... merge :D poate dai si u o data jos.. toate hargaliile pe care le mai ai prin masina :lol: sa incerca, cu ceva mai puternic ;) loganu e frectie la picior de lemn... mi`ar fi rusine sa ma mandresc ca`l ard :lol:
|
Quote:
Fii puţin mai atent la aspectul ăsta, pe 4tuning contează, şi ar trebui să conteze pentru oricine ţine la imaginea lui. Hai să depăşim momentul că nu-i aici locul cel mai potrivit pentru off-topic şi să ne īntoarcem la Oltcitul care ne-a adunat pe topic. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning