![]() |
Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!
:lol::lol::lol: tare PS'u :lol::lol::lol:
|
Mi-am mai amintit una :P !!
Langa blocul meu era si mai este un magazin de paine ... micut cred ca avea 2/2 abea intrai pe usa .. in fien asta nu conteaza .. si vanzatoarea .. vara nu ne lasa sa ne jucam cu mingea.. a venit si timpul razbunarii .. am adunat 12 bulgari de zapada.. iarna .. si am pus unul peste altul .. prima data 3 jos unul langa altul si 3 peste ceilalti ..si tot asa si apoi am tencuit .. am facut un zid in fata magazinului.. de te speriai de cat de mare este.. si ca sa fie si mai tare .. am pus si apa vreo 20 de sticle de 2l pe zid.. dimineata ....nu mai putea intra femeia aia in magazin ... totul a fost inghetat ... magazinul trebuia sa fie deschis la 7 si l-o deschis la 2 .. atat o trebuit sa dee la o parte din zapada si gheatza.. si o trebuit sa ia un spray si o bricheta ca sa topeasca zapada din brosca de la usa ;)) ce ne mai distram .. !! in bloc la mine !!! |
aaaaaaaaaaaaa si alta cuze moderatoriilor dak postez de prea multe ori da nu ma pot abtine:
mergeam in blocuri ... si luam la noi ziare .. si .. cenzurat : "faceam treaba mare " in fata usii la oamnei puneam 2 ziare peste el .. si dadeam foc.. si bateam la usa.. oamenii disperati..sa stinga focul dadeau cu piciorul si sarea tot rahatul pe acolo .. la unii le-o intrat si in casa asa disperati erau sa stinga focul..:)) :)) cand imi amintesc:)) :)) sau luam sfoara si legam o parte de cleanta de la usiile din blocuri .. si celelalt capat al sforii de caloriferele sau tefiile din bloc.. si bateam la usa.. nu putea sa deschida usa .. sau la mine sunt usa in usa adica fata in fata .. si legam tot sfara .. un capat de cleanta unuia si celalalt de cleanta usii din fata lui .. si bateam la amandoua usii :)) si unul trebuia sa ramana fara cleanta ca sa poata sa deschida usa:)) =)) =)) =)) nebuni ... |
eu nici acum nu m-am lasat de \prostii\....!
Ne strangem vreo 6-7 baieti...punem bani shi cumparam oua :lol: :evil_laug :lol: ...shi ne inarmam fiecare cu cateva ...shi knd trece vreu autobuz , masina , adk orice...ii facem omleta pe masina:2gun: :peace: :evil_laug ....Odata cineva n-a mai nimerit maina shi oul a trecut strada shi l-a nimerit pe un batran, care a cazut jos :lol: :lol: |
Quote:
|
Nu faceati faze de genu:"Vezi geamu` ala?"
"Da..." Buff un bulgare in geam :lol: |
Hai ca ma bag si eu in seama...nu ca acuma sunt nush ce mare..:D
Tin minte cand am avut 4 ani ca parinti mei au adus de la tara un butoi de miere de 60 kg sa il vanda.Pe mine m-au lasat afara la nisip si eu ce mi-am pus in minte hai sa pun in butoiul cu miere nisip cu lopatita si tot am pus tot am pus pana ce parinti mei m-au vazut mama ce bataie am luat :lol: tin minte ca pt a scoate nisipul din miere le-a trebuit cam 2 zile tot au scos mierea si o fierbeau au rupt vreo 5 polonice. Astai una din nazdravaniile pe care le-am facut mai povestesc eu cand am timp.:D |
O trazanaie care s-a lasat cu bataie ....:lol:
Aveam vreo 8 ani ....shi eram in vacanta de iarna la bunici ...shi eram suparat k Pomu de Craciun era mai mic k al vecinului :sad: ..asa k m-am hotarat k intr-o noapte sa fac schimb de braduri ....:twisted: Asa k am intrat in curtea omului shi i-am luat bradu ....dim ..knd sa ma duc sa fac schimb de globuri :lol: ...am ramas socat:o , Pomu numai avea nici un glob ...le pierdusem pe drum :lol: ... Dupa vreo 10 min ...a urcat bunicu cu vecinu care avea toate globurile intr-o plasuta....:lol: Atunci a fost prima shi ultima bataie( dar bataie) de la bunicu !!.. |
Tin minte ca m-am inervat o data pe Strabunicomio (Dzeu sa ill ierte) si l-am inchis in camera lui cu cheia si am pus cheia la toc la usa.Si parintilor le-am spus ca am aruncato in gradina dupa aia ca peste gard la vecinul stiu ca au cautat peste tot numa spre seara au gasito la toc la usa unde o punesem.
CHIAR E FRUMOS TOPICUL ACESTA ! |
Mai de mult cand stateam la casa dupa Craciun cand se despotobeste bradul de Craciun intr-un an am inpodobit la tara un brad mare din curte ca aveam 4 brazi naturali si i-a inpodobit cand a venit timpul sa il despodobim am tras de o ata care a pus bunicul si au picat toate globurile de pe pom a mai ramas doar instalatia si cadourile.Pt posna asta am luat o bataie :lol:
|
pe la 9 ani eu cu vro 2 prieteni sunam de la telefoanele publice la 112 si ziceam: -alo
-alo sunt fierbinte vino sa ma stingi :)))) |
si tot felu de idioteni deastea
|
eram la vreo 10 ani ...shi eram cu un verisor mai mare( vreo 14ani) la tara la bunici in vacanta de vara.....era seara shi era vremea aceea knd se facea \tuica\ :lol: ... langa chestia aia de se facea tuica se puneau bidoanele, butoaiele pline.
K sa scapam de plictiseam am vb cu varu-miu sa ne jucam de-a masinile.....ne alergam p`acolo knd dint-o data ne-am busit aman2 de un butoi plin ...s-a rostogoli shi s-a dus in foc....a bubuit cazanu ala de a facut gaura in acoperis ..:lol: :lol: Dupa aceea ..eram pe drum Formula 1 ....ne alerga bunicu , tata, unchiu sa ne bata....:lol: :lol: :lol: pana la urma am scapat de ei ...dar knd am ajuns aksa peste 1 zi ....iar am luat-o la fuga sa scapam de bataie :lol: :lol: ..asa am tinut-o 2 zile ...pana ne-au lasat in pace ....:lol: :lol: |
am facut multe multe cand eram mic..dracu cartierului eram..cu timpu am crescut si mi-a venit mintea la cap nu prea mult dar a venit oricum! unele intamplari mai grave care s-au lasat cu bataie de la mama au fost cand am facut baie in bazinul din centru si toata lumea o cunostea pe mama si am facut-o de ras ..atunci m-a batut pfooaaa ud cum eram si pe mine si pe cel care m-a aruncat( dar fiindca ala m-a impins daca tot eram acolo am profitat sa vad daca merge sa fac baie )... apoi am dat foc cu altii la o bolta de vita=de=vie.. a ars misto si acum tin minte =)))) o data mi-am luat-o de la un parinte ca i-am dat copilului sau cu o teava in cap si pe altu cu inca un baiat l-am spanzurat putin cu o sarma ...au fost la mine acasa parintii in consiuliu iar eu la intrebarea DE CE am zis " asa am vazut cu tata la tv in film" bataie grav mi-am luat si atunci.... alta faza cand ne jucam cu mingea la poarta unui garaj si ala de feicare data confisca ce prindea ...ne-a luat mingea de cauciuc si intr-o clipa de neatentie ca il fugarea pe unu am intrat in garaj si am luat mingile de la baietii mai mari de piele ,m-am speriat am fugit si am rupt oglinda masinii din garaj(seria 5 vechi)..teorie de la tata am primit aici! ! etc etc daca imi mai aduc aminte mai spun..mai recent si vorba aia major impreuna cu altii tot cu atata mintea ne-am apucat de aruncat cu prajituri in cabrio si de stropit oamenii de pe trotuar cand ploua si sunt baltoci pe sosea, :)))
|
mergeam cu tovarasii mei acu vreo 3 ani....noaptea prin orash de nebuni,ne apuk 3 dim(asta vara) si spargeam geamuri,darmam panouri......i-am furat masina lu babacu de vreo 3 ori aveam 12 ani....ma plimbam prin cartier cu ea.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning