![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
skipper is the best:D:D. gata se terminat cosmaru, acuma ai grija cum mergi cu el
|
Frumos! Mie imi place mult spatele:twisted:
|
mie imi place cum a iesit e foarte foarte tare , bv bogdane sa o conduci cu grija si sa ai grija de ea
|
parca plange dupa alte oglinzi :rolleyes2
|
Ar arata mai bine cu jantele lui detman pe ea. Tot mi se par prea mici astea.
|
Quote:
|
Felicitări pentru finisaje, ţi-au ieşit bine.
|
Frumoasa foc ... :-P . Felicitari Morph pentru munca depusa :D .
|
Felicitari pentru munca depusa, bine ca ai terminat'o, foarte bine arata asta mica :yes:
|
superba buburuza acum cred ca constientizezi ca s-au meritat toate belele si tot timpul asteptarii pentru rezultatul final bafta in continuare
|
Felicitari pt buburuza. Sa te bucuri de ea acum :)
|
morph poate ne faci si noua un tutorial (how it`s made) pentru pop-up door si pentru turometru te rog (cu poze ,necesar descriere) , cred nu sunt singurul care ar fi interesat de asa ceva
|
bv morph, a iesit foarte bine
sa ai grija de ea si ea de tine ! Un vis care s-a materializat , felicitari tie si celor ce au lucrat la masina ! |
Nu ma injura am doar 16 ani :lol:
Te-ai gandit vreodata sa pui niste jante sa iasa mai bine la contrastu dintre alb si negru ? fara J (buza sau :???:) |
Felicitari Morph,a iesit bine bine masinuta,nu credeam ca un seicento sa arate asa bine,cand o vezi stoc pe strada arata ca dracu,a ta e bestiala,mi-ar place si mie una :)).....ar fii trebuit sa faci o gaura in podea sa poti sa scoti picioarele si sa o iei pe sus ca in desene cand da-i de o groapa =))........multa bafta si ai grija de ea ca ai muncit destul :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning