Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 88 PVA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/40942-ag-88-pva.html)

bolidu' 01-03-11 18:31

Re: AG 88 PVA

ARR-ul nu are treaba cu starea tehnica a automobilelor ci doar cu licente,acte in regula si chestii de genu asta. RAR-ul se leaga de starea tehnica a autovehiculului cu care circului pe drumurile publice! Gata cu OFF-topicul! multumesc.

bolidu' 04-04-11 17:30

7 Attachment(s)
PVA-u s-a intors!:D:X
Din discutiile avute cu fostul proprietar al masinii, a fost facuta la "comanda" pt gen. Vlad de la Securitate dar din nu stiu ce circumstante masina a ajuns in posesia domnului de la care am achizitionat-o, el fiind in acea vreme nu stiu ce sef. Poate din aceasta cauza si scrisul MAN( Ministerul Apararii Nationale cred...) de sub numarul spate.

Muttley 04-04-11 18:22

Punte deplasata spre dreapta?

bolidu' 04-04-11 18:35

Da.Aproape 1 cm si nu stiu din ce cauza...nu am avut timp sa ma bag cu o ruleta sub ea sa vad ce nu e la locul lui!

Cosmin-SNR 04-04-11 18:43

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4226808)
Din discutiile avute cu fostul proprietar al masinii, a fost facuta la "comanda" pt gen. Vlad de la Securitate dar din nu stiu ce circumstante masina a ajuns in posesia domnului de la care am achizitionat-o, el fiind in acea vreme nu stiu ce sef. Poate din aceasta cauza si scrisul MAN( Ministerul Apararii Nationale cred...) de sub numarul spate.

Scuze de off. Nu ar strica sa ii pui in spate deasupra lampilor, ornamentul acela cromat:D Observ ca inca ai gaurile acelea... s-ar vedea super, si sa ai grija de noul PVA!

bolidu' 04-04-11 18:46

Gaurile alea vor fii astupate, nu mai pun nici un ornament.. si vizual, efectul de punte deplasata e amplificat si de faptul ca pasajul de pe dreapta e putin atins.

Muttley 04-04-11 19:26

Tre' sa masori incadrarea rotilor spate in arcurile aripilor.
Cu alte cuvinte, masoara ampatamentele. Am o suspiciune ca dreptul iti va da cu 20-30mm mai mic.

Apoi e o chestiune de elevator, sabloane din tabla groasa, sudura de calitate, suruburi de tendoane mai lungi, samd.

bolidu' 04-04-11 19:31

Daca era o diferenta de ampatamente nu trebuia sa aiba tendita sa vireze in directia ampatamentului mai mic? Nu te contrazic ca nu e ca tine, dar inca nu am masurat suportii de la brate si de la bratul central. O sa masor si sa vad de unde e buba..:(

Muttley 04-04-11 19:51

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4227155)
Daca era o diferenta de ampatamente nu trebuia sa aiba tendita sa vireze in directia ampatamentului mai mic?

Dacia nu e monopost de F1, iar tu nu esti Ari Vatanen ca sa simti chiar si abateri de genu'.

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4227155)
inca nu am masurat suportii de la brate si de la bratul central.

Pai nici nu tre' sa-i masori p-aia.
Ia-o asa: cand ai un joc in rulmentii de roata, demontezi rulmentul ca sa-i simti jocul in palma, sau pui roata pe butuc si tragi de ea?

La fel si in cazul asta, o abatere mica si practic aproape nemasurabila la nivelul suportilor de tendoane e perfect vizibila si cuantificabila cand masori ampatamentul.
Si in ipoteza ca puntea a fost centrata pe cealalta caroserie, e cam clar de unde e buba. Nu? ;)

Naitzu 04-04-11 19:58

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4226808)

Cat de bine poate sa arate!:shock:

bolidu' 04-04-11 20:06

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 4227207)
...
Si in ipoteza ca puntea a fost centrata pe cealalta caroserie, e cam clar de unde e buba. Nu? ;)

Eu am zis in prima instanta ca se poate sa fie sudate prost din fabrica urechile de la bratul central, nu m-a gandit la o diferenta de ecartamente si nici nu am sesizat-o. Dar maine pe zii o sa caut o ruleta si am sa masor sa vad. O sa caut un loc cat mai drept sa nu imi afecteze masuratorile intr-o plaja mare.;))

Muttley 04-04-11 20:27

Dupa cum am vazut-o-n poze, parca ar fi si aliniamentul rotilor spate afectat, d-aia am exclus varianta bratului central.

Pe langa ruleta: masina oprita din inertie, de preferat neblocata in viteza sau frana de mana, ata de cusut cu piulita M5 sau M6 in capat, creta, 4 semne pe asfalt, abia apoi ruleta... intelegi tu ;)

Spor.

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 4227265)
nu m-a gandit la o diferenta de ecartamente si nici nu am sesizat-o.

Ampatamente!

bolidu' 04-04-11 20:39

Am citit indicatiile tale legat de masuratorile astea si pe topicul lu bv58bar. Ampatamente am vrut sa scriu....:-P

Muttley 04-04-11 20:47

Da, dar baiatu' din BV mi-a lasat impresia ca n-a-nteles nimic, apoi a facut topic special pentru asta.
Sa scrii aici ce constati te rog.

bolidu' 04-04-11 20:51

Daca fac rost de cele necesare o sa scriu imediat ce masor. Nu prea are toata lumea ruleta in camin..:))...ata am prin masina ca o folosesc la montat un parbrizul sau luneta.:-P

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning