![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
caut un service unde imi pot verifica instalatia de AC daca e etansa, si daca e etansa sa o umplu cu freon R12. stie cineva unde pot face acest lucru? din cate stiu R12 e un tip mai vechi de freon, mai greu de gasit, e adevarat? |
Incearca in Infundatura Harman...e pe partea dreapta un atelier auto cu niste mecanici foarte priceputi..Incearca..poate te pot ajuta ei. Daca doresti un numar de telefon spune.
|
Quote:
|
Quote:
un numar de tel de la serviceul de pe Harmanului nu ar strica, e destul de maricica zona. o sa incerc maine la renault. banuiesc ca nu e problema ca nu am renault |
Quote:
|
Quote:
e vorba de reprezentanta de vis-a-vis de Carrefour? (nu stiu daca sunt mai multe reprezentante in BV) mai ti minte cat te-a costat umplerea cu freon? |
Quote:
|
Quote:
din pacate cei de la Renault nu au freon R12.ulterior am aflat ca instalatia mea nu suporta freon R134. aveti idee unde pot gasi un atelier care are R12? |
Am si io o intrebare daca nu deranjez,stie careva unde pot gasi rama adaptoare pt un astra h ?ca nu stiu unde sa caut,intentionez sa imi cumpar un MP3 player si am nevoie de o rama
|
Quote:
Quote:
|
Am gasit rama pe Tarnavei
|
Quote:
|
salut baieti,sunt dion sb si student la BV, ma intereseaza sa ii schimb evacuarea la masina (audi s6 c4 2.2t), vreau sa ii pun 2 iesiri ovale, cu teava din toba de mijloc, in sb nu am gasit pe nimeni, am inteles ca la pitesti ar fi baietii de la pilot care fac asa ceva,ma poate ajuta cineva?
multumesc |
ai putea sa incerci la Stelco in Bv(vis a vis de metro2).
ai aici toate datele:http://www.tobe-esapament.ro/contact.html |
Sau ai putea incerca la Onofrei ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning