![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
|
Quote:
|
Dar fara pleoape macar daca renunti la badboy :D
|
3 Attachment(s)
O sa incerc cu alta capota, cand aduc alta/alte pisica la dezmembrat, sa vad cum da....
In continuare masina a fost incaltata cu gume de iarna + jantele de tabla + capace, c-a venit zapada, nu de-alta :lol: Intre timp BBS-urile Style 5 RC 090 au plecat de la mine, dar au ajuns pe mana tot unui pasionat, si le-a facut asa cum arata in poze :lol: |
Quote:
|
Quote:
ERAU MAI FRUMOASE CU MIEZUL NEGRU! |
Si la tine ar fi aratat bine CU CUloarea aia. E bine ca au ajuns la un pasionat jantele, el pe ce pisicuta le pune? :P
Pentru tine ce urmeaza? Sau astepti pana in primavara ? |
e46 coupe, si super tare culoarea :twisted:
|
3 Attachment(s)
Frumoasa culoarea, interesant va fi cum o sa dea pe vreo masina :lol: El are E46 Coupe, dar el are Style 5-urile lui, cu suruboaie aurite ;)
Ce urmeaza la mine ? Nu stiu, inca nu m-am hotarat.....pana la primavara mai sunt 2 luni si ceva, asa ca am timp de gandire cacalau :lol: Si cum ma plictisisem de 2 ierni incoace sa tot poarte Izabelle jante de tabla cu capace, am achizitionat BBS Style 17 pe 15", si le-am tras si niste gume de iarna carnoase :rolleyes2 |
cat spatiu ai acum pe spate intre jante si aripi ;)) mai bine asa decat cu table !
|
3 Attachment(s)
Quote:
A venit iarna :peace::peace: |
Quote:
Mie imi place cum da si cu jantele astea........dupa model tot BBS-uri, sau niste replici!:o |
Quote:
|
Craciun Fericit si implinirea tuturor dorintelor, tuturor userilor, si mai ales celor care ma cunosc :!:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning