Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Yackone 08-01-09 16:41

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1964573)
Ba tu esti, "hotule"! Acum ca esti pe net e liniste! :lol:

linistea dinaintea furtunii;)

Unic 08-01-09 19:38

Coman cred ca tiam vazut matizu pe la Hilo in rasnov.. gresesc cumva?

coman razvan 08-01-09 19:46

Fatala eroare! :) Nici nu stiu ce e ala Hilo...:rolleyes2

VWluci 09-01-09 17:08

Am si eu o aripa fata foarte putin infundata...cred ca a dat cineva cu picioru in ea. Nu a sarit vopseaua, vopseaua este intacta dar este putin infundata..Ce imi recomandati sa fac sa o indrept fara sa ii sara vopseaua sau daca este cineva pe aici care le are cu tablaria sau stie pe cineva spuneti...si platesc daca este nevoie. Va multumesc.

Tzzantaru 09-01-09 18:45

are cineva idee daca gasesc pe la vreun magazin "husa" din aia pentru bateria de la masina cum au de obicei opelurile?

Dominic 09-01-09 21:44

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 1968365)
Am si eu o aripa fata foarte putin infundata...cred ca a dat cineva cu picioru in ea. Nu a sarit vopseaua, vopseaua este intacta dar este putin infundata..Ce imi recomandati sa fac sa o indrept fara sa ii sara vopseaua sau daca este cineva pe aici care le are cu tablaria sau stie pe cineva spuneti...si platesc daca este nevoie. Va multumesc.

Mergi si vb cu baietii de la maxi paint....:arrow:

tuner 09-01-09 22:30

dezmembrari ?

sKyNeT 09-01-09 23:39

stie careva vre-un garaj unde sa pot schimba si eu un radiator ? dau o bere, 2 ....nu e pb :)

VWluci 10-01-09 12:38

Am rezolvat-o....Am dat roata jos, aparatoarea de noroi...cativa pumni pe dinauntru si a sarit inapoi. Singura problema e ca nu mai imi simt mainile de frig.

Dominic 10-01-09 14:00

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 1970089)
Am rezolvat-o....Am dat roata jos, aparatoarea de noroi...cativa pumni pe dinauntru si a sarit inapoi. Singura problema e ca nu mai imi simt mainile de frig.

Merge un vin fiert:lol:

Fi@tz3l 11-01-09 17:46

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1969369)
stie careva vre-un garaj unde sa pot schimba si eu un radiator ? dau o bere, 2 ....nu e pb :)

Done!!:twisted:

Sic@ 15-01-09 08:02

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1969369)

In curte la romradiatoare e un service al lui Vali Hard (copilotul lui mihai leu), mergi acolo...

sKyNeT 15-01-09 14:50

Quote:

Originally Posted by Sic@ (Post 1982943)
In curte la romradiatoare e un service al lui Vali Hard (copilotul lui mihai leu), mergi acolo...

mersi dar am rezolvat-o in weekend afara ca a fost vreme mai frumoasa asa :)

Nemes Ion 16-01-09 16:11

parerea mea ca preturile sunt exorbitante , mai ales in bv [ eu sunt din zarnesti ] si am ramas stupefiat ca preturile sunt chiar mai mari ca in alte tari [ eu am lucrat mecanic in suedia ] si in tara ca mecanic si de curse [ VTM ] . eu unul am bafta ca tot ceea ce este imi fac singur [ stau la casa si am 2 garaje ] si mi am adus scule din suedia dar parerea mea ca in ziua de astazi service-urile sunt " jaf la drumul mare " in care daca intri " iti ia si pielea de pe spate " si sa nu mai vb de garanti care sunt doar scriptice [ d-ne fereste sa ai prob. si sa ai nevoie de garantie ]

VWluci 17-01-09 12:17

Si se fac si lucrari de mantuiala..daca nu stai cu ochii pe ei iti pun si rebuturi.

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning