![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
Coman cred ca tiam vazut matizu pe la Hilo in rasnov.. gresesc cumva?
|
Fatala eroare! :) Nici nu stiu ce e ala Hilo...:rolleyes2
|
Am si eu o aripa fata foarte putin infundata...cred ca a dat cineva cu picioru in ea. Nu a sarit vopseaua, vopseaua este intacta dar este putin infundata..Ce imi recomandati sa fac sa o indrept fara sa ii sara vopseaua sau daca este cineva pe aici care le are cu tablaria sau stie pe cineva spuneti...si platesc daca este nevoie. Va multumesc.
|
are cineva idee daca gasesc pe la vreun magazin "husa" din aia pentru bateria de la masina cum au de obicei opelurile?
|
Quote:
|
dezmembrari ?
|
stie careva vre-un garaj unde sa pot schimba si eu un radiator ? dau o bere, 2 ....nu e pb :)
|
Am rezolvat-o....Am dat roata jos, aparatoarea de noroi...cativa pumni pe dinauntru si a sarit inapoi. Singura problema e ca nu mai imi simt mainile de frig.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea ca preturile sunt exorbitante , mai ales in bv [ eu sunt din zarnesti ] si am ramas stupefiat ca preturile sunt chiar mai mari ca in alte tari [ eu am lucrat mecanic in suedia ] si in tara ca mecanic si de curse [ VTM ] . eu unul am bafta ca tot ceea ce este imi fac singur [ stau la casa si am 2 garaje ] si mi am adus scule din suedia dar parerea mea ca in ziua de astazi service-urile sunt " jaf la drumul mare " in care daca intri " iti ia si pielea de pe spate " si sa nu mai vb de garanti care sunt doar scriptice [ d-ne fereste sa ai prob. si sa ai nevoie de garantie ]
__________________ |
Si se fac si lucrari de mantuiala..daca nu stai cu ochii pe ei iti pun si rebuturi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning