Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

B94UVX 10-12-09 19:16

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

DA.. se potrivesc...distanta dintre prezoane e la fel :)

ct_23_msg_1 10-12-09 19:18

ms mult raman dator

B94UVX 10-12-09 19:32

off topic: hai ca te astept cu berea :D

Sfera 10-12-09 20:16

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 2872350)
Stiti vre-o firma de reconditionare jante?
Am 3 jante de 17' cu buzele ciuruite de la borduri si 2 tot de 17 doar ca sparte in urma unui accident(pentru astea nu prea am mari sperante..)

Salut ! Cele 3 ciuruite de de borduri ti le putem face noi. Detalii gasesti aici ( delecteaza-te cu diverse lucrari ) :
https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...a/page-17.html

Respect

B_Boy 10-12-09 20:46

hai salut...cine imi poate spune daca pot sa schimb culoarea unei masini cumparate in leasing?propietarul,normal,fiind banca.
si inca ceva...daca imi puteti spune codul la vopsea de la ford focus rs,verdele acela perlat si/sau codul de pe opel astra opc,albastru perlat
multumesc

Razvan-CT 11-12-09 15:53

salut.. stie cineva unde exista un tester sau ceva de genul asta in constanta??
un prieten cu un fiat stilo are niste erori si ar vrea sa le stearga si nu stie unde sa mearga..

quick_5hifter 11-12-09 16:38

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 2882034)
salut.. stie cineva unde exista un tester sau ceva de genul asta in constanta??
un prieten cu un fiat stilo are niste erori si ar vrea sa le stearga si nu stie unde sa mearga..

La Kaufland, pe strada paralela cu Lapusneanu (deci pe partea cealalta a Kaufland-ului), mergi 2-3 sute de metri spre Casa de Cultura si pe stanga o sa vezi o curte mare cu masini inauntru. Acolo au diagnoza pentru multe masini, nu stiu daca si Fiat, dar poti incerca.

Razvan-CT 11-12-09 21:26

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2882179)
La Kaufland, pe strada paralela cu Lapusneanu (deci pe partea cealalta a Kaufland-ului), mergi 2-3 sute de metri spre Casa de Cultura si pe stanga o sa vezi o curte mare cu masini inauntru. Acolo au diagnoza pentru multe masini, nu stiu daca si Fiat, dar poti incerca.

multumesc mult.. dar se pare ca nu a mai avut nevoie.. a scos borna de la baterie a pus-o la loc si acum nu mai are nici o problema:)

semjke 12-12-09 09:53

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 2883112)
multumesc mult.. dar se pare ca nu a mai avut nevoie.. a scos borna de la baterie a pus-o la loc si acum nu mai are nici o problema:)

E drept asa scapi cel mai usor de erori, insa codul/codurile de eroare au fost inregistrate, iar la prima diagnosticare vor aparea in lista. La fel daca nu s-a descoperit cauza acelor erori ele vor aparea inapoi pe viitor.

TaucheR 14-12-09 15:44

Stiti vre-un service de incredere si care sa nu ma scuture de toti banii? Pentru un A4, am de schimbat o caseta de directie si e nevoie si de un tinichigiu.
Multumesc.

CT08GNT 15-12-09 18:54

un vopsitor ieftin si care nu da buleala + un tinichigiu ieftin si bun
Stiu ca ieftin si bun greu gasesti dar merita incercat

p3rv3r5ul 15-12-09 19:33

URGENT!!! am de cineva care ma poate ajuta sa scot un certificat de depreciere pentru o masina in vederea inmatricularii. am nevoie urgent urgent urgent. astept un PM cu detaliile afacerii. multumesc

Sfera 15-12-09 22:10

Quote:

Originally Posted by CT08GNT (Post 2894697)
un vopsitor ieftin si care nu da buleala + un tinichigiu ieftin si bun
Stiu ca ieftin si bun greu gasesti dar merita incercat

Ai gasit ce cauti aici : https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...a/page-24.html

Apeleaza la noi cu incredere.

ct-09-cfm 16-12-09 13:03

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 2891003)
Stiti vre-un service de incredere si care sa nu ma scuture de toti banii? Pentru un A4, am de schimbat o caseta de directie si e nevoie si de un tinichigiu.
Multumesc.

dute pe strada cu marvimexu si de la marvimex o tii inainte vreo 100m maxim si pe stanga e un service f bun ai cunosc pe baieti nu dau buleala asta pe parte mecanica si intreabai si de un tinichigiu poate te trimit ei la cineva

vdub 16-12-09 13:26

salut,

am nevoie de 4 inele de centrare pt jante - de la 57.1 la 63.4.
are cineva de vanzare sau daca ma poate indruma cineva catre un magazin care are.
am vb cu fixu si nu mai poate sa imi aduca. iar la aia de langa cireasa sunt 150 de roni.

brgds,
edi

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning