Originally Posted by jm3k3rd3mik
(Post 3815352)
Mersi mersi.....am asteptat dupa kit-ul asta 2 saptamani......nu avea nimeni in toata tara, dar toti postau pe Bazar ca au......intradevar, gasisem la cineva cu 350lei, dar nu l-am luat, pentru ca toti care avusesera, le vindeau cu 200-220lei maxim.....oricum o maaaaare bataie de cap cheia asta, nu va doresc sa va luati, numai daca aveti pe cineva in familie, sau cum a fost in cazul meu cheiar (sau cum s-o numi :lol:), avandu-l vecin de scara.
Sa va povestesc......primesc kitul, ma duc direct cu cheia si cheia bruta cu alarma incorporata, la vecinul meu in piata centrala, unde are magazinul de face chei.....merstereste la ea vreo ora si ceva......nu-i da de cap...el mi-a zis de la inceput ca cheia bruta e mai subtire decat cea originala (originala are 3,3 si cea bruta 2,9, masurate cu sublerul), dar omul a zis totusi sa incerce......intr-un final, a sacrificat o cheie bruta dea lui, care costa 50lei....a pilit-o, a taiat-o, da ce nu i-a facut.....vreo 3 ore a stat pe cheia aia s-o faca astfel incat sa fie exact la fel ca sa intre perfect in carcasa si prinsa intr-un surubel mic......ma suna din ora in ora sa vin cu masina s-o incerce si sa vad daca imi place evolutia, sau o ia de la capat cu alta cheie :lol: ras/panarama/nervi/timp pierdut/etc cu cheia asta, dar intr-un final, a iesit asa cum mi-am dorit.
Husa de cheie costa 13eur......vezi in semnatura mea la Haine, Sepci......
O sa revin cu un alt upgrade :twisted:
|