![]() |
Re: Raposatul Port Tomis ... Actualul Aqua Magic
Quote:
|
Quote:
Cred ca nu ati asistat niciodata la o "discutie" in care bocancelul si capul de creta isi luau qp in gura si li se umplea frigiderul de carne ... Invatzati frate cum sa ii expediati la plimbare ca de aceea isi iau grade toti trepadusii rupti in (|) . Sa iti mai zic si de ce s-a dus la dacii ??? Ptr ca daca se ducea la vreun S classe sau vreun Jeep mai dikisit isi sug3a qp singur si il mai si flegma ala de la volan ... intelegi ? Dar cateodata nu tre sa ai S Classe ca sa fi tare in clontz ... poti si cu o dacia 1300 ... dar tre sa te duca bibilica si sa sti cum sa ii inchizi gura la " trepadushi " . |
nu mai ramasese nimeni in parcare...
Am fost tare in clontz si cica "CARE E MASINA TA VREI SA O VEZI VARZA" bineinteles ca nu are cum sa faca asta ...nustiu care din gasca ia zis chestia asta ...dar unul din ei venise spre mine de imi respira in ochi ca ma si calcase , stiu ca nu avea cum sa dea in mine de aceea nici nu am inapoiat am stat pe loc...doar nu trecea peste mine ..dupa cateva discutii ... ne-am pus in miscare ......unul din ei care era mai in fata ... ne facea semn mergeti mai usor fiind aproape in fata masinii... l-a speriat putin unul din noi sa facut ca il calca...sa speriat tare de tot .....dupa care am plecat in parcarea de afara ... la care 2 din gasca incepuse cu franele de mana pe acolo...si aparea unu din gardieni in fuga iar dupa noi...mai nasol a fost cand venea dupa noi si masina de la interventii(am auzit ca a avut unu probleme cu astia de la interventie) asa ca am plecat.... dai in mortiilor |
DAca v-a luat cu bagat si scos...a-ti fost slabi de tot. Chiar diseara am sa trec prin parcarea aia ca sunt curios daca acolo se aplica legea intimidarii
|
pai au venit direct cu asta... de unde stii ca am fost slabi ...
|
most... cand va adunati sa ma chemati si pe mine da? :)))))
|
:)))) tare :D imi place cum dq se intampla cand nu e nimeni pe acolo:)
|
Quote:
E adevarat ca ei au, totusi, dreptate si ca trebuie sa isi faca munca, e foarte adevarat ca sunt multi care fac galagie acolo si, in lipsa unui control cat de cat, ar fi mare haos si s-ar putea intampla multe evenimente nedorite.... insa MODUL cum se exprima aceasta specie aparte de cotetzar (care n-au loc nici macar in Politie, cu grd. de ajutor-subaltern de subofiter necalificat) trebuie sanctionat ca atare, cu tupeu dar fara nesimtire. Nu le raspundeti la injuraturi, ca nu-i duce mintea sa raspunda VERBAL (din ciclul "noi muncim, nu gandim") si va mai treziti tot voi trasi la raspundere (ca deh...ei sunt in "exercitiul misiunii"). |
pai hai ne adunam mai multi la aqua
si dupaia mergem buluc toti in parcare...:)) |
eu pe la 8-15--8'30 ajung la parcare in parc
|
da azi? asa din scurt? nu mere... tre sa ne pregatim organizam sa ne dam cu carioca pe obraji ca rambo etc...
|
Quote:
essti un adevarat rambo :)))) |
Quote:
|
pai sa merem sa stabilim ora si locul de intalnire... si asa nu am mai facut de mult o intalnire 4tuning...
|
1 Attachment(s)
Eu sunt sigur ca sunt suparati si din cauza ca ...anumite persoane se gasesc la sevice in parcare si uita sa adune in urma lor .
edit ...am zis sa nu se vada numaru si fata ...doar "spatele" |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning